Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου

Μια αποτυχία οποιουδήποτε μέρους αυτοκίνητο, όσο μικρή ή μεγάλη, μπορεί να οδηγήσει στο όχημά σας έρχεται να σταματήσει ξαφνικά, ακόμη και όταν είναι εν κινήσει. Μια τέτοια μικρά και συχνά παραμελημένο μέρος είναι ο θερμοστάτης αυτοκίνητο. Αυτό το μέρος είναι παρούσα στο μεταξύ το ψυγείο αυτοκινήτου και κινητήρα του αυτοκινήτου. Ο θερμοστάτης είναι βασικά μια βαλβίδα ελεγχόμενης θερμοκρασίας ψυκτικού του κινητήρα. Αυτοκίνητο σύστημα ψύξης σας πηγαίνει για μια εκτίναξη σε περίπτωση που ο θερμοστάτης σταματήσει να λειτουργεί, προκαλεί την υπερθέρμανση του κινητήρα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην μπορεί να κινηθεί.

Ο θερμοστάτης ελέγχει τη ροή του ψυκτικού προς το ψυγείο. Όταν ξεκινά εσωτερικής καύσης, δημιουργείται θερμότητα στο εσωτερικό των κυλίνδρων, η οποία είναι πάντοτε απορροφάται από ψυκτικά παρόντες στις διόδους. Ο ρόλος του θερμοστάτη είναι να αφήσει το ψυκτικό περάσει μόνο όταν ο κινητήρας έχει φτάσει συνήθης θερμοκρασία λειτουργίας του. Μόλις η διαδικασία αρχίζει, θερμό ψυκτικό από τον κινητήρα φέρεται σε προς το ψυγείο, όπου ψύχεται μακριά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ταξιδεύει πίσω στο κινητήρα για να μουλιάσει σε περισσότερη θερμότητα. Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία μιας θερμοστάτη αυτοκινήτων και την ανάγκη για την αντικατάσταση μόλις φθείρει.

Εργαλεία που απαιτούνται

Ένα γαλλικό κλειδί (ανοικτού τύπου)
Πένσα ή ένα κατσαβίδι
Λιπαντικό
Ξύστρα ή putty μαχαίρι
Γάντια
Κομμάτι του σμυριδόπανο

Εκτός από αυτό, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα νέο θερμοστάτη, φλάντζα φλάντζα και κολλητών, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας ανήκει.

Πώς να Αντικαταστήστε το θερμοστάτη αυτοκινήτου;

ΒΗΜΑ 1.
Καλύψτε την τάπα του ψυγείου με ένα παχύ πετσέτα μπάνιου και μετατρέποντάς την έναρξη, ενώ ακούτε την πίεση που κυκλοφόρησε. Από τη στιγμή που ο θόρυβος παύει, βγάλτε το καπάκι εντελώς. Θα πρέπει τώρα να βρει το θερμοστάτη. Δείτε για ένα μαύρο χρώμα σωλήνα, περίπου 2 ίντσες σε μέγεθος, αναδύεται στην κορυφή του καλοριφέρ. Θα πρέπει να καθοριστεί στο κάλυμμα του θερμοστάτη στην επιφάνεια του κινητήρα, με τη βοήθεια των δύο μπουλόνια σε κάθε πλευρά.

Βήμα 2.
Χρησιμοποιήστε πένσα ή ένα κατσαβίδι για να ξεβιδώσετε το σωλήνα και αφαιρέστε το σφιγκτήρα με τον κινητήρα. Θα μπορούσε να είναι είτε ένας σφιγκτήρας κλιπ ή ένας σφιγκτήρας χάλυβα, ανάλογα με το αυτοκίνητο. Γυρίστε το σωλήνα γύρω από το κάλυμμα του θερμοστάτη για να χαλαρώσει. Σημειώστε ότι θα υπάρξει κάποια ποσότητα του ψυκτικού που θα βγει όταν αφαιρέσετε το λάστιχο. Χρησιμοποιήστε ένα κλειδί για να χαλαρώσετε βίδες και στις δύο πλευρές από το κάλυμμα του θερμοστάτη. Σηκώστε το κάλυμμα και να το θερμοστάτη έξω.

Βήμα 3.
Με τη βοήθεια ενός ξύστρα, βγάλτε το παλιό λάστιχο στο καπάκι του θερμοστάτη. Πάρτε ένα σμυριδόπανο και σκουπίστε τυχόν ίχνη της παλιάς φλάντζας παραμένει στο εξώφυλλο. Χρησιμοποιώντας μηχανισμό άνοιξη, απλά κατέβασε το νέο θερμοστάτη στη μηχανή. Απλώστε στεγανοποιητικό λάστιχο στο θερμοστάτη. Καλύψτε όπου αγγίζει τον κινητήρα. Fix τη νέα φλάντζα στο κάλυμμα με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα μπουλόνια ευθυγραμμισμένα σε μια γραμμή.

Βήμα # [4]
Θα πρέπει τώρα να αλλάξουμε το παλιό κάλυμμα του θερμοστάτη με το νέο. Επίσης, αλλάξτε το σωλήνα του ψυγείου. Εκκινήστε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας μόνο όταν το σφραγιστικό είναι τελείως αποξηραμένα. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει συνήθης θερμοκρασία λειτουργίας του. Εξετάστε το νέο κάλυμμα του θερμοστάτη και σωλήνα για τυχόν σημάδια διαρροής. Επίσης, ελέγξτε τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού και να κάνουν αντικαταστάσεις εάν είναι απαραίτητο.

Το κόστος της αντικατάστασης Θερμοστάτης

Όταν πηγαίνετε να αγοράσετε θερμοστάτες σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα αυτοκινήτων, θα πρέπει να σας κοστίσει κάπου γύρω από US $ 10. Μια νέα φλάντζα πρέπει να είναι περίπου US $ 2, ενώ ο σωλήνας σφραγιστικό παρέμβυσμα πρέπει να είναι λιγότερο από US $ 5. Έτσι, ο θερμοστάτης αυτοκίνητο κόστος αντικατάστασης για να κάνει τον εαυτό σας θα έρθει σε περίπου US $ 20. Η αντικατάσταση σωλήνες καλοριφέρ θα προσθέσει ένα επιπλέον 20 δολάρια ΗΠΑ στο αρχικό κόστος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την εκτέλεση μόνοι σας το έργο αντικατάστασης, μπορεί να το κάνει από ένα τοπικό μηχανικό, η οποία θα σας κοστίσει περίπου US $ 70, το οποίο περιλαμβάνει το κόστος των νέων τμημάτων και τα έξοδα εργασίας, καθώς και.

Έτσι, αντικαθιστώντας τον θερμοστάτη μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι. Θα σας πάρει περίπου μία ώρα και δεν κοστίζει πολύ είτε. Ελέγχετε τακτικά για ελαττωματικά εξαρτήματα στο αυτοκίνητό σας και αντικαταστήστε τα εάν είναι απαραίτητο, για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

Ηχομόνωση αυτοκινήτου
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Αυτοκίνητα
Πώς λειτουργεί ένα DVD-Player
Εμπρός Αυτοκίνητα Κίνηση
Προσαρμοσμένη Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο DVD players
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από
Φτηνές αυτοκίνητα μυών

Leave a Reply