Ασφαλέστερα αυτοκίνητα

Σχεδόν 50.000 οδηγοί πεθαίνουν σε τροχαία ατυχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο και οι περισσότεροι από αυτούς να χάσουν τη ζωή τους οφείλεται σε αμέλεια και απροσεξία. Εκτός από τα τροχαία ατυχήματα υπάρχουν πολλά τεχνολογικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου που μπορεί να οδηγήσει σε απειλητική για τη ζωή ατύχημα. Για παράδειγμα? Η έκρηξη των δεξαμενών καυσίμων της Ford Pinto, το περίφημο διαμάχη ανατροπής της Ford Explorer, και ούτω καθεξής. Ακόμα και αυτοκινήτων γίγαντας Toyota υπενθύμισε περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια οχήματα υποστηρίζοντας ότι υπήρξε κάποια βλάβη πεντάλ του γκαζιού, το οποίο μας φέρνει στο σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας των αυτοκινήτων και μας αναγκάζει να αναθεωρήσει τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο.

Τα αυτοκίνητα είναι οι τεχνολογικές εφευρέσεις που μπορεί να συμβάλει στην κάλυψη μεγάλες αποστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αν ο οδηγός έχει επιδοθεί σε σκληρή οδήγηση, η εφεύρεση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη. Αυτοκίνητο τεχνολογία ασφαλείας έχει τεθεί σε διαδικασία από την ανάπτυξη των αυτοκινήτων και κάθε εταιρεία αυτοκινήτων εξασφαλίζει ότι το προϊόν τους πρέπει να προσφέρει στον αγοραστή πλήρη ασφάλεια και άνεση. Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε χρόνο πάνω από 1000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε ατυχήματα αυτοκινήτων και κοιτάζοντας τις ανησυχητικές αριθμούς, είναι καιρός να κάνει τους ανθρώπους να εξοικειωθούν με τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο αμερικανικό έδαφος. Τα ακόλουθα ονόματα έχουν επίσης εμφανίζονται στην NHTSA (Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας Διοίκησης) και IIHS (Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους) στον κατάλογο των αξιόπιστα αυτοκίνητα στην αμερικανική δρόμους.

Η εύρεση ασφαλέστερα αυτοκίνητα για εφήβους

Το έργο της εξεύρεσης ένα ασφαλές αυτοκίνητο για έναν έφηβο είναι πολύ χρονοβόρα. Είναι προφανές ότι θα ήθελαν ένα υψηλό ερμηνευτή ή κάτι με ένα μεγάλο σχέδιο, αλλά οι γονείς θα ήθελαν να έχουν ένα κανονικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι πιο ασφαλής. Γέροντες ανησυχούν επειδή έχουν οδηγήσει εδώ και πολλά χρόνια και είναι εξοικειωμένοι με την τρέχουσα κατάσταση των δρόμων και αυτοκινητοδρόμων. Ποτέ δεν αμφισβητούν τις οδηγικές ικανότητες του παιδιού τους, αλλά επίσης δεν εμπιστεύονται τον οδηγό που έρχονται από την αντίθετη πλευρά.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας ενός αυτοκινήτου είναι η σταθερότητά του. Σχεδόν όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων στην αγορά είναι εξοπλισμένα με συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), η οποία βοηθά το αυτοκίνητο να κρατήσει τη θέση του και το κράτημα στο δρόμο. Η τεχνολογία αυτή αποδεικνύεται πιο χρήσιμο για τον οδηγό, όταν αυτός / αυτή πρόκειται να λάβει μια απότομη στροφή, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο ολίσθησης. Η ΟΚΕ χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με έναν αριθμό αισθητήρων που κρατούν ένα μάτι για την ταχύτητα του τροχού, η γωνία της διεύθυνσης και τα πλάγια περιστροφή. Κάθε φορά που το αυτοκίνητο είναι για να χάσει τον έλεγχο ή την μετακίνησή του, η ΟΚΕ εφαρμόζει αμέσως τα φρένα σε έναν από τους 4 τροχούς και μειώνει την ισχύ του κινητήρα για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι πίσω στο δρόμο. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό έχει σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι ένα SUV είναι το ασφαλέστερο στοίχημα, είναι μεγάλο σε μέγεθος και είναι εξοπλισμένα με καταπληκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία του οδηγού σε επικίνδυνες συνθήκες. Νέα Flash! Αυτή η αντίληψη είναι εντελώς ακατάλληλη, διότι οι έφηβοι είναι συχνά άπειροι οδηγοί και δεν είναι αρκετά ικανοί να χειριστούν τέτοια μεγάλα αυτοκίνητα στους δρόμους. Είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι το πρώτο αυτοκίνητο ενός νεαρού ενήλικα είναι ένα hatchback, είναι εύκολο να χειριστεί και είναι πολύ ασφαλέστερο να οδηγεί σε πολυσύχναστους δρόμους.

Ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην αμερικανική δρόμους

Το θέμα των αξιόπιστων ή ασφαλή αυτοκίνητα είναι στην πραγματικότητα ένας τέλειος συνδυασμός της ομορφιάς, της δημιουργικότητας και της χρησιμότητας. Δεν έχει σημασία πόσο κομψό και ισχυρό είναι το αυτοκίνητο, αν δεν έχει στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας, τότε είναι καλύτερα να το αποφύγει και να πάρει κάτι που θα κρατήσει ο οδηγός και λοιποί επιβαίνοντες ασφαλείς κατά την οδήγηση για τους πολυσύχναστους δρόμους. Τα οχήματα που αναφέρονται στον κατάλογο αυτό έχουν κάθε κέρδισε ένα κορυφαίο σημείο της ασφάλειας από τις IIHS.

Volvo XC60
Πολλοί άνθρωποι δεν θα εκπλαγείτε να δείτε το Volvo XC60 σε αυτή τη λίστα. Η εταιρεία είναι παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή παγκόσμιας κλάσης αυτοκίνητα ασφαλείας. Αυτό το μεσαίου μεγέθους crossover είναι γεμάτο με καταπληκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που εγγυώνται την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών του. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας Πόλη της Volvo η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία λέιζερ για την ανίχνευση της κυκλοφορίας γύρω και είναι προγραμματισμένος να φρενάρει ακόμη και στην περίπτωση ενός μικρού σύγκρουσης. Σε υψηλές ταχύτητες, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό για μια πιθανή σύγκρουση, εάν αισθάνεται τον κίνδυνο στο δρόμο. Η προειδοποίηση αυτή μειώνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου ή να σταματά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το XC60 έρχεται με AWD, τον έλεγχο λόφο-καθόδου και αισθητήρες ανατροπής που δίνει στον ιδιοκτήτη μια μεγάλη ασφαλή μηχανή πάνω σε τροχούς.

Honda Civic
Best-seller μικρομεσαίο sedan του έθνους δεν είναι μόνο καλό από την άποψη της ασφάλειας? Θεωρείται ένα μεγάλο αυτοκίνητο συνολικά με την αξιοπιστία του και την αξία μεταπώλησης. Το Civic είναι γνωστή παγκοσμίως για την προηγμένη αεροδυναμική σχεδίαση της, η οποία της δίνει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο. Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο προστατεύει τους επιβαίνοντες, αλλά διασφαλίζει επίσης λιγότερο πεζών ζημιές σε περίπτωση σύγκρουσης.

Ford Fiesta
Από την έναρξή του, το Fiesta έχει καταρτίσει πολλά θετικά Τύπου και την κρίσιμη αναγνώριση από όλες τις πλευρές. Γνωστό ως ένα μικρομεσαίο sedan, το Fiesta είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του για να εξασφαλίσει μια θέση στην λίστα IIHS ασφάλεια. Το Fiesta είναι ένα από τα λίγα ονόματα στην επιχείρηση η οποία δεν προσφέρει μόνο μεγάλη, αλλά αερόσακους γονάτων τσάντα ενός επιπλέον οδηγού και πλευρικούς τύπου κουρτίνας φουσκώματος. Αν αυτό δεν είναι εντυπωσιακό, περίπου το 55% του σώματος του Fiesta είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής που προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αν γίνεται σε μια συντριβή.

Hyundai Genesis
Στη λίστα των top 10 ασφαλή αυτοκίνητα, το νέο Hyundai Genesis θα πρέπει να διαθέτουν στο top 5. Η Γένεση από την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο πολυτελείας στον κόσμο, αλλά είναι σίγουρα ένα sedan με μια εντυπωσιακή σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουν δει αλλού. Το ευρύχωρο αυτοκίνητο έρχεται με αντι-εμπλοκής των τροχών, εμπρός και πίσω πλευρικοί αερόσακοι, αισθητήρες παρκαρίσματος ισχυρή, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και μια κάμερα οπισθοπορείας.

BMW 5-Series
Αυτό το BMW 5-Series έχει αθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα από κάθε δοκιμή ασφάλειας διεξάγονται από NHTSA και IIHS. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία εισήγαγε καταπληκτική τεχνολογία αιχμής και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που κάνει αυτό το αυτοκίνητο ασφαλές και επιθυμητό. Προσαρμοζόμενο cruise control του, αναχώρηση γης, προειδοποίηση για τυφλά σημεία και πρώτο σύστημα νυχτερινής όρασης που ανιχνεύει πεζούς και τους εμφανίζει στην οθόνη πλοήγησης. Το εκπληκτικό σύστημα πέδησης (που αναπτύχθηκε από κοινού από τον William Lehman Trauma Center) είναι ειδικά σχεδιασμένο για να στείλετε αυτόματες προειδοποιήσεις να ειδοποιεί τον οδηγό, έτσι ώστε μια σύγκρουση μπορεί να αποφευχθεί.

Ασφαλέστερη Λίστα Αυτοκίνητα

Εκτός από τα διάσημα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω, εδώ είναι μερικά περισσότερα αυτοκίνητα που εξασφάλισε εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την ασφάλεια και τις επιδόσεις. Τα ακόλουθα ονόματα εμφανίστηκαν σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από πολλές οργανώσεις που ειδικεύονται σε αυτοκίνητο ασφαλείας.

Lincoln MKS
Audi A3
Ο υδράργυρος Μιλάνο

Ford Freestar
Chevrolet Malibu
Infiniti M37

Audi Q5
Volkswagen Polo
Subaru Legacy

Volkswagen Passat
Buick LaCrosse
Cadillac SRX

Ford Taurus
Vauxhall Astra
Nissan Cube

Subaru Tribeca
Lexus RX
Chevrolet Equinox

Volkswagen Golf
Toyota Prius
Dodge Avenger

Jeep Patriot
Scion xB
Toyota Sienna

Honda CRV
Honda Insight
Mini Cooper

Kia Soul
Hyundai Sonata
Mercedes Benz E Class

Τα παραπάνω ονόματα έχουν περάσει από σκληρή επιθεώρηση και εξασφάλισε υψηλή βαθμολογία για την ασφάλεια και την άνεση. Είναι σημαντικό ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να δώσει σημασία της ασφάλειας κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου. Θυμηθείτε τα χαρακτηριστικά και το ύφος του αυτοκινήτου είναι σημαντικές, αλλά όχι εις βάρος της ζωής κάποιου. Καλή χαρακτηριστικά ασφαλείας στα αυτοκίνητα ώστε οι επιβάτες να έχουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι όπου και αν πηγαίνουν.

Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Παράθυρα αυτοκινήτου δεν λειτουργούν
Πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Κόστος αντικατάσταση Παράθυρο
Γερμανική Αυτοκίνητα Vs ιαπωνικών αυτοκινήτων
Best Cars Χιόνι
Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε σχήμα tip-top για το Χειμώνα
Καθίσματα Αυτοκινήτου
Τιμές Auto Detailing

Leave a Reply