Αυτοκίνητο Κόστος αντικατάσταση Παράθυρο

Παράθυρα αυτοκινήτου, παρμπρίζ είναι ο πρώτος που θα υποκύψει στις επιπτώσεις, όταν το αυτοκίνητό σας συναντιέται με ένα ατύχημα. Είναι επίσης ένα μαλακό στόχος για φαύλους ανθρώπους στη γειτονιά σας. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια υποχρέωση κατά τη διάρκεια ταραχών, κιν αναταραχές κλπ. Ένα σπασμένο παράθυρο, όχι μόνο εμποδίζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά θέτει επίσης σε κίνδυνο τα τιμαλφή μέσα στο αυτοκίνητό σας, καθώς και το ίδιο το αυτοκίνητο. Έτσι, αντικαθιστώντας ένα σπασμένο ή λείπει παράθυρο του αυτοκινήτου γίνεται πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις.

Παράθυρο Διάγραμμα κόστους αντικατάστασης

Automobile
Εκτιμώμενο κόστος Εμβέλεια (σε USD)

Επιβατικών αυτοκινήτων
157 – 324

SUV
164 – 190

Φορτηγό Pickup
164 – 310

Minivan
174 – 294

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη το κόστος για την αντικατάσταση εξαρτημάτων. Για παράδειγμα, εάν έχετε υποστεί βλάβη καλούπια καουτσούκ, στη συνέχεια, θα πρέπει να καταβάλει ένα επιπλέον κόστος ύψους 5 – 20 δολάρια ΗΠΑ. Ένα σπασμένο υαλοκαθαριστήρα μπορεί να αυξήσει περαιτέρω το κόστος με USD 10 – 20 δολάρια ΗΠΑ.

Εκτίμηση του κόστους για την αντικατάσταση ενός παραθύρου αυτοκινήτου

Το κόστος για να αντικαταστήσει ένα παράθυρο του αυτοκινήτου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την έκταση των ζημιών. Μικρά ρωγμές ή τσιπ δεν απαιτούν αντικατάσταση μιας ολόκληρης παράθυρο του αυτοκινήτου. Το έργο επισκευή μπορεί να σας κοστίσει οπουδήποτε περίπου USD 20 για το κατάστημα εξυπηρέτησης και 55 δολάρια για την κινητή υπηρεσία, ανά chip. Να είστε έτοιμοι να πληρώνω άλλο 20 δολάρια για κάθε επιπλέον κομμάτι του γυαλιού που έχουν σπάσει. Τελών επισκευής ρωγμών επίσης ποικίλουν ανάλογα με το μήκος της ρωγμής. Μια ρωγμή μέχρι 12 ίντσες μπορεί να σας κοστίσει περίπου USD 50 – USD 59, ενώ το κόστος για ένα μεγαλύτερο ρωγμή είναι περίπου USD 59 – USD 69. Γενικά, συνιστάται να αντικαταστήσετε το παράθυρο του αυτοκινήτου, αν έχετε μια ρωγμή που είναι περισσότερο από 24 ίντσες. Ο λόγος είναι, ότι δεν είναι δυνατόν να επισκευάσει κάτι ενόσω ότι χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Αν αποφασίσετε να πάτε για μια πλήρη αντικατάσταση, τότε θα πρέπει να αναμένεται να πληρώσουν το κόστος, σύμφωνα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Το κόστος για την αντικατάσταση παρμπρίζ του αυτοκινήτου έχει ως εξής:
Ασφαλιστική Κάλυψη

Δυστυχώς, αυτοκίνητο αντικατάστασης παραθύρων ή επισκευή θεωρείται ως «δευτερεύον» μορφή της βλάβης, δηλαδή οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα καλύψει τα έξοδα πλήρεις. Θα πρέπει να πληρώσετε για μια έκπτωση περίπου 100 δολάρια. Δεδομένου ότι, οι περισσότεροι από την επισκευή γυαλιού αυτοκινήτων ή την αντικατάσταση λειτουργεί κόστος κάτω από 400 δολάρια, δεν θα πρέπει να πληρώσει εκπίπτουν περισσότερο από 100 δολάρια. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να μελετηθούν οι ρήτρες της ασφαλιστικής κάλυψής σας. Ενώ η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, πάντα να πάτε για την ασφαλιστή ο οποίος σας δίνει την ελευθερία να πάρετε το έργο που επιτέλεσε από τους αντιπροσώπους της επιλογής σας και όχι εκείνοι με τους οποίους η ασφαλιστική εταιρεία έχει δεσμούς.

Έχετε την επιλογή της σε απευθείας σύνδεση την οποία διατάσσεται η αντικατάσταση παραθύρων, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε την απαιτούμενη ικανότητα να εγκαταστήσετε μόνοι σας. Επιπλέον, η αντικατάσταση παραθύρων είναι συχνά μια επείγουσα δουλειά που πρέπει να γίνει χωρίς να χάσει χρόνο σε παραγγελία και τη ναυτιλία. Ως εκ τούτου, το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το κάνει από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο, ο οποίος αναφέρει ένα λογικό κόστος για την αντικατάσταση παραθύρων. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν μερικές σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις που έχουν αποκτήσει μια φήμη για γρήγορη ναυτιλία και ταχύτερη εγκατάσταση. Μπορείτε να ψάξετε για τις εταιρείες αυτές στο Διαδίκτυο.

Συνολικά, αντικαθιστώντας ένα παράθυρο του αυτοκινήτου δεν είναι μια απροκάλυπτα ακριβή επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλάβει αυτή τη δουλειά σε μια βάση προτεραιότητας.

Εκτίμηση Paint Job
Νέα Τεχνολογία Auto ένας πονοκέφαλος για Ανεξάρτητη Μηχανική
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Best Small Cars
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Bugatti Vs. McLaren
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Πώς να καθαρίσει και να διατηρήσει ένα DVD Player
Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου
Car Audio χονδρεμπόρους
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου

Leave a Reply