Αυτοκίνητο Σχεδιασμός Εσωτερικών

Έχουμε δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό του χρόνου μας σε αυτοκίνητα. Με τις συνεχώς επεκτεινόμενες πόλεις, η απόσταση μεταξύ των σπιτιών και στο χώρο εργασίας μας είναι επίσης να αυξηθεί σημαντικά. Προφανώς, πολλοί από εμάς καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα αυτοκίνητά μας και όχι στα σπίτια μας. Ως αποτέλεσμα, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων λάβουν ως πολύ κόπο για να διακοσμήσουν τα αυτοκίνητά τους, αν όχι περισσότερο. Ενώ αισθητικής και χρησιμότητας είναι οι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού, αυτοκίνητο interior design περιστρέφεται συχνά γύρω από την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.

Ιδέες Σχεδιασμός Εσωτερικών αυτοκινήτου

Καθίσματα και καλύμματα καθισμάτων
Ο τύπος των καθισμάτων αυτοκινήτων καθορίζουν το επίπεδο της άνεσης που αντιμετωπίζουν κατά την οδήγηση. Ενώ μαλακό, πλαδαρό καθίσματα πράγματι φαίνεται ωραίο να καθίσει, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά άβολα σε μακρινό ταξίδι. Αυτό το είδος των καθισμάτων είναι γνωστό για να δώσει πίσω προβλήματα για τους επιβαίνοντες. Ως εκ τούτου, οι θέσεις θα πρέπει να είναι αρκετά σκληρά για να δώσει απαιτούμενο ποσό της στήριξης στο πίσω μέρος. Αγοράζοντας καλύμματα καθισμάτων είναι επίσης σημαντικό, όπως είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες για την εμφάνιση των εσωτερικών χώρων. Καλύμματα καθισμάτων είναι διαθέσιμα σε μυριάδες υλικά, όπως δέρμα, ύφασμα ή βινύλιο. Δέρμα και βινύλιο εξετάσουμε το κομψό και είναι ευκολότερο να καθαρίσει. Ωστόσο, μπορούν να είναι ένα πρόβλημα σε θερμό και υγρό καιρό, καθώς μπορεί να προκαλέσει υπερβολική εφίδρωση. Επίσης, δεν μπορούν να αντέχουν σε ακραίες ζεστό και κρύο θερμοκρασίες. Δερμάτινα καλύμματα καθισμάτων είναι επίσης ευαίσθητα στη μούχλα, μούχλα στην περίοδο των βροχών, αν κατάλληλη φροντίδα δεν έχει ληφθεί. Από την άλλη πλευρά, πανί ή ύφασμα καλύμματα καθισμάτων προσφέρουν μέγιστη άνεση και μπορεί να αντέχει όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Μόνο πρόβλημα τους είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να καθαριστούν.

Πατάκια
Αυτό είναι μια άλλη σημαντική πτυχή του εσωτερικού σχεδιασμού του αυτοκινήτου. Μπορείτε να πάτε για απλή χαλάκια από καουτσούκ ή πολύ ακριβά διακοσμητικά χαλιά. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να βάλει την ασφάλεια των επιβατών πριν από οτιδήποτε. Τα πατάκια δεν πρέπει να είναι τόσο πυκνή που παίρνουν τα πεντάλ γκαζιού και φρένου κολλήσει σε αυτό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες ενόχληση στον οδηγό, και τα ατυχήματα στην χειρότερη περίπτωση. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι πατάκια τείνουν να προσελκύουν πολλή βρωμιά, ως εκ τούτου, το υλικό των πατάκια πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορεί να καθαρίζεται εύκολα. Απλή πατάκια από καουτσούκ δεν είναι μόνο εύκολο να καθαριστεί, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε.

Διασκέδαση
Εκτός από το CD / DVD player, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε οθόνες τηλεόρασης στο αυτοκίνητό σας για επιπλέον διασκέδαση. Οθόνη της τηλεόρασης μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε ανάλογα με την επιλογή των ενοίκων. Μπορεί να εγκατασταθεί στο προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων για τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα για να παρακολουθήσουν ή μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στην οροφή ως drop down οθόνες. Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο θα είναι σε θέση να το παρακολουθήσετε.

Διακόσμηση ταμπλό
Αν επιτρέπεται να αποφασίσει την τοποθέτηση των ελέγχων στο ταμπλό, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε τη διάταξη σύμφωνα με την επιλογή σας. Και πάλι, η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας σε αυτή την περίπτωση. Ενώ η διακόσμηση του ταμπλό, βεβαιωθείτε ότι σας διακόσμηση δεν εμποδίζει την ικανότητα του οδηγού να χειρίζεται τα χειριστήρια. Τοποθέτηση beanie μωρά ή bobble κούκλες κεφάλι μπορεί να σας βοηθήσει να διακοσμήσετε το ταμπλό του αυτοκινήτου σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Τιμόνι
Τιμόνι μπορεί να καλυφθεί σε κομψό δερμάτινο κάλυμμα, μαλακό ύφασμα ή ακόμη και φθηνή ένα λάστιχο. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι το υλικό του τιμονιού επιτρέπει μια σωστή πρόσφυση. Ύφασμα τιμόνι καλύπτει έρχονται σε μια σειρά χρωμάτων, σχεδίων και προτύπων. Δερμάτινα καλύμματα μπορεί να ταιριάξει με το χρώμα των καθισμάτων, ενώ τα καλύμματα από καουτσούκ παρέχουν μια εξαιρετική πρόσφυση.

Μπορείτε να ακολουθήσετε ένα ομοιόμορφο χρώμα σε όλο σύστημα των εσωτερικών χώρων για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παίξετε με τα χρώματα για να εμφανίσετε προσωπικό στυλ και το γούστο σας.

Θέσεις εργασίας Paint αυτοκινήτου
Κριτικές Wax αυτοκινήτου
Dead συμπτώματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Mp3 Players
Bestseller Audio Books
Απομάκρυνση Brake Drum
Έπιπλα Ζωγραφική Spray
Πώς να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτων
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Εποξειδικές σπρέι βαφής

Leave a Reply