Αεροζόλ σπρέι βαφής

Αεροζόλ σπρέι βαφής, επίσης, κοινώς ονομάζεται σπρέι βαφής, είναι ένα είδος της βαφής που βγαίνει από Α μπορεί να οφείλεται σε ορισμένες μηχανισμό. Ωστόσο, η λέξη σπρέι βαφής περιλαμβάνει και άλλες μορφές της ζωγραφικής ψεκασμού με airbrushes και πιστόλια ψεκασμού. Σε δοχεία αεροζόλ το χρώμα βαφής είναι σφραγισμένο σε ένα πεπιεσμένο κάνιστρο, το οποίο απελευθερώνεται σε μια λεπτή ομίχλη ψεκασμού όταν το κουμπί της βαλβίδας πιέζεται προς τα κάτω. Η μπορεί να αποτελείται από ένα μεταλλικό σώμα, μέσα στην οποία υπάρχει ένας σωλήνας εμβαπτίσεως, εισάγεται στο μίγμα της βαφής, και στο κάτω μέρος του καλύμματος υπάρχει ένα μπιζέλι ή αρακά ή μερικές φορές μικροσκοπικά σφαιρίδια. Οι σφαίρες ή μπιζέλια είναι εκείνο που κάνουν το κροτάλισμα του θορύβου όταν το κουτί δίνεται ένα κούνημα.

Κατά τη χρήση Δοχεία αεροζόλ …
Ενώ προσπαθεί από οποιαδήποτε τεχνική σπρέι βαφής, να έχετε κατά νου αυτό. Ανακινήστε το δοχείο ψεκασμού ζωγραφική εξοπλισμού δυνατά, και όταν ακούτε το κροτάλισμα του θορύβου από τις μπάλες στο εσωτερικό του μπορούν, στη συνέχεια, ανακινήστε το μπορεί να προωθήσει για 2 λεπτά. Αυτό βοηθά την ανάμιξη του μίγματος του χρώματος σωστά, και βοηθά για να δώσει το ομοιόμορφο χρώμα. Εάν το δοχείο δεν είναι σωστά συγκλόνισε, μπορείτε να καταλήξετε με διαφορετικές αποχρώσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σπρέι βαφής.

Επιφάνειες που μπορεί να είναι βαμμένα …
Ψεκασμού βαφής χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει σπρέι βαφής σε πολλά αντικείμενα. Μπορείτε να κάνετε ζωγραφική από μέταλλο, πλαστικό, ξύλο, πολυελαίους, συσκευές, παπούτσια, αξεσουάρ, λυγαριά, συνθετικά ρούχα, χαρτί, χαρτί mache, σκυρόδεμα, κ.λπ. χρώμα αεροζόλ είναι δημοφιλής για δύο βασικούς λόγους. Αεροζόλ σπρέι βαφής αυτοκινήτων σας βοηθά να κάνετε ένα αυτοκίνητο DIY εργασία χρωμάτων. Η τιμή του αεροζόλ σπρέι βαφής του αυτοκινήτου μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ $ 1 έως 5 για ένα κουτί, και θα χρειαστεί περισσότερο δοχεία για τη δουλειά. Υπάρχουν ακόμη αερολύματος για τα ρούχα, τα οποία όταν ψεκάζονται στο δέρμα δίνει ένα σφιχτό δέρμα είδος των ειδών ένδυσης.

Γκράφιτι με αερολύματα …
Ωστόσο, η πιο δημοφιλής χρήση για γκράφιτι. Δεδομένου ότι αυτά τα κουτιά είναι φορητό, εύκολο στη χρήση, κάνει μια γρήγορη δουλειά, στεγνώνουν γρηγορότερα και μπορεί κανείς να αγοράσει απλά διαφορετικά δοχεία χρωμάτων χρώμα αεροζόλ για μια σχετικά χαμηλή τιμή. Έρχονται σε πολλά χρώματα και διαφορετικά φινιρίσματα. Μπορείτε να αγοράσετε μικρά δοχεία, μεσαίου μεγέθους δοχεία και μεγάλα δοχεία. Υπάρχουν ακόμη και δοχεία που προσφέρει περισσότερο έλεγχο για την εργασία βαφής.

Ορισμένα δοχεία περιέχουν παχύτερο και πιο πλούσια χρώματα σπρέι βαφής, και είναι λιγότερο πιθανό να στάζει το χρώμα. Μερικά παράγονται σε ένα πρότυπο υψηλής πίεσης για γρήγορη και παχύ κάλυψη. Ενώ μερικοί παράγονται σε χαμηλότερη πίεση, και έτσι θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο και ευελιξία. Μάρκα Τέχνης περιέχει 2-3 μπιζέλια, για την καλύτερη ανάμειξη. Επίσης, έρχονται σε σειρά από ενεργοποιητές, ή διαφορετικά καπάκια. Υπάρχουν κοκαλιάρικο καπάκια και καλύμματα ευρύτερη λίπους, και μερικά καλύμματα που επιτρέπουν ακόμη τον έλεγχο της απαλότητας ή τραγανότητα του ψεκασμού. Υπάρχουν ακόμη και καλύμματα καλλιγραφία, τα οποία δημιουργούν έναν ανεμιστήρα, όπως σπρέι αντί του κανονικού γύρου.

Ξεκινώντας …
Μπορεί κανείς να βρει αεροζόλ σπρέι σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Μπορείτε να συγκρίνετε κάποια προϊόντα στο κατάστημα, για να δείτε ποια θέλετε. Μπορείτε να πείτε τον τύπο υλικού για ποιο σκοπό θα χρειαστείτε ένα σπρέι βαφής. Μερικές γνωστές μάρκες είναι Krylons, χρώματα Monster, ΜΤΝ, Belton Premium, Molotow, Μοντάνα, κλπ. Πάρτε ένα μικρό κουτί του αεροζόλ, και καθορίζει παλιά φύλλα εφημερίδων και τοποθετήστε ένα μικρό αντικείμενο τους, και το χρώμα. Οι εργασίες στο φως παλτά και ελέγξτε πώς το αντικείμενο φαίνεται, αν χρειάζεται περισσότερες στρώσεις.

Μόλις είστε σίγουροι χρησιμοποιώντας σπρέι χρωμάτων για μικρά αντικείμενα, μπορείτε να μετακινήσετε σε μεγαλύτερα αντικείμενα. Διατηρείτε τη σωστή ασφάλεια βαφή με ψεκασμό, καλύπτοντας το στόμα και τα μάτια σας, όπως το χρώμα μπορεί να είναι τοξικές και επιβλαβείς για την υγεία σας.

Εμπρός ευθυγράμμιση των τροχών
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Πρόγραμμα συντήρησης
Προβλήματα Κιβώτιο ταχυτήτων
Πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου
Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Επισκευή Αυτοκινήτων Παράθυρο
Best Μάρκες αυτοκινήτων
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player

Leave a Reply