Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint

Η ζωγραφική είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνει προκειμένου να κρατήσει το αυτοκίνητο λαμπερό και καθαρό. Σήμερα, αυτή η δουλειά δεν είναι τόσο περίπλοκη όπως ήταν πριν, οφείλεται σε μια ποικιλία από τεχνικές ζωγραφικής και εξοπλισμού. Ζωγραφική το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι εξίσου σημαντική με το εξωτερικό, δεδομένου ότι δεν συμβάλλουν στη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Μπορείτε να πάρετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου ζωγραφισμένα από έναν επαγγελματία ή μπορεί ακόμη και να σκεφτείτε από το ως ένα έργο DIY. Εάν σκέφτεστε την εκτέλεση του έργου DIY, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά σημαντικά πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά αποτελεσματικά και ικανοποιητικά.

Επιλέγοντας χρώματα βαφής αυτοκινήτων Εσωτερικών

Αν τύχει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα βαφής αυτοκινήτων, θα εκπλαγείτε να δείτε το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων. Όταν πρόκειται για την επιλογή των χρωμάτων για εσωτερικούς χώρους, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι σκιές θα πρέπει να ταιριάζει κατάλληλα με αυτές που εφαρμόζονται στο εξωτερικό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τυπικές χρώματα που φαίνονται καλά, ανεξάρτητα από το εξωτερικό χρώμα. Ένα καλό παράδειγμα μπορεί να είναι μαύρο ή γκρι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το εσωτερικό χρώμα βαφής πηγαίνει καλά με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου. Γενικά, εάν το εξωτερικό είναι βαμμένο σε κόκκινο, κατάλληλα χρώματα μπορεί να είναι ένας συνδυασμός κόκκινου και λευκού. Διαβάστε επάνω για μερικές συμβουλές για το πώς να εφαρμόσουν εσωτερικό χρώμα.

Ζωγραφική Interiors αυτοκινήτου

Πριν από την έναρξη για να κάνει τη δουλειά ζωγραφική, τον καθαρισμό του εσωτερικού καλά χρειάζεται να γίνει. Το πρώτο βήμα είναι να λάβει όλα τα αφαιρούμενα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, και αεραγωγούς και κουμπιά από το ταμπλό. Μετά τη λήψη τους σωστά, τα πλύνετε με σαπούνι και αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο ή χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι. Τώρα θα πρέπει να πάρει τη σκόνη και τη βρωμιά από τα υπόλοιπα μέρη με το βούρτσισμα με ένα scrub. Πριν από την εφαρμογή της κολλητική ταινία, στέγνωμα τα εσωτερικά τμήματα. Εφαρμόστε κολλητική ταινία, όπου δεν θέλετε να εφαρμόσετε το χρώμα.

Αν το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο και τρίψτε απαλά το έναυσμα για να είναι ασφαλής σε αυτό. Σκουπίστε με οινόπνευμα, και καθαρίστε με ένα στεγνό πανί, φροντίζοντας δεν υπάρχουν υπολείμματα στα εσωτερικά τμήματα. Το επόμενο βήμα θα είναι να εφαρμόσει μια ποιότητα εκκινητή από ένα φημισμένο εμπορικό σήμα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η βαφή μπορεί να είναι ασφαλής στην επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το είδος της βαφής λαμβάνοντας υπόψη την επιφάνεια που πρέπει να είναι βαμμένο? Όπως το χρώμα παύλα βινυλίου για το ταμπλό ή βινύλιο πλαστικό χρώμα για κάθε επιφάνεια πλαστικού.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές ζωγραφικής ψεκασμού, να εφαρμόσει τα κατάλληλα χρώματα βινυλίου? Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες στρώσεις, πιο σκούρα θα είναι η σκιά. Θυμάστε ότι το ακροφύσιο του πιστολιού ψεκασμού πρέπει να είναι 16 έως 18 ίντσες μακριά από την επιφάνεια κατά την εφαρμογή της βαφής. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μετακινήσετε το όπλο στην επιφάνεια σε μια ομαλή εμπρός και πίσω κίνηση. Μπορείτε ακόμη και να εξετάσει το ενδεχόμενο εφαρμογής χρώμα για την ταπετσαρία. Αφού η ζωγραφική γίνεται, ανοίξτε τα παράθυρα των αυτοκινήτων, και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ένα πιστολάκι για να επιταχυνθεί η διαδικασία ξήρανσης. Μετά το χρώμα είναι ξηρό, εγκατάσταση όλων των εξαρτημάτων πίσω, και δοκιμής, εάν αυτές λειτουργούν.

Αυτή είναι μια τυπική διαδικασία εφαρμογής βινύλιο χρώμα εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μπορείτε να έχετε το χρώμα και την απόχρωση που σας αρέσει με την εφαρμογή πολλαπλές στρώσεις χρώματος. Ζωγραφική το εσωτερικό του αυτοκινήτου στο σπίτι μπορεί να αποδειχθεί ένα καλό βήμα για την εξοικονόμηση στο κόστος εργασίας. Προκειμένου για το χρώμα να παραμείνει νέος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα blocker Κυρ παράθυρο για εκείνο το θέμα.

Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Δέρμα Φροντίδα Seat
Αυτόματη Dye Carpet
Αυξητική αυτοκινήτου
Best Μάρκες αυτοκινήτων
Βήματα για την Πώς να Paint a Car
Εφεύρεση του τροχού
Chrome σπρέι βαφής
Διαρροή καυσαερίων

Leave a Reply