Αγοράζοντας Συμβουλές για Φορητό DVD Player

Ποιος δεν ήθελε να παρακολουθείτε ταινίες; Από τα θρίλερ γεμάτο δράση σε αυτές τις μουσκεμένος νεοσσό τινάζει και ας μην ξεχάσουμε αυτά που είναι μια ταραχή γέλιο ή αυτά που είναι καρφί-δαγκώνει σινεμά τρόμου, τους αγαπάμε όλους. Και ποιος δεν θα τους αρέσει να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες εν κινήσει; Αλλά πώς είναι δυνατόν να ρωτάτε; Λοιπόν, φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD! Αυτά είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον τομέα της τεχνολογίας. Πηγαίνουν τις ημέρες του VHS και CD, αυτοί οι παίκτες είναι εδώ για να μείνει!

Αυτός ο παίκτης έχει τη δική του οθόνη LCD, η οποία είναι αυτό που κάνει το καλύτερο πράγμα, ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες όπου κι αν πάτε. Είναι σαν να έχετε τον προσωπικό σας μίνι θέατρο. Είναι ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη χρήση? Καθιστώντας τα ιδανικά τους εταίρους ταξίδια.

Συμβουλές για να σας βοηθήσει να αγοράσετε το καλύτερο Φορητό DVD Player

Διαστάσεις: Εντάξει, έτσι το νόημα αυτής της συσκευής είναι ότι είναι φορητό, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να φέρει γύρω. Δεν θέλετε ένα που ζυγίζει σαν μια τσάντα από τούβλα. Αν θέλετε πραγματικά φως παίκτες βάρους, προσπαθήστε να αποφύγετε ένα με μεγάλο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Διαλέξτε ένα που είναι ένα τυπικό μέγεθος, δεν είναι γοητευμένος από τις μεγάλες ποικιλίες, όπως πρόκειται να γίνει η διαχείριση πολύ πιο δύσκολη.
Μορφές δίσκου: Ναι, ξέρω ότι θα έχετε την ευκαιρία να πω ότι θα υποστηρίξει DVD formats, αλλά και να πάρετε αυτό που υποστηρίζει μορφές CD και DVD. Αυτές τις μέρες υπάρχουν παίκτες που υποστηρίζουν μπλε ray δίσκους, καθώς και. Είναι προτιμότερο να πάρετε ένα 2 σε 1 ή 3 σε 1 για λόγους ευκολίας. Επίσης, ελέγξτε αν υποστηρίζει CD-R, CD-RW ή DVD-R, αυτό είναι μεγάλη για εκείνους που καίνε τους δίσκους τους.
Έξοδοι: Ψάξτε για ένα DVD player που υποστηρίζει υψηλή ποιότητα των προϊόντων, όπως η S-Video και Οπτική έξοδος για βίντεο και ήχου αντίστοιχα. Αυτά θα εξασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη ποιότητα αναπαραγωγής.
Οθόνη: Το νόημα της ύπαρξης αυτό το player, είναι η οθόνη LCD. Η τιμή θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της οθόνης σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή. Αλλά θεωρήστε το βάρος του καθώς γίνεται βαρύτερο με μια αύξηση στο μέγεθος της οθόνης.
Virtual Surround Sound: Το χαρακτηριστικό ήχο surround είναι μια μεγάλη δυνατότητα να έχουν, καθώς δίνει την όλη εμπειρία θέασης μια πιο ρεαλιστική αίσθηση.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας πολλά, να εξετάσει την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, θα είναι πιο αποδοτική.

Με όλες αυτές τις άκρες στο μυαλό, βγείτε έξω και να αγοράσετε αριστοκρατικός νέο κομμάτι της τεχνολογίας σας και να έχετε ένα φύσημα, ενώ ταξιδεύουν και πλησιάζει με τις αγαπημένες σας ταινίες ή να καλύψουν τη διαφορά σχετικά με τις τελευταίες ταινίες, το οποίο μπορείτε να χάσετε, ενώ ταξιδεύει πολύ. Και να θυμάστε, το καλύτερο είναι να το ελέγξουμε προσωπικά αντί να αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση.

Ψεκάστε χρώματα βαφής
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Κόστος συντήρησης αυτοκινήτων
Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Μετατροπή M4A για MP3
Αντιμετώπιση προβλημάτων Δυναμό
Πώς να Ψεκάστε Art Ζωγραφική
Προβλήματα φρένων αυτοκινήτου
Bad συμπτώματα Δυναμό

Leave a Reply