Αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Αυτοκίνητο ρυμούλκηση είναι η πράξη του να ενταχθεί σε ένα συγκεκριμένο τρέιλερ στο αυτοκίνητο? Και σύροντάς το πίσω, με την τοποθέτηση ενός αυτοκινήτου, σκάφους, ή μια μοτοσικλέτα στο τρέιλερ για τη μεταφορά. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτούμε αυτοκίνητο ρυμούλκησης σε περιπτώσεις όπου θέλετε να πάτε για την κωπηλασία και να λάβουν το δικό σας σκάφος, μεταφέρει απλώς ένα άλλο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα σε μια διαφορετική θέση, ή να πάρετε ένα όχημα αναψυχής σε άλλη περιοχή. Αυτοκίνητο ρυμούλκησης μπορεί να γίνει με ισχυρά αυτοκίνητα και τα SUV. Κατά την εξέταση αυτοκίνητο ρυμούλκησης για οποιοδήποτε σκοπό, θα πρέπει να πάρετε κάποιες πολύ κρίσιμο σκέψεις στο μυαλό. Διαβάστε για ορισμένα σημαντικά σημεία σχετικά με το αυτοκίνητο ρυμούλκησης.

Εκτιμήσεις για αυτοκίνητο ρυμούλκησης

Ρυμούλκηση αυτοκινήτων είναι πραγματικά μια σοβαρή εργασία που χρειάζεται την δέουσα προσοχή. Θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε έξω ρυμούλκησης προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Ορισμένα αυτοκίνητα και SUV έχουν μεγαλύτερη ικανότητα από άλλους ρυμούλκησης. Το βάρος ρυμούλκησης τρέιλερ, ενώ πίσω θα πρέπει να είναι κάτω από το δεδομένο μέγιστο εύρος, προκειμένου να συμβάλει στην ασφαλή οδήγηση. Βρείτε το Μικτό Αξιολόγηση οχήματος (Συνολικό βάρος) Βάρος του αυτοκινήτου σας, που σημαίνει ότι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου μπορεί να χειριστεί. Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα οδήγησης, σε όλους τους επιβάτες, η πλήρης δεξαμενή αερίου, καθώς επίσης και τη γλώσσα βάρος του ρυμουλκούμενου να συρθεί πίσω.

Ικανότητα ρυμούλκησης εξαρτάται συνήθως από τον τύπο του οχήματος και τη δύναμη του κινητήρα. Αναφέρεται στο μέγιστο ποσό του βάρους του αυτοκινήτου μπορεί να τραβήξει σε κλίση χωρίς να καταστραφεί κινητήρα του. Σημειώστε ότι το συνολικό βάρος του ρυμουλκούμενου και το φορτίο σε αυτό πρέπει να είναι μικρότερο από το μέγιστο όριο ρυμούλκησης. Η πίεση των ελαστικών είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να δοθεί προσοχή στο κατά τη ρυμούλκηση. Λόγω του βάρους ρυμούλκησης, τα ελαστικά υπόκεινται σε μεγαλύτερη πίεση η οποία είναι ο λόγος που μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσει αναλόγως πίεση του αέρα.

Ενώ η ρυμούλκηση, να θυμάστε ότι η υπο-φουσκωμένα λάστιχα ζεσταίνονται και γι ‘αυτό τείνουν να αποτύχουν. Ίσως να πρέπει να αυξηθεί αέρα στα ελαστικά σύμφωνα με την αύξηση του φορτίου του ρυμουλκούμενου. Προτείνεται να κρατήσει ένα μανόμετρο για τον έλεγχο του αέρα από την πίεση των ελαστικών περιοδικά κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης. Μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο του χρήστη για τον καθορισμό της κατάλληλης πίεσης του αέρα θα πρέπει να ρυθμίσετε. Ένα άλλο σημείο για να λάβουν υπόψη είναι η απόσταση πέδησης η οποία αυξάνει με το βάρος. Ας μιλήσουμε τώρα για το αυτοκίνητο ρυμούλκησης εξοπλισμό.

Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού ρυμούλκησης ανάλογα με το ποια μέθοδος θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε για τη ρυμούλκηση. Υπάρχει μια μέθοδος που ονομάζεται δίτροχο ρυμούλκησης, όπου μόνο οι πίσω τροχοί του αυτοκινήτου ρυμουλκείται είναι σε επαφή με το έδαφος. Το αυτοκίνητο ρυμούλκησης εξοπλισμό εδώ αναφέρεται ως ένα στουπί κουκλίτσα. Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος που χρησιμοποιείται ειδικά στην περίπτωση της ρυμούλκησης οχήματα αναψυχής, η οποία είναι γνωστή ως τέσσερα τροχός κάτω ρυμούλκηση ή επίπεδη ρυμούλκηση. Στη μέθοδο αυτή, το όχημα για να ρυμουλκείται δεν διατηρείται σε οποιοδήποτε εξοπλισμό, καθώς και όλοι οι τροχοί ακουμπούν στο έδαφος. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται εδώ είναι μια αυτο-ευθυγράμμιση κοτσαδόρο, αυτοευθυγράμμιση δέκτη mount, αυτοευθυγράμμιση όχημα mount, ή ένα πλαίσιο.

Θα έχετε δυνατότητα να κάνουν χρήση των υπηρεσιών ρυμούλκησης αυτοκινήτου για εκείνο το θέμα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν τη δική αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό τους για να έλκει οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή όχημα. Μπορούν να έλκει τα ανεπιθύμητα αυτοκίνητα από το ένα μέρος στο άλλο, έλκει το αυτοκίνητο σε ένα γκαράζ σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, και παρόμοιες καταστάσεις. Οι τιμές εξαρτώνται από τη ρυμούλκηση σε ό, τι ώρα της ημέρας που κάνουν χρήση της υπηρεσίας, και πόσο καιρό θα πρέπει να έχετε τη ρυμούλκηση. Μια υπηρεσία ρυμούλκησης για πέντε μίλια θα σας κοστίσει γενικά από 35 έως $ 75.

Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows
Best Car Wax
Όταν για να αντικαταστήσει μπαταρία αυτοκινήτου
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Πώς να αντικαταστήσει Struts
Εποξειδικές σπρέι βαφής
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου

Leave a Reply