Απομάκρυνση Wax αυτοκινήτου

Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα αυτοκίνητο, σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζουν τη σημασία του πλυσίματος και αποτρίχωση τακτικά. Εφαρμόζοντας κερί αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να προστατεύει το χρώμα του. Χρησιμοποιώντας το κερί που διατίθενται στην αγορά, δεν μπορείτε να προστατεύει μόνο το χρώμα, αλλά και να κρατήσει μακριά τις μικρές γρατσουνιές. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο χρωματιστό κερί, μπορείτε επίσης να βοός οι γρατσουνιές γραμμή των μαλλιών. Αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να καταργήσετε το παλτό. Ναι, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εργαστούν για την αφαίρεση κερί αυτοκινήτου. Μάλλον ήρθε η ώρα για την επόμενη δουλειά αποτρίχωση ως μια ορισμένη διάρκεια είναι πάνω.

Ίσως επίσης να θέλετε να επαν-κερί γιατί το παλιό κερί έχει χάσει φινίρισμα της και η επιφάνεια ψάχνει ψητά και θαμπό. Όποια και αν είναι ο λόγος, αφαιρώντας το παλιό κερί είναι πολύ σημαντικό να πάρει ένα τέλειο φινίρισμα με το νέο παλτό του κεριού. Εφαρμογή ενός κεριού σε υπάρχουσες κερί δεν μπορεί να σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πότε πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό κερί

Το αυτοκίνητό σας χρειάζεται τακτική συντήρηση, την εφαρμογή κερί είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας. Αν και μπορεί να έχετε ακούσει για πολλές μάρκες στην αγορά τα προϊόντα τους ως μακροχρόνια αυτά, επιτρέψτε μου να σας πω ότι θα πρέπει να υποβάλει εκ νέου αίτηση κερί μετά από μερικούς μήνες. Υπεριώδη ακτινοβολία, βροχοπτώσεις, πλύσιμο, και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που αφαιρεί την πάροδο του χρόνου. Αν αναρωτιέστε για την κατάλληλη στιγμή για την εκ νέου κερί το αυτοκίνητό σας, τότε εδώ είναι ένα απλό βήμα. Απλά καθαρίστε το καπό του αυτοκινήτου σας με ένα βρεγμένο πανί. Εάν είναι καθαρή, ψεκάστε αρκετό νερό σε αυτό. Αν δείτε αρκετό σφαιρίδια του νερού που σχηματίζεται επί της επιφανείας, το φινίρισμα κηρού είναι αρκετά καλή. Αν δεν το κάνει χάντρα off και τα λιμνάζοντα νερά, είναι καιρός να αφαιρέσετε το κερί και την εκ νέου εφαρμογή νέων φινίρισμα.

Η αφαίρεση του κεριού

Μπορείτε να αγοράσετε είτε ένα εμπορικό αφαίρεσης κερί ή να χρησιμοποιείτε υγρό σαπούνι πιάτων έτσι ώστε να αφαιρέσετε το κερί. Χρησιμοποιώντας ένα βαρύ καθήκον υγρό σαπούνι πιάτων είναι σίγουρος για να αφαιρέσει από το παλτό κερί. Βρέξτε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να εφαρμόσει αυτό το σαπούνι, λειτουργεί τμήμα από το τμήμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει ποτήρι με καθαριστικό τζαμιών μόνο. Καθαρίστε καλά και ψεκασμό νερού. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ψεκάσετε νερό χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα πλύσης υψηλής πίεσης ή ένα ακροφύσιο ψεκασμού που θα καθαρίσει πλήρως την επιφάνεια και δεν θα αφήσει κανένα υπόλειμμα σαπούνι. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ίσως χρειαστεί ένα άλλο πλυντήριο αυτοκινήτων με ένα άλλο ισχυρό σαπούνι πιάτων για να αφαιρέσετε το κερί από την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Αγοράζοντας ένα εμπορικό αφαίρεσης κερί από την αγορά είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε κερί από την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας. Αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένο για το αυτοκίνητο σας και δεν θα βλάψει το χρώμα του αυτοκινήτου, όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Θυμηθείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή, επειδή κατάχρηση ή κακή χρήση του μπορεί να προκαλέσουν ζημιά φινίρισμα του αυτοκινήτου σας. Ακριβώς όπως σας θα ελέγξει τα κορυφαία κεριά πριν από την αγορά ένα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα σχόλια πριν από τη χρήση ενός.

Αυτές ήταν κάποιες συμβουλές για την άρση κερί αυτοκινήτου. Αν ακολουθήσετε το αυτοκίνητο λεπτομερώς τη διαδικασία τακτικά, το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, το αυτοκίνητό σας είναι βέβαιο ότι θα τρέξει ομαλά και να έχουν μια νέα ματιά για τα επόμενα χρόνια. Λοιπόν, τι περιμένετε, βγείτε και να ελέγξετε το κερί του αυτοκινήτου σας.

Car αφαίρεση σκουριάς
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Ψεκάστε στένσιλ Paint
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Θόρυβοι αυτοκινήτου και τι σημαίνουν
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων

Leave a Reply