Έπιπλα Ζωγραφική Spray

Νωρίτερα, όταν τα έπιπλα ήταν να είναι βαμμένα, η τυπική τεχνική ζωγραφικής χρησιμοποιώντας μια βούρτσα έγινε. Αλλά, τώρα σπρέι έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τη χρήση της βούρτσας σε πολλές πτυχές. Χρησιμοποιώντας σπρέι μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο τελείωμα, είναι πιο βολικό, και κανείς δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ ανησυχούν για στάζει χρώμα. Επίσης, ζωγραφική με σπρέι είναι φθηνότερη και λιγότερο χρονοβόρα. Σπρέι βαφής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βαφή οποιαδήποτε στοιχεία επίπλων κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο ή υλικό από ξύλο. Έτσι, συγκεντρώνει όλα τα υλικά που αναφέρονται παρακάτω, και ακολουθήστε τις οδηγίες για ψεκασμό ζωγραφική τα έπιπλα.

Πώς να Ψεκάστε Έπιπλα Paint;
Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για μεταλλικά έπιπλα σπρέι βαφής ή έπιπλα από ξύλο είναι τα εξής:
Παλιά εφημερίδες
Φως γυαλόχαρτο
Πρόστιμο γυαλόχαρτο
Πατσαβούρι
Ηλεκτρική σκούπα
Σπρέι βαφής

Βήμα # 1: Το πρώτο βήμα είναι να πάρουν οποιαδήποτε στοιχεία από το κομμάτι των επίπλων που δεν θέλετε να βάψετε. Βγάλτε συρτάρια, μαξιλάρια καθισμάτων, ή άλλο υλικό που δεν θέλετε να ζωγραφίσει επάνω. Εάν κάτι δεν είναι πρακτικά δυνατό να διαχωριστούν από το αντικείμενο επίπλων, καλύπτουν τότε σωστά με ένα στρώμα πλαστικού προσκολλώνται ρίψιμο.

Βήμα # 2: Το δεύτερο βήμα, ενώ ζωγραφική έπιπλα από ξύλο είναι να καθαρίσετε τα έπιπλα σωστά. Τοποθετήστε ένα στρώμα από παλιά φύλλα εφημερίδων, και τοποθετείτε τα έπιπλά σας σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια ακόμη και οι μικρές στα έπιπλα, αλλιώς το φινίρισμα δεν θα είναι καλό. Χρησιμοποιήστε το γυαλόχαρτο τρίξιμο ζευγάρι φορές για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σκόνη ή πριονίδι για τα έπιπλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πατσαβούρι για να καθαρίσετε τα έπιπλα. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα, και πάλι προσεκτικά καθαρίστε τα έπιπλα για να απαλλαγούμε από ακόμη και μικρά σωματίδια της σκόνης.

Βήμα # 3: Τώρα πάρτε το να σπρέι βαφής στο χέρι σας, και ανακινήστε το για λίγα λεπτά δυνατά, έτσι ώστε το χρώμα μπλέκεται ομοιόμορφα μέσα στο κουτί, και να αποφύγετε τυχόν πανσέτα ή άνιση βαμμένη επιφάνεια. Κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση στο χέρι σας και περίπου 8 ίντσες μακριά από την επιφάνεια του επίπλου. Και με εμπρός και πίσω κίνηση των χεριών σας να αρχίσει την εφαρμογή της βαφής.

Βήμα # 4: Είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένα γρήγορο ρυθμό και την εργασία σε λεπτές στρώσεις, ενώ τα έπιπλα σπρέι ζωγραφικής έπιπλα από ξύλο, ή μέταλλο. Διότι, ενώ η εφαρμογή με γρήγορους ρυθμούς σε λεπτές στρώσεις, μπορείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε τρεξίματα, στάζει, ή κηλίδες στο τελικό προϊόν.

Βήμα # 5: Μετά το πρώτο παλτό του χρώματος, αφήστε το να στεγνώσει έπιπλα. Εάν αισθάνεστε όπως το στοιχείο επίπλων χρειάζεται ένα άλλο παλτό του χρώματος, στη συνέχεια, ακολουθήστε ξανά τα παραπάνω βήματα, και να εφαρμόσει ένα ακόμη παλτό του χρώματος. Μπορεί να θέλετε επίσης μια τρίτη εφαρμογή του χρώματος.

Βήμα # 6: Αν θέλετε να έχετε ένα πολύ γυαλιστερό λάμψη στο στοιχείο επίπλων, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ λεπτό γυαλόχαρτο για την πρώτη στρώση του χρώματος, και στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή της επόμενης στρώσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει κάθε στρώση στεγνώσει σωστά στον ήλιο ή σε ζεστό μέρος, και στη συνέχεια αφαιρέστε τη σκόνη με ένα πατσαβούρι και στη συνέχεια να εφαρμόσει το επόμενο φινίρισμα.

Βήμα # 7: Στη συνέχεια, ελέγξτε το τελικό στοιχείο επίπλων με καλό φωτισμό σωστά. Ελέγξτε για παχιές ή λεπτές περιοχές χρωμάτων στην επιφάνεια, ή οποιαδήποτε βρωμιά ή υπολείμματα που κόλλησε κατά τη διάρκεια της βαφής στην επιφάνεια. Fix αυτές τις περιοχές, χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε λεπτότερες στρώσεις στην επιφάνεια, μέχρι να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, συγκεντρώνει όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για βαφή με ψεκασμό, και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες σωστά για να σπρέι βαφής σε διάφορα είδη επίπλων!

Πώς να καθαρίσει ακροδέκτες της μπαταρίας
Πώς να ανοίξετε ένα Κατεψυγμένα πόρτα του αυτοκινήτου
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Παράθυρα αυτοκινήτου δεν λειτουργούν
Στροφόμετρο Αντιμετώπιση προβλημάτων
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Πώς να αντικαταστήσει λαμπτήρα προβολέα
Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου
Πώς να Αντικατάσταση φρένων Στροφεία
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία

Leave a Reply