Αυτοκίνητα

Πώς ιπτάμενα αυτοκίνητα θα λειτουργήσει
Πρόσφατα, οι φήμες της Terrafugia κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό όχημα του Αέρα (επίσης γνωστή ως Roadable αεροσκαφών), για τη μετάβαση και του δοκιμαστική πτήση Moller (και το αυτοκίνητο!) του Skycar το 2012 έχουν κάνει τους γύρους και με αυτό, η περιέργεια για το πώς πετούν τα αυτοκίνητα θα μπορούσε να λειτουργήσει, έχει αυξηθεί περισσότερο από ποτέ. Εδώ είναι ένα άρθρο σχετικά με το πώς τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα λειτουργήσει.

10 Best Cars για τους νέους οδηγούς
Οι νέοι οδηγοί σε όλη την έχουν διαφορετικές αντιδράσεις για κάθεται πίσω από το τιμόνι για πρώτη φορά. Αλλά το πρώτο πράγμα που δείχνουν είναι η ανησυχία. Το ίδιο ισχύει και για όποιον αγοράζει το πρώτο αυτοκίνητο τους ποτέ. Εάν είστε ένας γονέας σε αμφιβολία ή ένα πρώτος-χρονόμετρο με δημοσιονομικών περιορισμών, είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε παρακάτω.
Best Cars Concept
Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο πρωταρχικός στόχος των αυτοκινήτων ιδέα είναι να δείξουμε στους ανθρώπους πώς τα επόμενα μοντέλα αυτοκινήτων παραγωγής από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου μπορεί να είναι. Σε αυτό το άρθρο, θα πάρετε για να γνωρίζουμε μερικά αξιόλογα πρωτότυπα αυτοκίνητα …

Ασφαλέστερη φορεία 2012
Λίγες άλλες αυτοκίνητα ταιριάζουν με την άνεση και την ασφάλεια σε σχέση με ενός sedan. Με το ενδιαφέρον εστιάζεται τώρα η στροφή προς την παροχή καλύτερης ασφάλειας για τον πελάτη, εδώ είναι μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα ασφαλέστερα οχήματα έξω στην αγορά αυτό το έτος.

Lamborghini Ιστορία
Μιλώντας για την ιστορία της Lamborghini και το ξεκίνημά της, ο οποίος γνώριζε τον γιο του ένα ζευγάρι των φτωχών ιταλικής γης αγάπης αμπελουργοί θα ιδρύοντας ένα θρυλικό εργοστάσιο, που παράγει απόλυτα κομψό, υψηλής απόδοσης υπερ-αυτοκίνητα!

Τύποι αυτοκίνητα μυών
Η ταξινόμηση των τύπων των αυτοκινήτων μυών δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένη, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ευρεία κατηγορία …

Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο
Αν τυχαίνει να είναι ένας αυτοαποκαλούμενος ταχύτητα-aholic – χωρίς έλλειψη των χρημάτων απολύτως, εδώ είναι μια λίστα των 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο ότι έχουν την ικανότητα να χορταίνω τον πόθο σας για την ταχύτητα. Στα 200 χιλιόμετρα την ώρα, οι μέσες μηχανές είναι αυτό που ο καθένας ονειρεύεται, αλλά μόνο λίγοι είναι σε θέση να κατέχει.
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
Αξιοπιστία του αυτοκινήτου σχετίζεται με το κόστος της συντήρησης, οικονομία καυσίμου και την αντοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάθετε ποια αυτοκίνητα είναι αξιόπιστο σύντροφος για καιρό.

Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Είναι πολύ προφανές ότι η Honda και η Toyota έρχονται στη λίστα των top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα. Αλλά ποια είναι τα άλλα εμπορικά σήματα, διαβάστε μπροστά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην αγορά.

Best Cars κίνηση στους εμπρός τροχού
Σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα πίσω τροχούς, θα πάρετε ένα ευρύ φάσμα των αυτοκινήτων που έχουν μπροστά τεχνολογία τετρακίνησης. Θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα …

Καλύτερη οικογενειακό αυτοκίνητο 2012
Τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο άρθρο κατάλληλο για τις ανάγκες της οικογένειας. Τα οχήματα αυτά είναι ευρύχωρα, με υψηλή απόδοση καυσίμου και έχει όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά ενός οικογενειακού αυτοκινήτου. Μερικά από τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα από γνωστές μάρκες που περιγράφονται παρακάτω είναι αξίζει να εξεταστεί.
Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων
Οι εταιρείες όπως η Honda και η Toyota φέρεται να είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων. Αυτό το άρθρο σχετικά με τα κέντρα επιχειρήσεων αυτοκινήτων που έχουν ικανοποιήσει τους πελάτες με τα οχήματά τους …

Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Ψάχνετε για κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ; Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε για τα κορυφαία 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στο ακόλουθο άρθρο και μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα αυτοκίνητα ζουμ γρήγορα στο δρόμο.

Best Cars RWD
AWD και 4WD οχήματα είναι πολύ δημοφιλής, αλλά οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να θέλατε να ξέρετε για τα καλύτερα RWD αυτοκίνητα στην αγορά. Αυτό το άρθρο σας δίνει τις καλύτερες επιλογές από τα αυτοκίνητα πίσω τροχούς που έρχονται χωρίς κάψιμο τσέπη σας.

Φτηνές RWD Αυτοκίνητα
Τα καλύτερα φθηνά RWD αυτοκίνητα κάτω των $ 15.000 είναι καλές επιλογές για τους ανθρώπους που θέλουν μια αξιοπρεπή προ-ανήκει το αυτοκίνητο σε προσιτή τιμή. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται σε κάποιες καλές και φτηνές αυτοκίνητα πίσω τροχούς …

Bugatti Vs. McLaren
Εάν σκέφτεστε για την Bugatti εναντίον της McLaren σε σχέση με την επιτάχυνση και τελική ταχύτητα, τόσο η Veyron και η F1 είχε εκπληκτικά αποτελέσματα σε έναν αγώνα drag …

2012 Νέο Volkswagen Beetle
Είστε έτοιμοι για το νέο Volkswagen Beetle! Εδώ είναι εισαγωγή για να σας το όλα τα νέα και αυτοσχέδια εισερχόμενος στην οικογένεια της Volkswagen – η Νέα Volkswagen Beetle. Για να μάθετε περισσότερα, συνεχίστε να διαβάζετε.
Μικρά Αυτοκίνητα 2012
Οι άνθρωποι συνήθως απέχουν από την αγορά τις μικρές ή συμπαγή αυτοκίνητα επειδή σκέφτονται ότι δεν αξίζει τα χρήματά τους. Ελέγξτε και πάλι, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα για αυτή τη σεζόν και αξίζουν κάθε σεντ που ξοδεύεται.

Καλύτερη Sedan for the Money
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το καλύτερο sedan για τα χρήματα είναι η «Honda Civic» ή το «Toyota Camry». Αυτό το άρθρο δίνει φως σε μερικές από τις καλύτερες προσιτές σεντάν γύρω.

Εμπρός Αυτοκίνητα Κίνηση
Αυτό το άρθρο παρουσιάζει σχόλια των αυτοκινήτων μπροστά τροχούς. Αυτά τα αυτοκίνητα, ακριβώς όπως και τα αυτοκίνητα πίσω τροχούς, έχουν το δικό τους μερίδιο στην αγορά. Ας δούμε τις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών τους, μέσα από παραγράφους που ακολουθούν.
Honda vs Toyota
Αν αναρωτιέστε για την αξιοπιστία της Honda και της Toyota, θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο μάρκες έχουν υπενθύμισε τα οχήματά τους σε κάποιο σημείο ή το άλλο …

Καλύτερη Sedan 2012
Φορεία είναι μια πολύ δημοφιλής κατηγορία των αυτοκινήτων και απολαμβάνει υγιή πωλήσεις στις ΗΠΑ. Εδώ είναι μια λίστα με τα κορυφαία σεντάν του 2012 για να σας βοηθήσει να αγοράσετε ένα.

Lamborghini Vs. Bugatti
Σε μια Lamborghini έναντι Bugatti σύγκριση, είναι προφανές ότι η Bugatti θα ξεπεράσουν το αρνί σε τελική ταχύτητα. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες από μια σύγκριση σε Lamborghini και Bugatti.

Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Porsche, Rolls-Royce και Maybach είναι μερικά από τα πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο …

Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Πριν σκεφτόμαστε αυτοκίνητο ρυμούλκησης, να δούμε αν είναι πιο βολικό να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του αυτοκινήτου πρακτορεία ρυμούλκησης. Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε για να μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητο ρυμούλκησης.
Honda Vs Nissan
Όταν πρόκειται για την Honda και Nissan, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι μια πτυχή που είναι σχεδόν παρόμοια …

Γερμανική Αυτοκίνητα Vs ιαπωνικών αυτοκινήτων
Το άρθρο για τα γερμανικά αυτοκίνητα vs ιαπωνικά αυτοκίνητα μπορούν να δημιουργήσουν μια συζήτηση ήσυχο. Γι ‘αυτό και θα το αναφέρω εκ των προτέρων ότι δεν παίρνω κανένα πλευρές. Μέσα από αυτό το άρθρο όλοι θα γνωρίζουν μερικά από τα βασικά γεγονότα σχετικά με γερμανικά και ιαπωνικά αυτοκίνητα, και η οποία ταιριάζει ο μέσος Αμερικανός το καλύτερο.

Best Μάρκες αυτοκινήτων
Εδώ θα βρείτε μια συλλογή από τις καλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο σήμερα. Κάθε ένα από αυτά τα εμπορικά σήματα είναι μοναδικό με τον τρόπο του, και έχει μια πλούσια ιστορία της αριστείας αυτοκινήτων.

American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Γνωρίζοντας τη διαφορά μεταξύ των αμερικανικών αυτοκίνητα εναντίον ξένων αυτοκινήτων θα σας βοηθήσει να πάρετε μια βασική ιδέα της έννοιας των αυτοκινήτων που παράγονται σε διάφορες χώρες …

Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο
Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με το γρηγορότερο δρόμο νομική αυτοκίνητο στον κόσμο, το οποίο αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι η Bugatti Veyron Super Sport. Διαβάστε για …

Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Ψάχνετε για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων κατάλογος, που θα σας βοηθήσει να ξέρετε τις διάφορες εταιρείες που αναδεύει έξω χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε χρόνο; Το ακόλουθο άρθρο θα καλύψει μια λίστα των κατασκευαστών αυτοκινήτων που θα σας βοηθήσει να ξέρετε τις καλύτερες εταιρείες στην επιχείρηση σήμερα.

Best Cars Χιόνι
Τα καλύτερα αυτοκίνητα χιόνι είναι αναμφίβολα αυτά που έχουν τέσσερις τροχούς σύστημα κίνησης και άλλες προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας του αυτοκινήτου. Αυτό το άρθρο αποτελείται από μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα για χιονισμένη δρόμους.

Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Ποια είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα το 2010; Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερώτηση πριν από όλους εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Αυτό το άρθρο για πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα πάντα θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το καλύτερο αυτοκίνητο που διατίθενται στην αγορά. Έτσι, συνεχίστε την ανάγνωση, για να μάθετε περισσότερα …

Driverless αυτοκινήτου
Είναι δυνατόν χωρίς οδηγούς αυτοκινήτων; Διαβάστε μπροστά για να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία του αυτοκινήτου.

Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Ψάχνετε για τα αυτοκίνητα που μπορούν να φιλοξενήσουν 7 ή περισσότερο; Εάν ναι τότε έχετε προσγειώθηκαν σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα αυτοκίνητα που οι άνθρωποι θέση 7 ή περισσότερο.

Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Τα αυτοκίνητα έχουν αγαπηθεί από όλους. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα αυτοκίνητο; Λοιπόν, μην ανησυχείτε τώρα μπορείτε να ξέρετε μερικά μεγάλα γεγονότα αυτοκίνητο που γνωρίζουν μόνο μερικά φωτεινά μυαλά. Χρησιμοποιήστε αυτά τα γεγονότα να είναι δημοφιλής μεταξύ των φίλων σας και επίσης να βελτιώσει τη γενική γνώση σας σχετικά με τα αυτοκίνητα.

Ασφαλέστερα αυτοκίνητα
Ψάχνετε για τις επιλογές σε ασφαλέστερα αυτοκίνητα για να δώσει ασφάλεια για την οικογένειά σας ενώ ταξιδεύετε; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί από αυτούς στην αγορά, απλά πρέπει να γνωρίζουν ποιες προσφέρουν ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την απόδοση.

Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Δεν υπάρχει πλέον η έννοια του ιπτάμενα αυτοκίνητα περιορίζονται στην επιστημονική φαντασία, και τα πολυάριθμα παραδείγματα των αυτοκινήτων με την ικανότητα να «πετάξει» που έχουν αναπτυχθεί κατά τα τελευταία δύο χρόνια τονίσει αυτό το γεγονός. Διαβάστε για …

Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Αναρωτιέστε ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο; Να περάσει από τα ακόλουθα write-up θα σας δώσει τις λεπτομέρειες από τις ταχύτερα δρόμο-νομική αυτοκίνητο στον κόσμο – το οποίο έχει μια καταπληκτική ικανότητα των χρονισμό ταχύτητα των 267,85 μίλια/ώρα.
Best Cars για εφήβους
Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα για τους εφήβους ότι η αγορά έχει να προσφέρει, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε μερικές από τις καλύτερες διαδρομές, που δεν είναι μόνο ασφαλής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα συναντηθούν την ανάγκη για κομψή εμφάνιση … κάτι που ένας έφηβος ψάχνει πάντα για!

Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Κάθε χρόνο, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων να φέρει νέα μοντέλα ή επανασχεδιάσουν τα παλαιότερα μοντέλα τους, ώστε να είναι το καλύτερο στην αγορά. Ακριβώς όπως και πέρυσι, πολλά νέα μοντέλα θα ξεκινήσει το 2012. Εδώ είναι μια επισκόπηση του τι συμβαίνει στον κόσμο του αυτοκινήτου.

Smart Κριτικές αυτοκινήτου
Ποιος λέει ότι μόνο η Ferrari μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας; Smart αυτοκίνητα είναι πολύ στην ύπαρξη και αυτό το άρθρο παρέχει μερικές ενδιαφέρουσες έξυπνα σχόλια αυτοκίνητο.

Πιο ακριβό αυτοκίνητο
Αν θέλετε να ξέρετε για το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο τότε διαβάστε αυτό το άρθρο. Μοιράζεται επίσης μερικές ιδέες για πιο ακριβές μάρκες αυτοκινήτων …

Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Θέλετε να ξέρετε για μερικές από τις ταχύτερα αυτοκίνητο κάτω από 30k; Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει με το σωστό τρόπο.

Best Small Cars
Το άρθρο παρουσιάζει τα καλύτερα σχόλια από τα μικρά αυτοκίνητα στην αγορά. Αν οι ειδικές απαιτήσεις του πελάτη είναι διαθέσιμα στο αυτοκίνητο, γίνεται η καλύτερη και πιο δημοφιλή. Υπάρχουν πολλά μοντέλα τα οποία μπορούν να θεωρηθούν μεταξύ του καλύτερου. Εδώ είναι μερικές από τις περιγραφές αυτές.

Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Έχετε πάντα ήθελε να ξέρει πότε το πρώτο αυτοκίνητο που εφευρέθηκε; Η εφεύρεση που είναι τόσο κοινός τόπος σήμερα πήρε αρκετά χρόνια και πολλές τροποποιήσεις για να μοιάζουν με το αυτοκίνητο που είμαστε εξοικειωμένοι με το σήμερα.
Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made
Μια σύντομη write-up που θα σας δώσει τις λεπτομέρειες για την εφεύρεση του αυτοκινήτου, με έμφαση στο πρώτο αυτοκίνητο και πότε εφευρέθηκε. Διαβάστε για …

Φθηνότερη New Car
Ψάχνετε για ένα φθηνότερο νέο αυτοκίνητο για να αγοράσετε αυτό ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας; Εδώ είναι μερικά που δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ βαριά για τις τσέπες σας.

Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Αν θέλετε να γνωρίζετε ποια είναι τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα, στη συνέχεια, διαβάστε περαιτέρω, καθώς αυτό το άρθρο θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα σούπερ μηχανήματα.

Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Για όλους αυτούς τους ταχύτητα-διψασμένος όντα, το άρθρο παρακάτω θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες για μερικά από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής. Διαβάστε για …

Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Τα φτηνά αυτοκίνητα μυών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό για δρόμο και σύρετε αγώνα. Αυτό το άρθρο εστιάζει σε μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα μυών …
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Ακόμα κι αν το αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα για τις εφευρέσεις μας, πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πραγματικά το οποίο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο εφευρέθηκε. Αν είστε ένας από αυτούς τους «πολλοί άνθρωποι» εκεί έξω, οι ακόλουθες πληροφορίες θα είναι σημαντική βοήθεια για εσάς.

Όλα οδηγούν αυτοκίνητα Λίστα Wheel
Η όλη κίνηση αυτοκίνητα λίστα των τροχών των αυτοκινήτων αποτελείται από μάρκες, όπως η Mitsubishi, Subaru, Ford και πολλά άλλα. Αυτό το άρθρο σας λέει περισσότερα για όλα τα αυτοκίνητα τετρακίνησης με καλή απόσταση σε μίλια αερίου και την ποιότητα on-road επιδόσεις.

Φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Εάν σκέφτεστε την οποία η φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι, έχει σίγουρα να είναι το Tata Nano. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στις λιγότερο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο …

Wind-powered αυτοκίνητο
Wind-αυτοκίνητα που κινούνται με τη χρήση της αιολικής ενέργειας για να κινηθεί, αλλά πώς μπορεί αυτό να συμβεί; Στις παραγράφους που ακολουθούν θα απαντήσει στο ερώτημά σας με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

Μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα
Στα μέσα του μεγέθους σύγκριση των αυτοκινήτων που κατασκευάζονται σήμερα, το Honda Accord και Camry της Toyota φαίνεται να είναι οι νικητές …

Πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο
Τα αυτοκίνητα είναι τα παιχνίδια αγόρι και, σε ορισμένες περιπτώσεις, επίσης παιχνίδια κοριτσιού. Ιδιοκτησία το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο είναι ένα όνειρο σχεδόν κάθε τύπος που απολαμβάνει την οδήγηση. Το ακόλουθο άρθρο θα σας δώσει μια εικόνα σε μια λίστα αυτών είναι πολύ ακριβό και κορυφαία αυτοκίνητα που εκτελεί. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την …
Γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Ανάγκη για την ταχύτητα; Το ακόλουθο άρθρο σχετικά με γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, θα καλύψει κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με τις διάφορες busters ταχύτητα στο δρόμο σήμερα …

4 αυτοκίνητα Κίνηση με καλή απόσταση σε μίλια αερίου
Οι λάτρεις των αυτοκινήτων σε όλη την επιλέγουν για τα αυτοκίνητα 4WD με καλή απόσταση σε μίλια αερίου. Αν είστε ένας από αυτούς, αυτό το άρθρο μπορεί να σας πάρει πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Top 10 αυτοκίνητα
Μπορείτε να μάθετε για τα αυτοκίνητα στον κόσμο που είναι ταχύτερη, φθηνότερη και πιο δημοφιλής στο ακόλουθο άρθρο. Το ακόλουθο άρθρο θα καλύψει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής …

Best Cars Χιλιόμετρα
Η αύξηση των τιμών των καυσίμων και της υπερθέρμανσης του πλανήτη ώθησαν τους καταναλωτές να κυνηγήσουν για τα καλύτερα αυτοκίνητα απόσταση σε μίλια. Εδώ έχουμε μερικά αυτοκίνητα προφίλ που παρέχουν την καλύτερη απόσταση σε μίλια και ακόμη δεν κοστίζουν μια περιουσία.

Air τροφοδοτημένο αυτοκίνητο
Air powered αυτοκίνητο, μια νέα εφεύρεση από την αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναισθητοποιηθεί ακροατήρια σε όλο τον κόσμο. Αλλά ξέρετε τι είναι ένα αυτοκίνητο αέρα, και πώς λειτουργεί. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοκίνητο Προσδόκιμο ζωής
Οι πληροφορίες σχετικά με το μέσο προσδόκιμο ζωής του αυτοκινήτου που προβλέπονται στο άρθρο θα πρέπει να είναι χρήσιμο για τους δυνητικούς ιδιοκτήτες. Θα βοηθήσει στην διευκόλυνση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, ενώ αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο.

Ιστορία των αμερικανικών αυτοκινήτων μυών
Η ιστορία των αμερικανικών αυτοκινήτων μυών είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο συναρπαστικά κεφάλαια στον κόσμο των αυτοκινήτων. Ελάτε μαζί μας καθώς ίχνη της ιστορίας τους για να δείξουν πως κυριάρχησε στην εποχή του ’60 και του ’70.

Πώς να αντλία αερίου
Ξέρετε πώς να αντλεί φυσικό αέριο; Αν έχετε ποτέ δεν αντλείται βενζίνη στο αυτοκίνητό σας, εδώ είναι οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνει έτσι.

Classic Car Αξίες
Υπάρχει ακόμα μια μεγάλη δημοσίου συμφέροντος διαθέτει ένα κλασικό αυτοκίνητο και εδώ είναι μια σύνθεση των αξιών και των χαρακτηριστικών των μοντέλων ακόμα σε ζήτηση.

Antique Αξίες αυτοκινήτου
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ένα χόμπι της συλλογής παλαιών αυτοκινήτων. Οι τιμές των εν λόγω αυτοκινήτων επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως η μάρκα ή εμπορικό σήμα και το έτος κατασκευής ή την ηλικία του αυτοκινήτου.
Τύποι Αυτοκινήτων
Με τόσους πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων στην αγορά, το καθένα με μια αξιοπρεπή αριθμό των μοντέλων για να προσφέρουν, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι είμαστε χαλασμένοι για την επιλογή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η βασική γνώση σχετικά με τους διάφορους τύπους των αυτοκινήτων μπορεί να μας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Διαβάστε για …

Πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο
Πολύ λίγοι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά να ξέρετε για το πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο, αρκεί να κάνει ό, τι υποτίθεται ότι παίρνει και τους όπου θέλουν να πάνε. Αν είστε ένας από τους λίγους που είναι περίεργοι σχετικά με τη λειτουργία της τεχνολογικό θαύμα, το οποίο είναι ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να ελέγξετε έξω αυτό το άρθρο.

Πίσω Κίνηση Αυτοκίνητα
Υπάρχουν πολλά οφέλη από αυτοκίνητα πίσω τροχούς (RWD), αλλά αυτά έρχονται με κόστος την ασφάλεια του οδηγού. Οι έμπειροι οδηγοί δεν αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα όμως, και ο αριθμός των ανθρώπων που προτιμούν τα οχήματα αυτά αυξάνονται συνεχώς σήμερα …

Φυσικό Αέριο αυτοκίνητα Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του φυσικού αερίου αυτοκινήτων. Το ακόλουθο άρθρο θα παράσχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης ενός αυτοκινήτου φυσικού αερίου.

Πώς να οικοδομήσουμε μια Dune Buggy
Ένα αμαξάκι αμμοθινών είναι ένα είδος αναψυχής οχήματος με μεγάλους τροχούς και τα φαρδιά ελαστικά. Είναι ιδιαίτερα σήμαινε για τη μεταφορά σε περιοχές όπου υπάρχουν αμμοθίνες ή παραλίες. Αν είστε μελετώντας πάνω από κάνοντας ένα, δείτε το παρακάτω άρθρο.

Αυτοκόλλητα για Αυτοκίνητα
«Αυτοκόλλητα αυτοκινήτου» είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μοντέρνα αυτοκινήτου και του δίνει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα.

Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Για ένα παιδί που έχει χρησιμοποιηθεί σε μικρές και συμπαγείς προϊόντα, χτισμένο με την προηγμένη τεχνολογία, είναι δύσκολο να χωνέψει το γεγονός ότι η πρώτη κεραία ραδιοφώνου του αυτοκινήτου, ήταν 45 εκατοστά σε μήκος. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κεραίες αυτοκινήτου ρεύματος, διαβάστε την …
Fiberglass Dune Buggy
Μεταξύ των «τύπος παιχνίδια» του πολλά, το fiberglass αμμόλοφο με λάθη είναι μια βραβευθείσα κατοχή του πολλά. Λόγω του μικρού βάρους του και την ευκολία συναρμολόγησης, fiberglass αμμόλοφο buggies είναι αργά να γίνει η οργή σε όλο τον κόσμο.

Πώς να χτίσει ένα Air-τροφοδοτημένο αυτοκίνητο
Ένα αυτοκίνητο αέρα χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα αντί για βενζίνη για να τρέξει. Διαβάστε, για οδηγίες σχετικά με το πώς να οικοδομήσουμε ένα αέρα που κινούνται με αυτοκίνητο.

Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Επιλέγοντας το σωστό εξοπλισμό για το αυτοκίνητο ρυμούλκησης είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του αυτοκινήτου, ενώ κινείται από το ένα μέρος στο άλλο. Μερικά από τα ευρέως χρησιμοποιείται εξοπλισμός αυτοκινήτων ρυμούλκηση είναι καρότσες ή ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο, αυτοκίνητο κουκλίτσα και επίπεδη ρυμούλκηση.

Πώς υδρογονοκίνητα αυτοκίνητα Εργασία
Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα υδρογονοκίνητα αυτοκίνητα είναι πιθανό να αντικαταστήσει βενζινοκίνητων αυτοκινήτων στο εγγύς μέλλον, αποφασίσαμε να μάθουμε πώς λειτουργούν για να πάρετε μια γενική ιδέα για την αποτελεσματικότητά τους.

Πώς ένα αυτοκίνητο Air Εργασία
Ψάχνετε για ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο που θα σας πάρει θέσεις χωρίς να ρυπαίνουν το περιβάλλον; Μια πεπιεσμένου αέρα αυτοκίνητο είναι μια επιλογή που θα ήθελε να εξετάσει το ενδεχόμενο.

Φορητό κλιματιστικό αυτοκινήτου
Αν δεν έχετε ένα σύστημα κλιματισμού ενσωματωθεί στο αυτοκίνητό σας, τότε μπορείτε να εξετάσει την αγορά ένα φορητό κλιματιστικό μηχάνημα αυτοκινήτου για χρήση κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών. Λειτουργεί με εξατμιστική τεχνολογία, όπου το νερό χρησιμοποιείται για την ψύξη και την ύγρανση του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα …

Να πάρει ένα Classic Car Χρηματοδότηση
Σχεδόν κάθε άτομο έχει φανταζόταν για την ιδιοκτησία ενός vintage αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο ή το άλλο στη ζωή του. Ωστόσο, τα κλασικά αυτοκίνητα είναι απότομα τιμές, οι αγοραστές συχνά απαιτούν οικονομική βοήθεια, ενώ αγοράζοντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Υδρογονοκίνητων οχημάτων κυψελών καυσίμου
Η ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι ένα μεγάλο τμήμα εξαντλήσιμοι πόροι, όπως τα ορυκτά καύσιμα, κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Η εύρεση ενός κατάλληλου εναλλακτική λύση έχει γίνει η ανάγκη της ημέρας. Οι κυψέλες καυσίμου που χρησιμοποιούν υδρογόνο για να ωθήσει τα αυτοκίνητα είναι μια πολύ βολική επιλογή, που δεν θα εξαντλεί τους πόρους, και θα είναι επίσης δωρεάν εκπομπών.

Οι δέκα πιο ακριβά αυτοκίνητα
Ονειρεύομαι να αγοράσω ένα πολυτελές αυτοκίνητο; Δείτε τη λίστα των κορυφαίων δέκα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο.

Πεπιεσμένου αέρα Αυτοκίνητα
Ένα αυτοκίνητο που τρέχει στον αέρα! Ακούγεται σίγουρα σαν κάτι που πρέπει να φέρει σε ύπαρξη? Στη συνέχεια, τα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο, θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος. Πεπιεσμένου αέρα αυτοκίνητα είναι μια εκ νέου ανακάλυψη μιας παλιάς τεχνολογίας με κάποιες τροποποιήσεις. Διαβάστε για …

Νέα τεχνολογία στα αυτοκίνητα
Από την έναρξη των αυτοκινήτων στην αγορά μέχρι σήμερα, τεχνολογία αυτοκινήτων προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Ας ρίξουμε μια ματιά στα νέα τεχνολογία στα αυτοκίνητα, τα οποία θα βρείτε ενδιαφέρον να μάθουν.
Ποιος εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο ποτέ
Υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια σχετικά με το ποιος εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ήταν Φλαμανδός ιεραπόστολος Ferdinand Verbiest ο οποίος έκανε ένα παιχνίδι αυτοκίνητο για ένα κινεζικό αυτοκράτορα, ενώ άλλοι πιστωτικές Karl Benz για την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου.

Ιστορία των αυτοκινήτων
Το αυτοκίνητο έχει πιθανώς υπόκειται σε ανώτατα αλλαγές από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη εφεύρεση, ποτέ. Από την εφεύρεση του τροχού στα κομψή και αθόρυβη τα σχέδια του σήμερα, η βιομηχανία έχει διανύσει πολύ δρόμο.

CO2 Dragster
Τα μικρά αυτοκίνητα μοντέλο που χρησιμοποιείται για αγώνες και να διδάξουν τις αρχές μηχανικής γνωστή ως CO2 dragsters. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε αυτά τα μοντέλα των αυτοκινήτων.

Ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής στον κόσμο
Τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο είναι εδώ, και είναι η υπερβολική ταχύτητα μακριά. Εδώ είναι μια λίστα των uber-ταχύτητα αυτοκίνητα στον κόσμο.
Η Volkswagen Beetle
Το αυτοκίνητο του Χίτλερ ήθελε ήταν να είναι ένα πενταθέσιο όχημα που θα μπορούσε να ταξιδέψουν 62 μίλια / ώρα και έπρεπε να είναι προσιτές για το ευρύ κοινό.

Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Top 5 Best MP3 Players
Αυτοκόλλητα για Αυτοκίνητα
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Στένσιλ Airbrush
Διαρροή καυσαερίων
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
Ποιες είναι. SHN Αρχεία

Leave a Reply