Αξεσουάρ Ήχος αυτοκινήτων και πυκνωτές

Η τάση για την εγκατάσταση συστήματα hi-fi στερεοφωνικό του αυτοκινήτου είναι σε άνοδο. Αυτοκίνητο εξοπλισμού ήχου είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι παίρνουν πολλή φροντίδα για. Οι άνθρωποι ξοδεύουν ακόμη και χιλιάδες δολάρια για να πάρει το καλύτερο από τα καλύτερα συστήματα ήχου αυτοκινήτων με τις τελευταίες αξεσουάρ, τα οποία βοηθούν στην αύξηση της συνολικής ευχρηστία του συστήματος, αλλά και η ποιότητα του ήχου.

Παρελκόμενα:

Υπάρχουν διάφορες προηγμένες αξεσουάρ που διατίθενται στην αγορά, η οποία μπορεί να συνδεθεί με ή να χρησιμοποιηθούν με το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου. Η τιμή αυτών των add-ons μπορεί να είναι ίση ή ακόμη και υπερβαίνουν την τιμή του ηχοσυστήματος. Πολλά από αυτά τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για τους ανθρώπους με μια προτίμηση για ένα καλύτερο ή το καλύτερο δυνατό ήχο. Ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα και την ποικιλία των τιμών.

Σήμερα, συστήματα ήχου με την ικανότητα να παίζει από εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, όπως δίσκοι στυλό, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και τα iPods, είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ο χρήστης είναι ελεύθερος από τον κόπο να μεταφέρουν αρκετά ήχου ή MP3-CD στο αυτοκίνητο. Εγκαταστάσεις αυτού του είδους τη βελτίωση σίγουρα ακούγοντας την εμπειρία του χρήστη.

Η XM δορυφορικό ραδιόφωνο είναι επίσης ένα καλό παράδειγμα των αξεσουάρ ήχου αυτοκινήτων, και παρέχει ένα καλό πακέτο από μουσική, ειδήσεις, εκπομπές λόγου και. Είναι σε θέση να υποστηρίζει πάνω από 170 ραδιοφωνικούς σταθμούς, και ότι πάρα πολύ με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου.

Ένας σταθμός σύνδεσης είναι ένα χρήσιμο εξάρτημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αυτοκίνητο καθώς και στο σπίτι. Μαζί με την παροχή την καλύτερη απόδοση ήχου από το iPod ή MP3 player, μπορεί επίσης να εμφανίζει τις εικόνες στην οθόνη. Επιπλέον, έχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο.

Ομοίως, υπάρχουν πολλά είδη των ενισχυτών αυτοκινήτου, ραδιόφωνα, ηχεία, και υπο-γούφερ που μπορούν να βελτιώσουν την συνολική ηχητική εμπειρία των επιβατών.

Πυκνωτές

Ένας πυκνωτής ήχου αυτοκίνητο είναι ένα μέρος που αποθηκεύει την ενέργεια που απαιτείται για τον ενισχυτή να παρέχουν αποτελεσματικά το επιθυμητό αποτέλεσμα και ήχο. Η βαθιά μπάσα μαζί με σαφήνεια είναι το αποτέλεσμα ενός καλού αυτοκινήτου πυκνωτή ποιότητα ήχου. Οι περισσότεροι άνθρωποι το ξέρουν ως έναν πυκνωτή ακαμψίας. Είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση ενέργειας όταν δεν χρειάζεται. Λέγεται σε δράση, όταν η ζήτηση για ενέργεια ξεπερνά την ικανότητα παροχής του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας του αυτοκινήτου.

Αν παίζετε μουσική με δυνατά μπάσα και ήχο, και όχι με έναν πυκνωτή, η επιπλέον ενέργεια που απαιτείται θα πρέπει να λαμβάνονται από τα φώτα, air condition, ή ακόμα και τον κινητήρα. Τις περισσότερες φορές, τα φώτα αμυδρό τη σειρά και ακολουθούν τα beats της μουσικής, και όταν σβήνουν τα φώτα, η ένταση της μουσικής αυξάνεται ξαφνικά και ο ήχος γίνεται πιο ξεκάθαρη.

Ένα ακουστικό πυκνωτή είναι απαραίτητο να προσθέσετε την κανονική τροφοδοσία του αυτοκινήτου για την ομαλή λειτουργία του ενισχυτή ήχου. Σε γενικές γραμμές, car audio πυκνωτές έχουν χωρητικότητα από 0,5 έως 3,0 farads farads είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ήχου αυτοκινήτου. Μια ακουστική πυκνωτής θα πρέπει να είναι συμβατή με τον ενισχυτή, και θα πρέπει επίσης να τοποθετούνται όσο το δυνατόν πλησιέστερα σε αυτό. Αν χρειαστεί να πάρετε μια έξοδο ισχύος 500 RMS, είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε ένα με χωρητικότητα 0,5 farads. Σήμερα, ψηφιακά αυτά είναι επίσης διαθέσιμα τα οποία έχουν συνήθως χωρητικότητα ξεκινώντας από 1,5 farads.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα πυκνωτές ήχου αυτοκίνητο από πολλά φημισμένα εμπορικά σήματα, αλλά μόλις διαπιστώσετε αν είναι συμβατές με ενισχυτή του αυτοκινήτου σας. Πυκνωτές ήχου αυτοκινήτων έχουν σίγουρα αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη και προηγμένο σύστημα ήχου του αυτοκινήτου.

Θέσεις εργασίας Paint αυτοκινήτου
Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί για Αυτοκίνητα
Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Εγκατάσταση Car Ηχεία
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Επισκευή ταμπλό
Πώς να Ψεκάστε Art Ζωγραφική
Στένσιλ Airbrush
Πώς να δείτε έναν εναλλάκτη
Αυτοκίνητα

Leave a Reply