Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες

Οι άνδρες και οι γυναίκες αγαπούν τα αυτοκίνητά τους. Μερικά από αυτά είναι τόσο παθιασμένος με τα αυτοκίνητα τους, ώστε να λαμβάνουν πραγματικά τη φροντίδα των αυτοκινήτων τους, όπως τα μωρά τους. Τώρα, είναι προφανές ότι το αυτοκίνητό σας θα απαιτήσει μια μηνιαία συντήρηση και τον καθαρισμό για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί ομαλά και πάντα βοηθά να έχετε μια ασφαλή διαδρομή. Μετά από όλα το αυτοκίνητό σας είναι μια μηχανή και μερικές φορές, μηχανές πηγαίνουν άσχημα προκαλώντας διάφορα προβλήματα. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα αυτοκινήτου, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες, είναι το αυτοκίνητο υπερθέρμανση. Αυτό το άρθρο, στο αυτοκίνητο υπερθέρμανση αιτίες, σου λέει γιατί το αυτοκίνητό σας παίρνει πάρα πολύ καυτό.

Υπερθέρμανση αυτοκινήτου μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο οικογενειακό ταξίδι. Κατά την οδήγηση, θα πρέπει να έχετε δει πολλές φορές ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στο πλάι και τον καπνό που βγαίνει από τον κινητήρα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι υπερθερμαίνεται κινητήρα και το αυτοκίνητο χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δροσιστείτε. Αν νομίζετε ότι ένα ελαττωματικό κινητήρα του αυτοκινήτου είναι μια πιθανή αιτία τότε έχετε δίκιο, αλλά τι γίνεται όταν ο κινητήρας είναι μια χαρά, τότε τι μπορεί να προκαλέσει η υπερθέρμανση κινητήρα.

Αιτίες της υπερθέρμανσης αυτοκινήτου

Αν διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης, είναι σημαντικό ότι μπορείτε να πάρετε στο κάτω μέρος του θέματος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να ληφθούν υπόψη, αν το αυτοκίνητό σας αντιμετωπίζει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του αυτοκινήτου. Κάποιοι από αυτούς έχουν αναφέρονται παρακάτω.

Πρόβλημα καλοριφέρ
Αν καλοριφέρ του αυτοκινήτου σας δεν είναι διατηρούνται καθαρά σωστά, τότε μπορεί να συμβάλει στην υπερθέρμανση του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ψυγείο είναι συνδεδεμένο με πρόστιμο μεταλλικά πτερύγια στο εξωτερικό για την επέκταση της επιφάνειας ψύξης. Την πάροδο του χρόνου, να πάρει αυτά τα πτερύγια φραγμένο με σκόνη, βρωμιά και τα έντομα. Αυτά τα πτερύγια μπορούν να καθαριστούν από την αντίθετη κατεύθυνση η οποία είναι η οπίσθια πλευρά του ψυγείου. Αν δείτε ότι τα πτερύγια έχουν λυγίσει τότε μπορούν να ρυθμιστούν με μια λεπίδα σιδηροπρίονο.

Stuck Θερμοστάτης
Μια κολλήσει θερμοστάτης μπορεί πραγματικά να προκαλέσει το αυτοκίνητό σας να υπερθερμανθεί. Μπορεί να κολλήσει ή να παγώσει σε μια στενή θέση ως εκ τούτου, εμποδίζουν την ομαλή ροή του ψυκτικού μέσω του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θερμοστάτη σας είναι εντάξει, τότε συνιστάται να αισθάνονται τον άνω εύκαμπτο σωλήνα του ψυγείου. Μόλις ξεκινήσετε τον κινητήρα, το ανώτερο καλοριφέρ θα πρέπει να γίνει ζεστό και αν δεν είναι να πάρει ζεστό, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το θερμοστάτη.

Έλεγχος Αντιψυκτικό
Ορισμένοι πελάτες διαμαρτύρονται υπερθέρμανσης αυτοκινήτου, ενώ στο ρελαντί. Αυτό είναι επειδή υπάρχει κακή κυκλοφορία του αντιψυκτικού. Αντιψυκτικό βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα υπό έλεγχο το χειμώνα, εμποδίζοντάς την να κατάψυξης. Το καλοκαίρι κάνει ακριβώς το αντίθετο? Ελέγχει την υπερθέρμανση του κινητήρα κατά τους θερμότερους μήνες. Είναι πάντα συνιστάται να δούμε κάτω από το αυτοκίνητό σας μία φορά το μήνα για να δείτε αν είναι να δημιουργηθούν λιμνάζοντα ή λεκέδες όταν είναι σταθμευμένο.

Υπερθέρμανση αυτοκινήτου όταν AC είναι
Εάν πάσχετε από μια ελαττωματική αντλία νερού αυτοκίνητο, τότε είναι πολύ πιθανό ότι το άνοιγμα του αυτοκινήτου AC μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητό σας να υπερθερμανθεί. Η αντλία νερού είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του εσωτερικού συστήματος ψύξης του αυτοκινήτου σας. Είναι κυρίως υπεύθυνος για την κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού μέσα από τη μηχανή σας για να κρυώσει το αυτοκίνητό σας από το εσωτερικό.

Ελπίδα, καταλάβατε τώρα τις διάφορες αιτίες υπερθέρμανσης αυτοκίνητο. Είναι σας προτείνουμε να διατηρήσουν ένα μικρό φως λάμψης, ένα μπουκάλι υγρό νερό, αντιψυκτικό και φρένο στο αυτοκίνητό σας. Έχοντας βασικές γνώσεις σχετικά με αυτά τα προβλήματα υπερθέρμανσης μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και ένα ταξίδι στο γκαράζ του αυτοκινήτου σας. Αν το αυτοκίνητό σας τρέχει ακόμα ζεστό, παραδώστε την σε ένα μηχανικό για ένα γρήγορο έλεγχο.

Μπαταρία ανακατασκευής
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Αντιμετώπιση προβλημάτων Προβλήματα Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων
Καλύτεροι παίκτες DVD με θύρα USB
Ηχομόνωση αυτοκινήτου
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Πλένεται σπρέι βαφής
Bugatti Vs. McLaren
Πόσο καιρό ΤΑΚΑΚΙΑ Τελευταία

Leave a Reply