Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης

Υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που πρέπει κανείς να λάβει για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση αυτοκίνητο προβλήματα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον κινητήρα και να σας κοστίσει μια περιουσία σε επισκευές. Ο δείκτης της θερμοκρασίας είναι ένα καλό σημάδι για να αφήσει ο οδηγός γνωρίζει ότι η υπερθέρμανση του αυτοκινήτου και μπορεί να καθυστερήσει οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να υπάρχουν πολλά θέματα με το σύστημα ψύξης που μπορεί να οδηγήσει στην υπερθέρμανση του αυτοκινήτου, η οποία προκαλεί ο κινητήρας να γίνεται θερμότερο από το κανονικό. Υπάρχουν μερικά βήματα που μπορούν να ακολουθηθούν για την αποφυγή, έλεγχος, και να διορθώσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης του κινητήρα.

Θερμότητα χρειάζεται για να τρέξει κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου γίνεται πιο αποτελεσματική όταν παρέχεται με τη θερμότητα, αλλά με μια εξαίρεση. Εάν ο κινητήρας αρχίσει να υπερθερμανθεί, θα αρχίσει να χάσει την εξουσία. Το σύστημα ψύξης απορροφά τη θερμότητα, αν σταματήσει αυτόν τον τρόπο, ο κινητήρας αρχίζει να υπερθερμανθεί και να αποτελεί απειλή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ανεπαρκή ποσότητα στάθμη του ψυκτικού, εσωτερική ή εξωτερική διαρροή στο σύστημα ψύξης, κακή αγωγιμότητα θερμότητας του κινητήρα, έναν εν υπνώσει θερμοστάτη που δεν ανοίγει, ανεπαρκή ροή του αέρα μέσω του ψυγείου, ή ένα ελαττωματικό τάπα του ψυγείου . Η θερμαινόμενη κινητήρα θα πρέπει να είναι σε επαφή με το ψυκτικό ή αντιψυκτικό. Αν αυτή η επαφή έχει χαθεί, η θερμοκρασία του κινητήρα αρχίζει να πετάξει στα ύψη και οι υπερθερμαίνεται κινητήρα.

Το ψυκτικό σύστημα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον κινητήρα. Η πλειοψηφία των υπερθέρμανσης προβλήματα προκαλούνται από διαρροές στο σύστημα ψύξης. Πολλοί άνθρωποι συνήθως ελέγξτε για διαρροή, όπως μια διαρροή μπορεί να είναι προφανής. Μερικές φορές, όταν σηκώνεις το καπό του αυτοκινήτου, μπορείτε να δείτε το ψυκτικό διαρροή. Το χρώμα του ψυκτικού εξαρτάται από την μάρκα του αυτοκινήτου σας και τον τύπο του αντιψυκτικού που είναι παρούσα στο σύστημα ψύξης. Είναι πράσινο στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά μπορεί επίσης να είναι πορτοκαλί ή κίτρινο. Όταν ο κινητήρας υπερθερμαίνεται, δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να ανοίξετε το καπάκι του ψυγείου ή του ψυκτικού όταν είναι ζεστό, ως ατμός μπορεί να χυθεί προς τα έξω, η οποία μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Η καλύτερη επιλογή είναι να αφήνετε τον κινητήρα να κρυώσει από μόνη της ή μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο νερό ή αντιψυκτικό στο δοχείο του ψυκτικού υγρού. Αν κάποιος αφαιρεί την πίεση πώμα του ψυγείου, ζεστό ψυκτικό υγρό μπορεί να τιναχτεί έξω.

Υπάρχουν πολλές θέσεις για το αντιψυκτικό μπορεί να διαρρεύσει από? Όπως η αντλία νερού, καλοριφέρ, θερμάστρα ή καλοριφέρ σωλήνες, φλάντζες πρόσληψη και το κεφάλι, και καλοριφέρ. Αν η διαρροή δεν είναι προφανές, το σύστημα μπορεί να εξεταστεί από ένα ψυκτικό δοκιμαστή πίεσης του συστήματος. Αν κοιτάξετε το καπάκι λάστιχο του ψυγείου, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για τη φθορά, ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα κιτ δοκιμή για να ελέγξετε την τάπα του ψυγείου. Ωστόσο, οι διαγνώσεις ενός ελαττωματικού φλάντζα κεφαλής μπορεί να είναι δύσκολη. Καυσαέρια μπορεί να είναι παρόν στο σύστημα ψύξης, το οποίο μπορεί να ελέγχεται με την εκτέλεση μιας δοκιμής άνθρακα. Μπορούν επίσης να υπάρχουν μικρές διαρροές σε ένα μοναδικό κύλινδρο ή μεταξύ δύο κυλίνδρων, η οποία μπορεί να ελέγχεται από έναν κύλινδρο διαρροής κάτω δοκιμαστή. Για να ξέρω αν υπάρχει διαρροή στην φλάντζα κεφαλής ανάμεσα σε δύο κυλίνδρους, μια δοκιμή συμπίεσης πρέπει να γίνει.

Ο θερμοστάτης διατηρεί τη θερμοκρασία του κινητήρα σε ένα ελεγχόμενο επίπεδο. Αν δεν ανοίξει, εμποδίζει την αποτελεσματικότερη ροή ψυκτικού μέσου, η οποία θα προκαλέσει η υπερθέρμανση του κινητήρα να. Αν το ψυκτικό θερμαίνεται και αρχίζει να βράζει, μπορεί να προκαλέσει παλιές σωλήνες καλοριφέρ και να εκραγεί.

Η σωστή συντήρηση όλων των μερών του αυτοκινήτου σας, ποτέ δεν θα του δώσει την ευκαιρία να υπερθερμανθεί. Ακόμα κι αν έχετε πρόχειρη ενδείξεις αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης, θα πρέπει να το πάρετε στο γκαράζ και να πάρει το πρόβλημα διαγνωστεί και να διορθωθεί.

Δαγκάνα φρένου Αντικατάσταση
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Top Car Carrier αποσκευών
Paint αυτοκινήτου
Προσαρμοσμένα Συστήματα Ήχου αυτοκινήτου
Muffler κόστος επισκευής
Best Cars Χιόνι
Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Πώς για αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα
Ζωγραφική Spray

Leave a Reply