Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο

Τα χαλιά αυτοκινήτου υποβάλλεται σε πολλή βρωμιά και λέρα στο αυτοκίνητο, όπως κάθε πρόσωπο που εισέρχεται το αυτοκίνητο φέρνει περισσότερη βρωμιά, βρωμιά και χαλίκι. Μην ξεχνάτε την κολλώδη γλυκά και gooey περιττώματα των τροφίμων προσκολλημένα στο χαλί αυτοκίνητο μετά από μια βόλτα με τα παιδιά σας και, φυσικά, drool μικρό κατοικίδιο ζώο μας, αν έχουμε ένα! Όλη αυτή η συνεχής και έντονη κατάχρηση στο χαλί αυτοκίνητο δίνει συχνά ένα φθαρμένο βλέμμα έξω. Κάποιος πρέπει να καθαρίσετε το χαλί αυτοκίνητο σε τακτική βάση, για να διατηρήσει την εμφάνιση του εσωτερικού του αυτοκινήτου στο εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά προϊόντα καθαρισμού χαλί αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά, με το οποίο μπορείτε να κρατήσετε χαλί αυτοκίνητό σας καθαρό.

Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet

Θα μπορούσαν να προσεγγίσουν τους επαγγελματικούς καθαριστές ταπήτων για να πάρετε το αυτοκίνητό σας χαλιά καθαρίζονται όταν φαίνονται πραγματικά βρώμικα, όμως, σε εβδομαδιαία βάση, δεν είναι δυνατό να στείλετε το αυτοκίνητο για τους επαγγελματίες καθαριστές. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά καθαριστές ταπήτων αυτοκίνητο, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε εβδομαδιαία βάση για να πάρει τη βρωμιά από χαλιά αυτοκινήτων μας.

Βήμα 1: Ξεσκόνισμα
Βγάλτε τα χαλιά του αυτοκινήτου από unbolting τα καθίσματα και σκόνη πολύ καλά. Αυτό θα προκαλέσει όλα τα χαλαρά σκόνη, χώμα και χαλίκι να πέσει.

Βήμα 2: σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα
Τοποθετήστε τα χαλιά στο πάτωμα και σκουπίστε καλά. Κενό το πάτωμα του αυτοκινήτου, καθώς και. Μετακινήστε τα καθίσματα εμπρός και πίσω για την πρόσβαση αρκετό χώρο δαπέδου.

Βήμα 3: λούσιμο
Carpet λεκέδες που προκαλούνται από τα είδη διατροφής, grime, λάσπη, κλπ. μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Λούσιμο από το χαλί θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τους λεκέδες, ως εκ τούτου, να πάρετε μια βαριά σαμπουάν χαλί. Θα μπορούσατε επίσης να συντάξει τη δική σαμπουάν χαλί σας αυτοκίνητο με ανάμειξη 1 κουταλάκι του γλυκού σαπούνι πιάτων, σε έναν κουβά με 3/4 από ένα γαλόνι χλιαρό νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι οινόπνευμα, 2 κουταλάκια του γλυκού λευκό ξίδι και 1 κουταλάκι του γλυκού αμμωνία. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού.

Βήμα 4: Τρίψιμο
Ψεκάστε το σαμπουάν ελαφρά στο χαλί αυτοκίνητο και αφήστε το να μουλιάσει σαμπουάν για ένα λεπτό. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα τρίψτε απαλά το χαλί. Βυθίστε το νάιλον βούρτσα σε έναν κουβά με καθαρό νερό και τρίψτε απαλά πάλι. Επαναλάβετε το βούρτσισμα και τρίψιμο σε διαφορετικές περιοχές του χαλιού, μέχρι ολόκληρη η χαλί είναι καθαρό. Στο τέλος, θα πρέπει να μείνει με έναν κουβά νερό βρώμικο καφέ. Πέτα το καφέ νερό και συνεχίστε το τρίψιμο, μέχρι το νερό στον κουβά, δεν μαυρίζουν. Ωστόσο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ελάχιστο νερό όσο το δυνατόν.

Βήμα 5: Ταμπονάροντας
Πάρτε ένα καθαρό στεγνό πανί με καλή ικανότητα απορρόφησης και τρίψτε απαλά πάνω στην επιφάνεια του τάπητα αυτοκινήτου. Αφήστε το ύφασμα να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Όταν το ύφασμα βραχεί, χρησιμοποιήστε ένα άλλο υγρό πανί και συνεχίστε το κτύπημα. Σταματήστε όταν το ύφασμα δεν είναι πλέον καθόλου νερό απορροφά από το χαλί αυτοκινήτων. Αν το ύφασμα απορροφά βρώμικο νερό, τότε αυτό είναι μια ένδειξη ότι το χαλί είναι ακόμα καθαρό και χρειάζεται περισσότερο βούρτσισμα. Αν το ύφασμα βγαίνει μόνο με καθαρό νερό, τότε ξέρετε ότι έχετε καθαρίζεται καλά.

Βήμα 6: Ξήρανση και Αντικατάσταση
Μόλις τα χαλιά αυτοκινήτων έχουν καθαριστεί και dabbed, ήρθε η ώρα να τα ρυθμίσετε να στεγνώσουν κάτω από τον ήλιο. Από τη στιγμή που έχουν στεγνώσει τους θέση πίσω στις αντίστοιχες θέσεις τους και να απολαύσουν μια βόλτα στον καθαρό αυτοκίνητο.

Πριν πάρει καθαρότερο και κατεύθυνσής σας για να καθαρίσετε τα χαλιά αυτοκίνητο, βεβαιωθείτε ότι είναι μια ηλιόλουστη ημέρα και δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να πάρει τους στέγνωσε μετά το πλύσιμο. Προετοιμασία δική σαμπουάν χαλί σας αυτοκίνητο θα σας σώσει από ξεφλουδίσει έξω πολλά χρήματα σε εμπορική σαμπουάν αυτοκινήτου. Μηχανήματα καθαρισμού αυτοκινήτων χαλί είναι επίσης διαθέσιμα, τα οποία βοηθούν τον καθαρισμό των χαλιών καλά.

Πώς να μετατρέψετε αρχεία WMA σε MP3
Paint αυτοκινήτου
Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Κρατώντας το αυτοκίνητό σας σε σχήμα tip-top για το Χειμώνα
Εφεύρεση του τροχού
Σπρέι βαφής για πλαστικά
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Top Car Carrier αποσκευών
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Αντικατάσταση πίσω τακάκια

Leave a Reply