Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνουν το αυτοκίνητό σας να φανεί δροσερό είναι να πάρει το σπρέυ! Ένα χαμογελάκι ή σύνθημα που εμφανίζεται σε φωτεινά χρώματα κάνει σίγουρα ένα αυτοκίνητο δούμε «νέοι», ωστόσο, αυτό το βλέμμα προτιμάται μόνο από τους εφήβους και τους νέους στη δεκαετία του ’20 τους. Για άλλους, ένα σπρέυ αυτοκινήτου είναι μια σκληρή τέχνασμα παίζεται σε αυτούς από τα παιδιά! Αυτοί οι άνθρωποι προφανώς δεν μπορούν να περιφέρονται γύρω με ένα σπρέι ζωγραφισμένα στο αυτοκίνητο. Τα παρακάτω είναι μερικοί εύκολοι τρόποι για την αφαίρεση γκράφιτι ή οποιοδήποτε είδος της βαφής με ψεκασμό από το αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το ζήτημα του πώς να σπρέι βαφής αφαίρεσης από το αυτοκίνητο για πάντα.

Τρόποι για να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου

Ο βασικός – Νερό και σαπούνι: Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ προφανής μέθοδος για την απομάκρυνση σπρέι βαφής, κάνει την εργασία. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το χρώμα σπρέι μέθοδος αφαίρεσης είναι ένα κουβά με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό. Απλά τρίψτε το χρώμα με τη βοήθεια ενός υφάσματος. Αυτή η λύση σίγουρα θα βοηθήσει να αφαιρέσει το σπρέι βαφής, εκτός αν το επιτρέψει σπρέι βαφής για να στεγνώσει και στη συνέχεια προσπαθήστε να το αφαιρέσετε! Ακριβώς όπως και κάθε άλλη λεκέδες, ένα σπρέι βαφής λεκέ επίσης πρέπει να παρακολουθήσει αμέσως.

Βερνίκι νυχιών Remover: Μπορεί να ακούγεται παράξενο ότι η χρήση της βερνίκι νυχιών μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε σπρέι βαφής από ένα αυτοκίνητο. Είναι όμως αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος του βερνικιού νυχιών περιέχουν ακετόνη σε αυτό, είναι ακετόνη η οποία βοηθά στην απομάκρυνση του επίμονων βαφής. Απλά βουτιά ένα μαλακό πανί στο ασετόν και τρίψτε ελαφρά με το σπρέι βαφής. Αν και αυτό είναι μια απλή διαδικασία, να το κάνει σιγά-σιγά, όπως μπορείτε να αφαιρέσετε το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου πάρα πολύ! Μόλις το σπρέι βαφής αφαιρείται, ψεκασμό νερού σε εκείνο το σημείο και τρίψτε τα με ένα στεγνό πανί. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι να κρατήσει το ασετόν, μακριά από τα άκρα ελαστικό του αυτοκινήτου. Ακετόνη μπορεί να διαλύσει λάστιχο σε ένα λεπτό, οπότε να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση.

Βενζίνη: Η βενζίνη ή βενζίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση από το σπρέι βαφής αυτοκινήτων. Η διαδικασία είναι απλή, βυθίστε ένα μαλακό πανί σε ένα δοχείο βενζίνης και τρίψτε απαλά με σπρέι βαμμένα περιοχή. Να είστε προσεκτικοί με το πετρέλαιο μπορεί να αφαιρέσει το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου, επίσης, τρίψτε έτσι μόνο την συγκεκριμένη περιοχή με βενζίνη. Πλύνετε το αυτοκίνητο με χλιαρό νερό όταν τελειώσετε. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε απορρυπαντικό στο χλιαρό νερό για να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά βενζίνης. Επίσης, το κερί του αυτοκινήτου, καθώς θα είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε το χρώμα, εάν παίρνει και πάλι με σπρέυ.

Το τρίψιμο: Ενωση τριβή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του σπρέι βαφής από τα αυτοκίνητα. Αν αναρωτιέστε για το πού μπορείτε να πάρετε μια τρίψιμο ένωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ακριβώς όπως και όλες οι προηγούμενες μεθόδους, χρησιμοποιήστε ένα πανί για να τρίβετε το τρίψιμο ένωση για την σπρέι βαφής. Απλώστε ομοιόμορφα και στη συνέχεια να ξύνω έντονα, το χρώμα ψεκασμού θα βγει. Microfiber ύφασμα είναι πιο χρήσιμο για την αφαίρεση του σπρέι βαφής, πανί μικροϊνών είναι επίσης διαθέσιμο στα καταστήματα μέρος auto.

Αυτές ήταν μερικές από τις εύκολες μεθόδους για να καταργήσετε σπρέι βαφής από τα αυτοκίνητα. Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι ασφαλείς στη χρήση, όμως, είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε κάθε διάλυμα σε ένα μικρό κομμάτι, και εάν η αρχική βαφή έρχεται μακριά, δεν το χρησιμοποιούν. Έτσι τώρα που ξέρετε τα εύκολοι τρόποι για να απαλλαγούμε από σπρέι βαφής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα ανεπιθύμητα σχέδια για το αυτοκίνητό σας!

Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Αντικατάσταση θερμοστάτη αυτοκινήτου
Chrome σπρέι βαφής για τα αυτοκίνητα
Πώς να αντικαταστήσει ένα διακόπτη προβολέων
Αυτόματη Dye Carpet
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Πώς να αλλάξετε ένα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Τιμές Detailing αυτοκινήτου
Car Stereo Απομάκρυνση
Αυτοκινήτων ήχου και βίντεο Συμβουλές για την αγορά
Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made

Leave a Reply