Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό

Αν δεν ανοίξει το καπό του αυτοκινήτου σας και μέσα peep, δεν μπορείτε να εκτιμήσετε την πολύπλοκη μηχανή ότι το αυτοκίνητο είναι. Υπάρχουν διάφορα συστήματα και υποσυστήματα ότι η εξουσία ένα αυτοκίνητο προς τα εμπρός και να σας δώσει τον έλεγχο. Υπάρχουν διάφορες μικρές συσκευές και εξαρτήματα, όπως τον ιμάντα δυναμό αυτοκινήτου, που καθιστούν δυνατή την εργασία της.

Ποια είναι η λειτουργία ενός ιμάντα δυναμό αυτοκινήτου;
Ένα δυναμό αυτοκινήτου είναι δυναμό του αυτοκινήτου. A εναλλάκτη αυτοκίνητο είναι άχρηστο χωρίς την καλή λειτουργία του ιμάντα του εναλλάκτη. Η ζώνη διανέμει τη ροπή που παράγεται από τον κινητήρα του αυτοκινήτου να οδηγεί το δυναμό, το οποίο είναι ο εναλλάκτης αυτοκινήτων. Καθώς το αυτοκίνητο τρέχει μπροστά, η ροπή του κινητήρα κινεί ο ιμάντας, ο οποίος με τη σειρά του, κινεί τον εναλλάκτη, για την παραγωγή ηλεκτρισμού. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια αναπληρώνει το φορτίο που χρησιμοποιήθηκε στη μπαταρία του αυτοκινήτου. Ετσι, ο ιμάντας είναι ένα σημαντικό μέρος αυτοκινήτου, στο συγκρότημα ισχύος ενός αυτοκινήτου.

Όταν Σε περίπτωση που η ζώνη να αντικατασταθεί;
Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να ξέρετε πότε να αντικαταστήσετε ένα ιμάντα του εναλλάκτη είναι μέσα από τον έλεγχο προσωπικά. Πρώτον, εντοπίστε το δυναμό και τον ιμάντα που το τρέχει. Αν βρείτε τον ιμάντα για να ραγίσει, χαλαρά ή σχισμένο, τότε είναι καιρός να πήρε η ταινία αντικατασταθεί. Μια χαλαρή ζώνη μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη ισχύ του εναλλάκτη, όπως η ροπή από το στροφαλοφόρο άξονα του αυτοκινήτου δεν είναι πλήρως μεταφέρονται μέσω της ζώνης ασφαλείας οδηγού στον εναλλάκτη.

Οδηγίες αντικατάσταση
Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι ένα σύνολο καρυδάκι και prybar, που μπορούν να σας βοηθήσουν στο να ανοίξει τα πράγματα μακριά. Βεβαιωθείτε ότι η νέα ζώνη που αγοράζετε, είναι του ίδιου τύπου με το παλιό.

Ας ξεκινήσουμε με τη διαδικασία της αντικατάστασης ενός ιμάντα. Δεδομένου ότι, οι ιμάντες που χρησιμοποιούνται σε ένα μηχανισμό αυτοκίνητο είναι αλληλένδετα, υπάρχουν και κάποιες άλλες ζώνες που θα πρέπει να αφαιρέσετε για να μπορέσετε να αντικαταστήσει τη ζώνη. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι ήταν όταν, πριν από την αφαίρεση πράγματα, όπως θα πρέπει να τα θέσουν εκ νέου αργότερα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι, ανοίξτε το καπό του αυτοκινήτου και να εντοπίσετε μια συσκευή που ονομάζεται η αντλία του υδραυλικού τιμονιού. Το πράγμα που πρέπει να αναζητήσουμε είναι ένα μπουλόνι εντατήρα, που κρατά ο ιμάντας της αντλίας του συστήματος διεύθυνσης τεντωμένο. Είναι συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος της αντλίας του συστήματος διεύθυνσης.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ψάξουν για ένα κλειδί το σωστό μέγεθος, για να χαλαρώσει το μπουλόνι εντατήρα. Χαλαρώστε το μέχρι να είναι εύκολα σε θέση να αφαιρέσετε τον ιμάντα του υδραυλικού τιμονιού.

Ψάξτε για το κοχλία του εντατήρα για την AC συμπιεστή και αφαιρέστε τον ιμάντα τάνυσης AC. Τώρα μπορείτε να πάτε για την αφαίρεση της ζώνης. Αφού εντοπίσετε τον κοχλία ρύθμισης εναλλάκτη, χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο μέγεθος κλειδί για να χαλαρώσει αργά το μπουλόνι. Χαλαρώστε το μέχρι το δυναμό είναι αρκετά χαλαρό, η οποία θα επιτρέψει σε σας για να πάρετε τον ιμάντα εναλλάκτη από τις τροχαλίες που την υποκινούν. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη νέα ζώνη ακριβώς στην ίδια θέση με την παλαιά ζώνη. Προσέξτε ότι είναι σωστά τυλιγμένο γύρω από τις τροχαλίες.

Με τη χρήση του prybar, να πάρει το δυναμό πίσω στην παλιά του θέση. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποκατασταθεί η ένταση του ιμάντα του εναλλάκτη. Αυτό επιτυγχάνεται με το σφίξιμο του κοχλία ρύθμισης του εναλλάκτη. Κρατήστε σύσφιξης, έως ότου η ζώνη έχει αρκετή ένταση και ένταση.

Επόμενη καθορίσει την AC συμπιεστή ζώνη και τη ζώνη υδραυλικό τιμόνι αντλία πίσω όπως ήταν πριν και να εξασφαλίσει ότι η ένταση τους αποκαθίσταται μέσω της προσαρμογής. Έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Κόστος για την αντικατάσταση του ιμάντα μπορεί να είναι μικρότερο, όταν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Μήπως αυτό μόνο αφού έχετε κάνει μια ενδελεχή μελέτη της αρχιτεκτονικής της εσωτερικής δομής του αυτοκινήτου σας και την εργασία του. Θα πρέπει τουλάχιστον να κατανοήσουν τη λειτουργία της γεννήτριας και μια πρόχειρη κατανόηση του τι συμβαίνει, όπου. Πάρτε βοήθεια από το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Μόνο τότε, μπορεί να σας τραβήξει από αυτή τη δουλειά με αυτοπεποίθηση.

Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Πώς να σπρέι βαφής
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου
Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Δοκιμή πίεσης καυσίμου
Τιμές Auto Detailing
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Σύγκριση Car Wax
Επισκευή χιλιομετρητή

Leave a Reply