Αυτοκίνητο Καθαριστικό ταπετσαρίας

Η δεύτερη πιο σημαντική επένδυση σε μια διάρκεια ζωής, μετά από ένα σπίτι, είναι πιθανώς ένα αυτοκίνητο. Η επένδυση σε ένα όχημα όχι μόνο παίρνει ένα μέσο μεταφοράς, αλλά και έναν τρόπο ζωής, μια ζώνη άνεσης και ένα έτοιμο στο χέρι να πάρει μακριά! Το κόστος του αυτοκινήτου και η υπηρεσία που παρέχεται σε όλη την οικογένεια δημιουργούν την ανάγκη για την τακτική συντήρηση και επισκευή έγκαιρα. Με τον καιρό, το όχημα γίνεται ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας και να πηγαίνει πέρα ​​από μια μηχανή πάνω σε τροχούς. Τα διάφορα στοιχεία του αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι όλα επισκευαστούν από εσάς. Υπάρχουν εκπαιδευμένους μηχανικούς για να αναλάβει τη φροντίδα του μηχανήματος μέσα. Ωστόσο, η δαπανηρή ταπετσαρία του οχήματος πρέπει να εξεταστεί μετά από εσάς.

Έχει σημασία δύσκολα αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις υπηρεσίες ενός σοφέρ ή όχι? Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτός είναι ένας τομέας του οχήματος που θα είναι πάντα υπεύθυνος για. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου περιλαμβάνει στοιχεία όπως τα χαλιά ή χαλιά, τα πάνελ παράθυρο, τα καλύμματα των καθισμάτων, οι καθρέφτες και ακόμη και το ταμπλό. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το όχημα είναι μια επέκταση της προσωπικότητάς σας και ένα σύμβολο θέσης. Υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα που κατασκευάζονται ειδικά για να αναλάβει τη φροντίδα του όλες τις απαιτήσεις καθαρισμού σας. Υπάρχουν ειδικές μηχανές αυτοκινήτων λεπτομερώς τώρα διαθέσιμο και είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση βαθιά ριζωμένους βρωμιά που βρίσκουν εύκολα το δρόμο τους μέσα στην ταπετσαρία και χαλί.

Τα καθαριστικά ταπετσαρίας αυτοκινήτων εξαλείψει τους λεκέδες για τα καλά! Το θαύμα αυτό είναι το αποτέλεσμα της νικηφόρο συνδυασμό μιας παρτίδας των παραγόμενων θερμότητας υποστηρίζεται από υψηλό κενό απόδοσης. Εκτέλεση από ένα μόνο καλώδιο ρεύματος, το μηχάνημα σας δίνει καθαρές και στεγνές εσωτερικούς χώρους σε καμία περίπτωση δεν σε όλα! Υπάρχουν επίσης πολλές αφιερωμένη διαλύματα καθαρισμού που διατίθενται στην αγορά. Η δύναμη συσκευάζονται τύπους εξασφαλίσει έναν αφρώδη εσωτερικό που όχι μόνο φαίνεται μεγάλη, αλλά μυρίζει ουράνια πάρα πολύ! Τα προϊόντα καθαρισμού είναι μια επινόηση των χημικών ουσιών που εξαλείφουν το έδαφος χαλί σε επαφή. Υπάρχουν ειδικές φόρμουλες αφρό που λειτουργούν με ζεστό ή κρύο νερό και είναι πολύ συμπυκνωμένο και βιοδιασπώμενο.

Τώρα, υπάρχει ένα spotter βρωμιά που είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καθαρότερα ταπετσαρία. Η spotter και ειδικό ακροφύσιο είναι σούπερ απόδοση μέσα σε ένα απατηλά μικρό πακέτο. Ο εξοπλισμός είναι συμπαγές και ευέλικτο, το οποίο το καθιστά ιδανικό για το όχημα και μπορεί να πραγματοποιηθεί γύρω στο πορτ-μπαγκάζ, στις διακοπές. Η spotter είναι ιδανικό ως καθαρίστρια ταπετσαρίες αυτοκινήτων για την εξάλειψη λεκέδες από μικρό μοκέτα περιοχές, όπως οι πίνακες των παραθύρων και των πορτών. Η προστιθέμενη φορητότητα και μικρό αλλά ισχυρό μονάδα είναι η απόλυτη φροντίδα. Ο εξοπλισμός είναι αρκετά ελαφρύ, ακόμη και για τα παιδιά να χειρίζονται και να μπορεί να διπλωθεί, για την αποτελεσματική μεταφορά και αποθήκευση.

Τα άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα των απαγωγείς χαλί, προσκρουστήρες πάτωμα, ροδέλες εξουσία, χημικά καθαρισμού χαλιών, πλυντρίδες πάτωμα και κενά. Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που πωλούνται ως πακέτα πλήρης, με μια ποικιλία των προμηθειών ασφαλείας, στοιχεία ειδικότητας όπως αεροζόλ αρώματα, σάρωθρα και λοιπού εξοπλισμού πάτωμα. Τα πακέτα και προσφορές closeout είναι μεγάλη αγοράζει και πολλοί μια συμφωνία-πακέτο συνοδεύεται από επιπλέον εργαλεία και ανταλλακτικά κιτ μέρος στην αποκλειστική περιπτώσεις.

Υπάρχουν απίστευτο σημείο αφαίρεσης τώρα διαθέσιμα ότι τα σήματα μελάνι μάχη, καλλυντικά απομεινάρια, χρώμα και ακόμη και πίσσα! Τα προϊόντα καθαρισμού τόσο διαφορετικές όσο και τα μοντέλα των οχημάτων τους. Ο προϋπολογισμός σας και η αυθεντικότητα του κατασκευαστή καθορίζει το προϊόν. Η συντήρηση των εσωτερικών χώρων είναι δική σας ευθύνη. Η λειτουργία του οχήματος, χωρίς να διατηρείται η ταπετσαρία τακτικά θα οδηγήσει σε μια απεριποίητος ζώνη που δεν θα είναι τόσο παρήγορο καθόλου. Μπορείτε να καλλωπίζω περαιτέρω το εσωτερικό με μαξιλάρια κουρτίνες, αλλά πρώτα να γνωρίζουν τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για να εξασφαλιστεί η μακροζωία του βασικού ταπετσαρία. Ο εξοπλισμός και τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα σήμερα, είναι όλα σχεδιασμένα ως do-it-yourself εξαρτήσεις.

Εφεύρεση του τροχού
Spray Wax αυτοκινήτου
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Να λήξης Καθίσματα Αυτοκινήτου
Στροφόμετρο Αντιμετώπιση προβλημάτων
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Φτηνές αυτοκίνητα μυών

Leave a Reply