Απομακρυσμένη Εκκινητές για αυτοκίνητα

Υπάρχουν πολλοί τύποι συστημάτων αυτοκινήτου που επιτρέπει σε ένα πρόσωπο για την καλύτερη οδηγική εμπειρία του. Απομακρυσμένη εκκίνηση για τα αυτοκίνητα είναι ένα τέτοιο σημαντικό και ουσιαστικό τεχνολογία που κάνει την οδήγηση άνετη και ευχάριστη.

Αυτά είναι εγκατεστημένα πακέτα, τα οποία επιτρέπουν σε ένα άτομο να εκκίνηση του κινητήρα του αυτοκινήτου από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο. Σε αυτή την περίπτωση, ο οδηγός δεν χρειάζεται να είναι σωματικά παρόντες στο αυτοκίνητο και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί για την έναρξη της ανάφλεξης. Χρειάζεται απλά να πατήσετε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο, και το αυτοκίνητο ξεκινά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητό σας με το τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εσωτερικά και εξωτερικά φώτα on / off, πόρτες κλειδαριά, απενεργοποιήστε το κλιματιστικό και θέρμανση on / off, κλπ.

Χρήσεις του Remote Ορεκτικά
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να μετατρέψει το σύστημα ανάφλεξης του αυτοκινήτου σε, χωρίς να είναι φυσικά παρών στο αυτοκίνητο. Στην κατάψυξη τους χειμερινούς μήνες, θα θέλατε να ζεσταθεί το εσωτερικό, πριν να σας πάρει σε και στη συνέχεια θέρμανση αργότερα. Σε μια τέτοια κατάσταση, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τη θερμάστρα για να δημιουργήσει θερμότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ομοίως, σε ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, θα ήθελα επίσης το αυτοκίνητο να είναι δροσερό από το εσωτερικό προτού μπουν μέσα Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απομακρυσμένη starter και ανάψτε το κλιματιστικό για μια δροσερή αίσθηση, όταν μπουν μέσα. Μπορούμε να πούμε ότι απομακρυσμένες ορεκτικά εξυπηρετούν το σκοπό της ζέσταμα ή προ-ψύξη του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Εργασίας του Remote Ορεκτικά
Αυτές οι ευεργετικές συσκευές λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως ένα τηλεχειριστήριο της τηλεοράσεως. Ένα κιτ είναι εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο, και το τηλεχειριστήριο του (ένα μικρό κλειδί fob) είναι με τον χρήστη. Όταν ο χρήστης πιέζει το πλήκτρο έναρξης στο κλειδί, η απομακρυσμένη συσκευή μεταδίδει ένα ραδιοφωνικό σήμα με το εγκατεστημένο σύστημα στο όχημα, το οποίο με τη σειρά του εκκινεί τη μηχανή. Ωστόσο, ανάφλεξης του κινητήρα είναι ακριβώς το κύριο χαρακτηριστικό της απομακρυσμένες ορεκτικά για τα αυτοκίνητα. Μπορείτε να πάρετε πρόσθετα χαρακτηριστικά και λειτουργίες με high-end μοντέλα.

Αγοράζοντας Απομακρυσμένη Ορεκτικά
Πριν αγοράσετε μια απομακρυσμένη starter kit για το αυτοκίνητό σας, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε για ορισμένα σημαντικά ζητήματα. Θα πρέπει πρώτα να καθοριστεί η σειρά στην οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν το τηλεχειριστήριο. Υπάρχει μια καθορισμένη περιοχή, στην οποία τα συστήματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν. Συνήθως, οι λειτουργικές περιοχές σε αυτά τα συστήματα διαφέρουν από περίπου 500 πόδια σε περίπου ένα μίλι και ένα μισό.

Μετά τον παράγοντα φάσμα, που τώρα πρέπει να σκεφτούμε για το είδος των χαρακτηριστικών που θα απαιτούσε. Τα περισσότερα μπορείτε να πληρώσετε, τα πιο προηγμένα μοντέλα με πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά που θα πάρετε. Βασικά μοντέλα διαθέτουν λειτουργίες όπως ένα συναγερμό πανικού, όχημα πολλαπλών δυνατοτήτων, ΕΜΠΝΕΥΣΗ αυτοκινήτων, τα φώτα του ελέγχου, καθώς και άλλες συμβατικές εγκαταστάσεις. Εάν επιλέξετε προηγμένα μοντέλα, θα πάρει τα χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος θέρμανσης, air conditioner έλεγχο, κλπ. Με λίγα μοντέλα, μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα και συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να ανάψει τη μηχανή του αυτοκινήτου.

Το κόστος αυτών των κιτ μπορεί να κυμαίνεται από $ 50 έως $ 250. Θα πρέπει να καταβάλει ένα συμπληρωματικό ποσό για το κιτ που έχει εγκατασταθεί. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίσει ότι το σετ θα δουλεύουν μια χαρά με τον τύπο μετάδοσης του αυτοκινήτου σας. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να συνεργαστεί με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Η εγγύηση είναι επίσης σημαντικό? Ώστε να ζητήσει μια απομακρυσμένη starter kit το οποίο έχει εγγύηση εφόρου ζωής. Για τον προσδιορισμό του κιτ είναι κατάλληλο για τη χρήση σας, μπορείτε να ανατρέξετε σε απομακρυσμένες σχόλια μίζα αυτοκινήτων που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Εάν σκέφτεστε για την αγορά απομακρυσμένες ορεκτικά για τα αυτοκίνητα, η εγκατάσταση και η ρύθμιση θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από ένα φημισμένο επαγγελματικό. Θα έχετε την εναλλακτική λύση της θεωρώντας το ως ένα έργο DIY, αλλά μόνο υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία.

Πώς να αντικαταστήσει ένα διακόπτη προβολέων
Top Car Carrier αποσκευών
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Touch Up Αυτοκινήτου Paint
Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε σχήμα tip-top για το Χειμώνα
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Κάνοντας κλικ ήχου κατά την εκκίνηση ενός αυτοκινήτου
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Honda vs Toyota
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών

Leave a Reply