Αντικαταστήστε Ελαιολεκάνη

Ένα αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά και πολύπλοκα μηχανήματα, που θα συναντήσετε. Η δύναμη ενός αυτοκινήτου προέρχεται από την καρδιά του, η οποία είναι ο κινητήρας του αυτοκινήτου. Όπως και η αδιάκοπη ρυθμό της ανθρώπινης καρδιάς, κινητήρας του αυτοκινήτου είναι επίσης συνεχώς λειτουργική όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει. Με σταθερά υψηλή πίεση και κινούμενα μεταλλικά μέρη αυτοκινήτων, θερμότητα και την τριβή μπορεί να φορέσει μια μηχανή κάτω. Γι ‘αυτό ένας κινητήρας χρειάζεται συνεχή λίπανση και την ψύξη. Ο σκοπός εξυπηρετείται από το τηγάνι έλαιο από το οποίο λιπαντικό έλαιο αντλείται γύρω, στον κινητήρα.

Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής ενός κινητήρα αυτοκινήτου, χρειάζεται να λιπαίνεται και ψύχεται κατά τη λειτουργία. Η λειτουργία αυτή διευκολύνεται από το πετρέλαιο τηγάνι, το οποίο είναι η πισίνα πετρελαίου, από το οποίο αντλία λαδιού αντλεί πετρέλαιο και το κατανέμει σε μέρη του κινητήρα. Σε περίπτωση διαρροής ή ζημίας, ο μηχανισμός λίπανσης παρακωλύεται και οδηγεί σε μείωση της απόδοσης του κινητήρα. Αυτός είναι ο λόγος, είναι σημαντικό ότι έχετε αντικαταστήσει το τηγάνι όταν είναι ζημιά ή διαρροή.

Όταν για να αντικαταστήσει Ελαιολεκάνη
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι πρέπει να προσέξετε, το οποίο μπορεί να σας δώσει μια έμμεση ένδειξη ότι μια αντικατάσταση κάρτερ λαδιού είναι επικείμενη. Αν έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το πετρέλαιο στο πάτωμα γκαράζ ή ένα ίχνος λαδιού που ακολουθούν την πορεία του αυτοκινήτου σας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι το τηγάνι είναι διαρροή. Πολλές φορές είτε το τηγάνι έχει φθαρεί και έχει αναπτύξει μια τρύπα, ή τη φλάντζα έχει σπάσει. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δοχείο λαδιού και όχι μόνο η φλάντζα έχει αναπτύξει το πρόβλημα. Εάν αυτό είναι μόνο το παρέμβυσμα που έχει αναπτύξει ένα πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει ανάγκη να αντικατασταθεί ολόκληρο το ταψί. Απλώς αντικαταστήστε τη φλάντζα. Αν είναι όντως έτσι, ώστε το δοχείο λαδιού έχει φθαρεί, τότε πάμε για αντικατάσταση αμέσως. Σε περίπτωση που αντικαταστήσετε το τηγάνι, πάμε για αντικατάσταση φλάντζα πάρα πολύ.

Εργαλεία & Προμήθειες
Πριν προχωρήσετε με διευκρίνιση του τηγανιού διαδικασία αντικατάστασης του πετρελαίου, επιτρέψτε μου λίστα με όλα τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστείτε για να γίνει η δουλειά. Τα εργαλεία και ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για να γίνει η δουλειά είναι τα εξής:
Ratchet μαζί με ένα σύνολο καρυδάκι
Ένα γαλλικό κλειδί Crescent
Μια νέα Pan
Μια καινούργια τσιμούχα
Η επαρκής προμήθεια πετρελαίου Λίπανση κινητήρα

διαδικασία αντικατάστασης
Η διαδικασία για την αντικατάσταση μιας λεκάνης δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά αν είστε πρόθυμοι να εφαρμόσουν τον εαυτό σας αρέσει και το τράβηγμα από αυτές do-it-yourself θέσεις εργασίας, τότε μπορείτε να το κάνετε χωρίς λόξυγκα. Πρώτον, να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηγάνι και στραγγίστε το πετρέλαιο από αυτό. Για να το κάνετε αυτό, εντοπίστε το μπουλόνι αποστράγγισης του τηγανιού, από το κάτω μέρος τηγάνι και αφαιρέστε την τάπα, χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί ημισέληνο. Αφήστε το λάδι ρίχνουμε σε ένα καθαρό δοχείο ή ένα τηγάνι λάδι αλίευση διαθέσιμο στα καταστήματα υλικού.

Επόμενο μέρος αφαιρώντας το παλιό τηγάνι. Για να το κάνετε αυτό, εντοπίστε τα μπουλόνια στερέωσης και αφαιρέστε τους χρησιμοποιώντας μια πρίζα και καστάνια. Θα υπάρξουν αρκετές βίδες για να αφαιρέσετε το τηγάνι είναι πολύ καλά συνδεδεμένο στο κάτω μέρος του κινητήρα.

Αφού οι κοχλίες είναι ανοικτά, τηγάνι μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να κατεβαίνει προς τα κάτω στο έδαφος. Όταν το αφαιρέσετε, το παλιό λάστιχο θα εξαπατηθεί από τον κινητήρα. Καθαρίστε και ξύστε τη βρωμιά από την πλευρά του κινητήρα, όπου το τηγάνι που συνήθως συνοδεύουν.

Επόμενη προετοιμάσει τη νέα φλάντζα του πετρελαίου για την εγκατάσταση. Θα πρέπει να επισυνάψετε μια νέα φλάντζα στο νέο κάρτερ λαδιού πριν από τον καθορισμό αυτό στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι λάστιχο κολλήσει στο τηγάνι σωστά και δεν μπλοκάρει οποιεσδήποτε τρύπες για βίδες αριστερά. Με το παρέμβυσμα στη θέση του, νέα τηγάνι είναι έτοιμο για εγκατάσταση. Γραμμή το νέο τηγάνι, μαζί με το λάστιχο τοποθετείται, με τρύπες μπουλόνι και να το διορθώσουμε σε θέσεις, βάζοντας βίδες στη θέση τους. Σφίξτε όλα τα μπουλόνια. Βεβαιωθείτε ότι το τηγάνι είναι σταθερά συνδεδεμένη.

Γεμίστε το νέο τηγάνι με πέντε παρα τέσσερα λίτρα λάδι λίπανσης. Χρησιμοποιήστε το έλαιο, το οποίο συνιστάται από τον κατασκευαστή. Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές. Δείτε σε αυτό ότι η τάπα αποστράγγισης λαδιού είναι καλά στερεωμένος στη θέση του. Με αυτό, η δουλειά γίνεται. Μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο, όπως όλα τα προβλήματα διαρροής πετρελαίου λάβει όλα φροντίδα του.

Είναι μια αρκετά απλή δουλειά που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Κατά τη διαδικασία, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε σημαντικά το κόστος αντικατάστασης. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα της αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτοκινήτων στο δικό σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να πάρει επίσης την ευκαιρία να εκτιμήσουν καλύτερα τις εσωτερικές λειτουργίες του αυτοκινήτου σας.

Best Car Wax
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Muffler Ταινία επισκευής
Σκιάδιο αντικατάσταση
Συστήματα ήχου αυτοκινήτου
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Ρύθμιση ταμπούρο
Καλύτερη Sedan 2012
Φορητό DVD Player Κριτικές
Ηλιοροφή Επισκευή

Leave a Reply