Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν για τα μεγάλα αυτοκίνητα που μπορούν να φιλοξενήσουν 7 ή περισσότερο. Οι λόγοι για την αγορά αυτών των αυτοκινήτων μπορεί να είναι πολλές. Μερικοί χρησιμοποιούν μεγάλα αυτοκίνητα, εάν έχουν να μεταφέρουν πολλά προϊόντα ή πρώτες ύλες από το ένα μέρος στο άλλο, ενώ κάποιοι άλλοι τα αγοράζουν για να πάμε μακριά για να με ρυθμούς μεγάλη οικογένεια μαζί τους. Αν και υπάρχουν πολλά τέτοια αυτοκίνητα που διατίθενται στην αγορά αυτοκινήτων, επιλέγοντας ένα μεταξύ τους μπορεί πραγματικά να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Σχεδόν όλες οι εταιρείες που ισχυρίζονται ότι παρέχουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις, τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και έτσι οι οποίες θα πρέπει να επιλέξετε;

Audi Q7
Το Audi Q7 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο δημοφιλείς. Αυτό το όχημα ελεύθερου χρόνου έρχεται με τόσα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα σας αφήσει πλήρως εντυπωσιασμένος. Επιπλέον, τα πρότυπα επιδόσεων έχουν ξεπεράσει τα πρότυπα που διεθνώς για την καλύτερη SUV και αυτό είναι μια δοκιμή αυτοκίνητο. Το εσωτερικό όσο και εξωτερικό βλέμματα είναι πολύ πολυτελές και οι μεγάλες διαδρομές είναι άνετα, ό, τι μπορεί να είναι η ποιότητα των δρόμων. Η διάταξη τριών σειρών καθισμάτων κάνει αυτό το αυτοκίνητο απίστευτα ευρύχωρο. Αυτό το αυτοκίνητο ξεκινά με μια υψηλή τιμή των 47.000 δολαρίων.

BMW X5
Ανάμεσα στα πολυτελή αυτοκίνητα και ειδικά τα οχήματα αθλητισμού, η BMW X5 θεωρείται ότι είναι η καλύτερη. Τα αυτοκίνητα της BMW είναι γνωστή για την ποιότητα της απόδοσης, της αποδοτικότητας των καυσίμων, την εμφάνιση, το στυλ και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Τα καθίσματα μπορούν να αυτορυθμίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των ανθρώπων και να έχουν ένα φρέσκο ​​χρώμα που βελτιώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας είναι ισχυρός και το αυτοκίνητο έχει δει πολύ αυτοσχεδιασμό από την έναρξή του. Οι αυξημένες κρατήσεις μεταφέρει η ίδια για την επιτυχία αυτής της προσφοράς από την BMW.

Toyota Highlander
Ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα της Toyota, η Toyota Highlander ξεχωρίζει εντελώς λόγω των μοναδικών του εμφάνιση και μεγάλη στυλ. Μπορείτε να γνωρίσετε την άνεση και την πολυτέλεια αυτού του αυτοκινήτου τη στιγμή που θα το δει κανείς και την εμπειρία όταν παίρνετε ένα μικρό test drive. Το 2,7 λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων του κινητήρα που είναι σε θέση να χειρίζονται 187 ίππους και £ 186 πόδια της ροπής είναι τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αυτό το αυτοκίνητο από την Toyota. Οι τρεις διάταξη καθισμάτων σειρά είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του αυτοκινήτου πάρα πολύ και αυτό καθιστά δυνατή για οκτώ άτομα να ταξιδεύουν άνετα. Αν έχετε κάνει το μυαλό σας για να αγοράσει το Toyota Highlander, τότε μπορείτε να εξετάσει επίσης τη δυνατότητα της υβριδική έκδοση του ίδιου αυτοκινήτου. Οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα στοίχημα να ξέρετε για τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2010.

Chevrolet Traverse
Chevrolet Traverse είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου οκτώ μέλη και ως εκ τούτου, να ξεπερνά τις προσδοκίες μας με σαφήνεια. Το 3,6-λίτρων V-6 δύναμη αυτού του αυτοκινήτου καθιστά ιδανική για δίσκους αυτοκινητόδρομο. Άνετα και ευρύχωρα καθίσματα κάνουν ένα από τα καλύτερα μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα. Καλή εμφάνιση, έξι ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η άνεση είναι τα πράγματα που σίγουρα θα πάρει σε αυτό το αυτοκίνητο. Η λίστα που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να μάθετε μερικά από περισσότερα αυτοκίνητα που έδρα 7.

Κάποιοι Περισσότερα

Acura MDX 2010
Honda Odyssey
Honda Pilot
Land Rover Discovery 3
Mazda CX9
Mercedes Ε Class
Toyota Landcruiser 200
Buick Enclave
Toyota Prado

Αυτά τα ευρύχωρα αυτοκίνητα έρχονται με μια βαριά τιμή και ως εκ τούτου θα πρέπει να μεριμνήσει για τα κεφάλαια για να τα αγοράσουν. Πηγαίνοντας για οικογενειακές διακοπές σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι σίγουρα μια μεγάλη χαρά. Έτσι, ό, τι καλύτερο για την αγορά αυτοκινήτου!

Τύποι αυτοκίνητα μυών
Μεταλλική Spray Paint
Ψεκάστε στένσιλ Paint
Επισκευή Αυτοκινήτων Παράθυρο
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση
Τα φώτα κινδύνου
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Bestseller Audio Books
Best Μάρκες αυτοκινήτων

Leave a Reply