Αυτοκίνητο Touch Up Paint

Εμείς συχνά έχουν την τάση να λάθος ξύστε το χρώμα από τα αυτοκίνητά μας. Και τότε εμείς οι ίδιοι, είτε κατάρα για την ηλιθιότητα ή κάποια μεθυσμένους οδηγούς στο δρόμο. Κατά καιρούς, έχουμε επίσης την τάση να το μηδέν το χρώμα μακριά, ενώ ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου. Στο σημερινό κόσμο, ένα αυτοκίνητο είναι ένα πολύ σημαντικό κατοχή για πολλούς ανθρώπους και είναι συνήθως διατηρούνται με τον καλύτερο δυνατό σχήμα για τους ακόλουθους λόγους.

Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες που εργάζονται, όπως, μεσίτες, δικηγόροι, παράγοντες και στελέχη, αγοράζουν τα καλύτερα δυνατά μοντέλα αυτοκινήτων με την καλύτερη δυνατή εργασία χρωμάτων, απλά για να εντυπωσιάσουν τους ανταγωνιστές τους, τους συνεργάτες και τους πελάτες.
Μερικές φορές, η κατάσταση ενός ατόμου κρίνεται από το αυτοκίνητο που οδηγεί. Αυτό είναι το πώς είναι Διευθύνων Σύμβουλος της πολλές εταιρείες καταλήγουν να αγοράζουν δαπανηρά αυτοκίνητα, γυμνάσιο και φοιτητές με τα καλύτερα αυτοκίνητα, καταλήγουν με τις καλύτερες δυνατές ημερομηνίες για proms τους και άπειροι, μεθυσμένοι οδηγοί με αυτοκίνητα ισχυρό τέλος στο νοσοκομείο.
Αυτοκίνητο ενός ατόμου είναι επίσης χρησιμοποιείται για να κρίνει / του γούστα της. Σε πολλούς οργανισμούς, ειδικά στον κόσμο των επιχειρήσεων, αυτοκινήτων ενός ατόμου είναι στην πραγματικότητα λαμβάνονται υπόψη πριν από την πρόσληψη του / της σε μια σημαντική θέση.

Για πολλούς από εσάς, αυτοί οι λόγοι μπορεί να είναι πολύ γελοίο, όμως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα άγγιγμα μέχρι το χρώμα είναι ότι το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ όμορφο και μπορείτε να αισθάνονται καλά, ενώ οδηγείτε.

Ένα άγγιγμα αυτοκίνητο χρώματος επάνω είναι ένα μέσο για την εξοικονόμηση πολλά χρήματα. Το χρώμα του κάθε αυτοκίνητο υπόκειται σε συνεχείς καιρικές συνθήκες. Όπως και τα άλλα μέρη του αυτοκινήτου, το χρώμα είναι βέβαιο ότι θα πάρει γδαρμένο και ξεπερασμένο. Ακολουθούν μερικά από τα κοινά λόγους για τους οποίους το χρώμα του αυτοκινήτου παίρνει επιδεινώθηκε.

Γρατσουνιές οφείλονται σε κλειδιά και άλλα τέτοια μικρά αντικείμενα.
Περιοδική οξείδωση.
Στεγνώσει περιττώματα πουλιών και άλλες κολλώδεις ουσίες που εμπίπτουν στο αυτοκίνητο σε εύθετο χρόνο του χρόνου.
Ρυθμιστικό στροβιλίζεται.
Cob-web αποτέλεσμα.
Γρατσουνιές που εμφανίζονται ενώ ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου (αυτές μπορεί να είναι αρκετά βαθιά)

Αυτοκίνητο touch up χρώμα είναι ένα είδος του do-it-yourself λύση για τις γρατσουνιές που εμφανίζονται στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Αυτά τα είδη των χρωμάτων που δεν είναι διαθέσιμα σε τεράστια δοχεία ή κάδους αλλά συνήθως πωλούνται σε μικρές κουτιά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αποτελεσματικά χρωμάτων ψεκασμού. Αφής αυτοκινήτου μέχρι χρωμάτων είναι ως επί το πλείστον από τη στιγμή που παράγονται και διανέμονται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας και είναι διαθέσιμα με τον έμπορο από τον οποίο αγοράσατε το αυτοκίνητο. Εάν ο κατασκευαστής αυτοκινήτων δεν παράγει το άγγιγμα πάνω χρώμα, τότε είστε μέσα για μια δύσκολη στιγμή. Θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο χρώμα και τον τύπο της σκιάς που χρησιμοποιείται για το αυτοκίνητό σας. Θα συμβούλευα να έχετε μια ματιά στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου ή της παραλαβής που παραδόθηκε για να σας όταν έχετε αγοράσει το αυτοκίνητο. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε το σωστό χρώμα και απόχρωση του χρώματος, όπως κάθε αναντιστοιχία μπορεί να αφήσει πίσω της ένα φρικτό σημείο του μια εντελώς διαφορετική σκιά για το αυτοκίνητο.

Μετά από μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει κανείς να έχετε κατά νου πριν από την επισκευή το μηδέν, χρησιμοποιώντας αυτό το είδος της βαφής:
Κάποιος πρέπει να πλένετε πάντα το μηδέν που έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια του χρώματος, έτσι ώστε να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες που εγκαταστάθηκαν στο μηδέν.
Μερικά από τα χρώματα το αυτοκίνητό αφής είναι πολύ παχύ. Για να γίνει η πιο υγρό ρέει ελεύθερα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καταφεύγουν σε λάκα λεπτότερες.
Αν έχετε μια πολύ μικρές γρατσουνιές, τότε καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα μικρό πινέλο για να αγγίξει έως και την επιφάνεια.
Αν η αρχή είναι πολύ βαθιά χρησιμοποιούν ένα μικρό μαχαίρι στόκος για να το γεμίσουν.

Κάθε άγγιγμα μέχρι κιτ χρώμα έρχεται με εύκολο να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο αλλά συντηρείται σωστά και εξωτερικούς χώρους shinning και γυαλιστερό ομαλή χρώμα μοιάζει πολύ καλύτερα από ό, τι ένα ακριβό αυτοκίνητο με πελεκημένη χρώμα.

Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση
Lamborghini Vs. Bugatti
Μεταλλική Spray Paint
Mp3 Players
Προσαρμοσμένη Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Τα συμπτώματα μιας Bad Starter
Audio Books
Φρένο κόστος επισκευής

Leave a Reply