Αυτόματη Dye Carpet

Οι βαφές Carpet χρησιμοποιείται γενικά για να δώσει μια ανανεωμένη ματιά στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Χαλιά και τις ταπετσαρίες αυτοκινήτων φαίνεται συχνά φθαρεί και ξεθωριάσει υπερωρίες. Αν το χαλί το αυτοκίνητό σας είναι σε παρόμοια κατάσταση και έχει γίνει βρώμικο και grungy, τότε ήρθε η ώρα να εργαστούμε για το κομμάτι. Λοιπόν, έχετε πάντα δύο επιλογές σε αυτή την περίπτωση, βάφουν το χαλί και να δώσει μια νέα ματιά ή να την αντικαταστήσει. Ενώ η αντικατάσταση των αυτοκινήτων χαλιά μπορεί να σημαίνει πολλά έξοδα, η βαφή είναι μια έξυπνη και φθηνότερη εναλλακτική λύση για να επιλέξουν. Αναρωτιέστε αν χρωστική ουσία λειτουργεί πραγματικά; Ποιες είναι οι επιλογές που είναι διαθέσιμες κατά τον ίδιο τρόπο και να εργαστούν για τη διεργασία της βαφής; αυτό ενός skateboarder. Πριν να μπερδεύονται με τέτοια ερωτήματα στο μυαλό σας, εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν.

Πλεονεκτήματα

Το πρώτο πλεονέκτημα του να πάρει το χαλί σας είναι βαμμένα ότι δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσει και, ως εκ τούτου, εκτός από το κόστος που συνεπάγεται η αγορά ενός νέου τάπητα. Επόμενη πλεονέκτημα της βαφής είναι ότι, η διαδικασία που παρέχει με μια επιλογή από την αλλαγή του χρώματος των υφιστάμενων χαλί αυτοκινήτων σας. Φυσικά, το αρχικό χρώμα μπορεί να αποκατασταθεί, καθώς, αλλά δεν μπορείτε να έχετε την ακριβή απόχρωση και θα πάρει ελαφρύτερο ή πιο σκούρα. Ένα άλλο πλεονέκτημα της βαφής χαλιά αυτοκινήτων είναι ότι οι λεκέδες σε ένα κατεστραμμένο παλιό χαλί και δεν θα είναι ορατό μετά την βαφή διαδικασία γίνεται με το κομμάτι. Ακόμη και το πιο δύσκολο από λεκέδες μπορούν να καλυφθούν με ένα σκούρο χρώμα. Επιπλέον, η διαδικασία της βαφής δεν είναι σκληρή. Με τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις εξαρτήσεις είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστεί σε αυτό το έργο τον εαυτό σας χωρίς επαγγελματική βοήθεια.

Διαθέσιμες Επιλογές

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι των χρωμάτων για τη βαφή ένα χαλί αυτοκινήτων. Πρώτος τύπος είναι εκείνος που διεισδύει μέσα στο ύφασμα χαλιών και αλλάζει το χρώμα του. Αυτή η χρωστική πωλείται συνήθως σε ένα υγρό ή ψεκασμός από. Αυτό το είδος του υγρού ή σπρέι βαφής είναι οικονομικά αποδοτική και προσφέρει μια γρήγορη δουλειά. Επιπλέον, σας παρέχει επίσης με μια μεγάλη παλέτα των χρωμάτων για να διαλέξετε. Το επόμενο τύπο βαφής που χρησιμοποιείται για χαλιά αυτοκινήτων είναι αερολύματος βινυλίου που δεν διεισδύει ουσιαστικά το ύφασμα χαλί, αλλά σχηματίζει ένα παλτό ή στρώμα νέο χρώμα για το κομμάτι. Αυτή η χρωστική προσφέρει ένα παχύ κάλυψη και είναι γνωστό για να κρύψει μια σειρά από προβλήματα, όπως λεκέδες χλωρίνη, σκοτεινές κηλίδες και ξεθωριασμένα μπαλώματα.

Βαφή διαδικασία

Βαφές είναι εύκολα διαθέσιμα στην διακόσμηση αυτοκινήτων και τα καταστήματα αξεσουάρ. Ταμείο τις επιλογές χρώματος και επιλέξτε ένα σύμφωνα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Μπεζ ή μαύρη βαφή, η επιλογή είναι δική σας! Μπορείτε να κολλήσετε με το ίδιο χρώμα ή να πάτε για ένα εντελώς νέο χρώμα βαφής για χαλιά αυτοκινήτων. Αγοράζοντας τα πακέτα που συχνά σας παρέχει όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για τη βαφή ένα χαλί είναι μια μεγάλη ιδέα. Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα πώλησης όπως κιτ που είναι οι καλύτερες λύσεις για λάτρεις του DIY.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βαφή χαλιά δεν είναι ένα δύσκολο έργο και το ίδιο μπορεί να γίνει με τον εαυτό σας, όπως καλά. Ενώ εργάζεται για τη διαδικασία που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το χαλί έχει καθαριστεί επιμελώς. Να θυμάστε ότι η διαδικασία του καθαρισμού από το χαλί αυτοκίνητο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας βαφής. Διαβάστε τις οδηγίες του κατασκευαστή δίνεται στο μπουκάλι ή συσκευασία της βαφής αυτοκινήτων. Ακολουθώντας τις οδηγίες σωστά είναι το κλειδί για να πάρει ένα καλά-τελικά χαλί μετά τη βαφή του. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το χρώμα σε μια γωνία του χαλιού. Ενώ η χρήση ενός σπρέι, γρήγορες κινήσεις και χωρίς επικάλυψη-είναι απαραίτητη για να πάρει ένα ωραίο φινίρισμα.

Υπάρχουν μια σειρά από επιλογές σε χρώματα βαφής που μπορείτε να επιλέξετε για να δώσουν ένα δροσερό makeover για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τη σωστή διαδικασία ή απλά να νοικιάσετε ένα επάγγελμα για να πάρει το έργο κάνει τακτοποιημένα. Με τη βαφή χαλιά αυτοκίνητο και τον καθαρισμό της ταπετσαρίας μπορείτε να έχετε εντελώς νέο εσωτερικό αναζητούν αυτοκινήτων. Έτσι σχεδιάζει ένα χαλί auto έργου βαφής για το επόμενο αυτοκίνητο λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα;

Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Πώς να Μετάβαση Start a Car
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Φρένο Κόστος αντικατάσταση Pad
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint
Τι είναι Στροφόμετρο
Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ
Στροφόμετρο Αντιμετώπιση προβλημάτων
Αυτοκόλλητα για Αυτοκίνητα

Leave a Reply