Αυτοκίνητο Paint: Προσαρμοσμένη Ζωγραφική αυτοκινήτου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασε το αυτοκίνητό σας μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι ο γείτονάς σου έχει την ίδια μάρκα ή το χρώμα; Αυτό δεν σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε είχε μια αποκλειστική αγορά, έτσι δεν είναι; Είχατε πιθανώς μια επιλογή κάποιων βασικών χρωμάτων, η οποία κατέληξε σε σας πάρει κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο πράγμα γείτονά σου έχει!

Αυτό είναι όπου η έννοια της αυτοκινητοβιομηχανίας χρώματα λάβει νέα ώθηση. Υπήρξε μια εποχή που αυτά τα χρώματα ήταν πολύ περιορισμένες όσον αφορά τις αποχρώσεις των χρωμάτων ήταν διαθέσιμα. Αυτοκίνητα στις προηγούμενες ημέρες ήταν διαθέσιμο είτε στη βασική λευκό ή μαύρο αποχρώσεις. Αλλά καθώς η ζήτηση για τα χρώματα αυξήθηκε, το ίδιο έκανε και ο πειραματισμός του με τα χρώματα αρχίζουν, όσον αφορά τους κατασκευαστές αυτοκινήτων ανησυχούν.

Σήμερα, η ζωγραφική αυτοκίνητο δεν σημαίνει μόνο την επιλογή το σωστό χρώμα για τα 4-τροχούς ομορφιές. Κάποιος πρέπει να εξετάσει κατά πόσον οι παράγοντες χρώματα είναι σκουριά ελεύθερη ή απόδειξη το μηδέν. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες διαθέσιμες. Εδώ, το κόστος είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Για παράδειγμα, οι πολυουρεθάνες είναι γενικά διαθέσιμες σε υψηλότερο άκρο. Υπάρχουν επίσης χαμηλότερου βαθμού ιδιότητες διαθέσιμες αυτού του είδους. Αυτό είναι λόγω της ορισμένης χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται σε αυτά που το καθιστά ένα αγοράκι ακριβό. Η κατώτατη ποιότητα είναι τα ακρυλικά βερνίκια. Η διαφορά μεταξύ τους, εκτός από τον παράγοντα τιμή, είναι η αντοχή της βαφής. Εάν πάρετε ένα ταξίδι μέσα από κάθε εταιρεία που ειδικεύεται στο έθιμο εργασίες βαφής αυτοκινήτων, μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία από χρώματα, όπως διαθέσιμα με διάφορες κατηγορίες και τις τιμές τους.

Κάθε ζωγράφος έχει το δικό του / της συνταγής. Οι άνθρωποι έχουν ακόμα γνωστό για να αλλάξετε τη βασική εμφάνιση του αυτοκινήτου ή ακόμα και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου (Με την αντικατάσταση του κινητήρα), αν θέλουν ένα προσαρμοσμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με την επιθυμία τους. Αυτό προσθέτει πάντα μια προσωπική πινελιά στο μοντέλο. Μόλις η βασική δομή του σώματος έχει αλλάξει, η βαφή παραμένει πάντα να είναι το πιο σημαντικό βήμα. Η δεκαετία του 1960 είδε την χρήση του χρώματος βαφής άγρια ​​μήλο καραμέλα που εφαρμόζεται στην κορυφή ένα μεταλλικό παλτό. Υπήρχε επίσης μία προσθήκη της λάμψη και τη χρήση των πολλαπλών στρώσεων που παρήγαγαν μία αφρώδη αποτέλεσμα. These λάτρεις των αυτοκινήτων ήταν επίσης γνωστό για να προσθέσετε διακοσμητικά στρώσεις χρώματος σε σχήμα φλόγες, pinstripes κλπ., όλα αυτά τα παλτά.

Σχέδια Logo

Εκτός από τις φλόγες μακριά από το αυτοκίνητο, πήρε χρώμα, επίσης, μια νέα συστροφή στην ιστορία. Σήμερα, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για τα σχέδια λογότυπο. Αυτά είναι κυρίως δημοφιλής μεταξύ των πιο αυτοκίνητο και λάτρεις του ποδηλάτου, δεδομένου ότι μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση ενός απλού αυτοκινήτου, σε ένα πολύ εντυπωσιακό ένα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα λογότυπα ως αναπαράσταση της εταιρείας ή για προσωπική χρήση. Εδώ, ο ζωγράφος πρέπει να φροντίζει ώστε το συνδυασμό χρωμάτων που χρησιμοποιούνται για το λογότυπο θα πρέπει να ταιριάζει με το βασικό χρώμα και την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα, αγαπούν να πάνε σε ένα φλογερό χρώμα βαφής αυτοκινήτων που είναι έντονο και κάνει μια δήλωση. Αυτά μπορούν ακόμη και να δει σε μια μεγαλύτερη απόσταση. Serif γραμματοσειρές ή γραμματοσειρές είναι λεπτή γένει μπορούν να αποφευχθούν. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να μην είναι πάντα ορατά σε απόσταση. Αν οι λόγοι είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να εμφανιστεί μια διεύθυνση ιστοσελίδας, λαμβάνει πάντοτε υπόψη τη γραμματοσειρά και να χρησιμοποιήσετε αντίθεση χρωμάτων για καλύτερη αναγνωσιμότητα.

Όταν πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει το λογότυπο, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το στόχο του σχεδιασμού, την απαιτούμενη ποιότητα και το βαθμό στον οποίο η δημιουργικότητα σας μπορεί να εξαπολύσει. Μερικές φορές, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν τα διάφορα στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τις λαβές, τιμόνια κλπ., για να εμφανίσετε κάποια πιο δημιουργική λογότυπα. Μερικά από αυτά σπάσει τα παραδοσιακά πρότυπα και την εφαρμογή μοντέρνα σχέδια που σίγουρα μπορεί να φανεί πολύ δημιουργική και να φέρει ένα «σχεδιαστή» νότα στο αυτοκίνητο.

Τώρα που οι άνθρωποι γίνονται όλο και ενδιαφέρονται πάρα πολύ, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν πολλές περισσότερες παραλλαγές των χρωμάτων και χρώματα αυτοκινήτων. Τώρα, η τάση έχει μετατοπιστεί σε υψηλής τεχνολογίας, το χρώμα μετατόπιση χρώματα που αλλάζουν απόχρωση, όπως επίσης και το αυτοκίνητο περιστρέφεται στο φως. Τα χρώματα βαφής αυτοκινήτων περιέχουν λίγο νιφάδες χρωστική ουσία που επιφέρει την αλλαγή χρώματος. Αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ενώ ζωγραφική και τη δημιουργία γραφικών διαφορετικά υπόβαθρα. Αυτά είναι επίσης χρήσιμα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και.

Έτσι, όταν πρόκειται για έθιμο ζωγραφική αυτοκίνητο, ελπίζω ότι μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​και να βρει την απόλυτη σχέδιο που περιγράφει την προσωπικότητά σας!

Πώς λειτουργεί ένα μετατροπέα ροπής
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Ερωτήσεις Auto Επισκευή
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο
Κράμα Vs. Τροχοί Χάλυβα
Best Car πολωνική
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Αυτοκινήτων ήχου και βίντεο Συμβουλές για την αγορά
Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου

Leave a Reply