Αυτοκίνητο σπρέι βαφής

Ένας τρόπος για να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φανεί σαν καινούργια είναι να εφαρμόσει ένα καλής ποιότητας σπρέι βαφής αυτοκινήτων σε αυτό. Αν το χρώμα του αυτοκινήτου φαίνεται να βγαίνει και αυτό είναι που δίνει το αυτοκίνητό σας ένα παλιό κατάκοπος ματιά, μπορείτε να ορίσετε είτε τη δουλειά της ζωγραφικής αυτοκίνητο για τους επαγγελματίες ή έχουν τεθεί στις προσπάθειές σας σε ένα έργο ζωγραφικής DIY αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τη λαβή του εξοπλισμού βαφής με ψεκασμό. Αν το κάνουμε αυτό, για πρώτη φορά, ίσως να θέλετε να μάθετε τις βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πώς να σπρέι βαφής ένα αυτοκίνητο. Να τι χρειάζεται να γνωρίζετε.

Αυτοκίνητο Ζωγραφική Spray

Σπρέι βαφής αυτοκινήτων είναι συνήθως εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας πιστόλια ψεκασμού. Αυτά τα όπλα ψεκασμού χρησιμοποιούν συμπιεσμένο αέριο για βαφή επί της περιοχής στόχου. Σπρέι βαφής αυτοκινήτων είναι δημοφιλής λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που παρέχει όσον αφορά την ομαλότητα, το φινίρισμα, την ταχύτητα και την επαγγελματική επαφή. Η σωστή χρήση του αυτοκινήτου πιστόλι ψεκασμού απαιτεί ένα σταθερό χέρι και γνώση του τη σωστή τεχνική για να πάρει την πολυπόθητη γυαλιστερό φινίρισμα. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές όταν πρόκειται να ψεκάσετε τα χρώματα βαφής, ξοδεύουν τόσο λίγο χρόνο να αποφασίζουν για το χρώμα βαφής αυτοκινήτων. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια μικρή έρευνα και να πάρει την καλύτερη σπρέι βαφής για το αυτοκίνητό σας. Δεν έχει νόημα να αγοράσει ένα φτηνό χρώμα αυτοκινήτου και να μετανοήσουν αργότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μεταλλικά ή χρώμιο σπρέι βαφής για τα αυτοκίνητα. Λόγω γυαλιστερό φινίρισμα του, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν χρώμιο βαφές ψεκασμού για να μπαχαρικό μέχρι την εμφάνιση των αυτοκινήτων. Για την εφαρμογή χρώμιο ή μεταλλικές βαφές ψεκασμού, θα χρειάζεται Ογκος Χαμηλής Πίεσης πιστόλια ψεκασμού. Θα πρέπει επίσης να χρειάζονται κερί αυτοκίνητο, αστάρι, γυαλόχαρτα και μια μάσκα προσώπου.

Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων

Ας περάσουμε στην αυτοκινητοβιομηχανία οδηγίες ζωγραφική. Κατ ‘αρχάς θα πρέπει να άμμο το αυτοκίνητό σας με 600, 1500 και 2000 με βάση το χαλίκι γυαλόχαρτο. Αν και τρίψιμο κάτω το αυτοκίνητό σας είναι συνήθως μια πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του έργου αυτού. Λείανση βοηθά σιδήρου από οποιαδήποτε απρέπεια στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Το 600 γυαλόχαρτο βοηθάει να αφαιρέσετε το παλιό χρώμα για το αυτοκίνητό σας. Μόλις το χρώμα έχει αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε χαλίκι 1500 και 2000 γυαλόχαρτο για να δώσει το αυτοκίνητό σας μια ομαλή εμφάνιση. Ενώ η λείανση δεν τρέχει το χέρι σας πάνω από την επιφάνεια του οχήματος να ψάξουν για τυχόν ανωμαλίες. Κρατήστε ένα μάτι έξω για γρατσουνιές και κοψίματα. Αυτά θα πρέπει να καθοριστεί προτού να αρχίσετε να βάφετε. Τώρα καλύψει τις περιοχές του αυτοκινήτου που δεν θέλετε να βάψετε. Βεβαιωθείτε ότι η εργασία συγκάλυψης είναι τακτοποιημένο. Μόλις η κάλυψη γίνεται, μπορείτε να προχωρήσετε και να χρησιμοποιήσει το όπλο για να εφαρμόστε αστάρι στο αμάξωμα του οχήματος. Μία από τις πιο σημαντικές οδηγίες ζωγραφική αυτοκινήτων είναι να συγκρατεί τα πιστόλια ψεκασμού βαφής τουλάχιστον 5 έως 8 ίντσες μακριά από την επιφάνεια. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, τότε μπορείτε να καταλήξετε με πολύ χρώμα σε έναν ενιαίο χώρο στην επιφάνεια. Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστόλι ψεκασμού θα πρέπει να στοχεύει στην κατάλληλη γωνία ως προς την επιφάνεια του στόχου. Βεβαιωθείτε ότι η ταχύτητα του βραχίονα και το χέρι σας είναι σταθερό και δεν είναι πολύ γρήγορες και απότομες, καθώς αυτό επηρεάζει εμφανώς την επιφάνεια του στόχου όσον αφορά το επιθυμητό φινίρισμα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπρέι σταθερά και καλύπτουν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου που θέλετε να βάψετε. Μόλις τελειώσετε την εφαρμογή του ασταριού, αφήστε το αυτοκίνητο να στεγνώσει για αρκετές ώρες. Τώρα έρχεται το τελικό βήμα, η πραγματική ζωγραφική του αυτοκινήτου σας. Όπως συνιστάται παραπάνω, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει την επένδυση ομοιόμορφα με ένα σταθερό χέρι. Δεν θα θέλετε να καταλήξετε με ανώμαλο χρώμα σε ορισμένες περιοχές. Δύο ή τρεις στρώσεις ορθή εφαρμογή του χρώματος πρέπει να είναι επαρκής. Η έκθεση με τα στοιχεία μετά την εργασία χρωμάτων θα μπορούσε να διαταράξει την βαφή. Έτσι, από τη στιγμή που έχουν φινίρισμα ψεκασμού ζωγραφική του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο να στεγνώσει στο γκαράζ σας ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή που καλύπτει. Αν θέλετε να αφαιρέσετε από σπρέι βαφής αυτοκινήτου, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα ήπιο απορρυπαντικό και λίγο ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τρίψιμο ένωση για το σκοπό αυτό.

Αυτό ήταν κάποιες πληροφορίες για το πώς να σπρέι βαφής του αυτοκινήτου σας. Αυτοκίνητο ζωγραφική ψεκασμού είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα, ώστε αν δεν είστε πολύ σίγουροι, ότι θα ήταν καλύτερα να αφήσει αυτή τη δουλειά ζωγραφική αυτοκίνητο για τους επαγγελματίες.

Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί για Αυτοκίνητα
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Best Cars Χιόνι
Προσαρμοσμένα Συστήματα Ήχου αυτοκινήτου
Αυτοκινήτου δεν μπορεί να ξεκινήσει – Συχνές ερωτήσεις
Πώς να αλλάξετε έναν αισθητήρα ταχύτητας
DVD Player Κριτικές

Leave a Reply