Βήματα για την Πώς να Paint a Car

Όταν έχετε σχέδια για ζωγραφική ένα αυτοκίνητο για τις δικές σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επιβράβευση και ικανοποίηση και θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ αυτό το είδος της εργασίας χρωμάτων πριν, μπορείτε να πετύχετε στην επιχείρηση σας, εφόσον έχετε την υπομονή να συμμορφωθεί με όλες τις οδηγίες βαφής αυτοκινήτων. Ας ξεκινήσουμε με τα βήματα για το πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο.

ΒΗΜΑ 1.

Δεν έχει σημασία πόσο καλά-συντηρημένο αυτοκίνητο σας, είναι εκτεθειμένη σε φορτία από σκόνη, βρωμιά και τα συντρίμμια. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα για το πώς να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο είναι το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η σωστή πρόσφυση του χρώματος αυτοκινήτων. Κατ ‘αρχάς, πλύνετε το αυτοκίνητό σας με σαπούνι και νερό. Αυτό θα καθαρίσει όλα τα χαλαρά σωματίδια δεσμεύονται από το σώμα του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια remover γράσο να απαλλαγούμε από τους επίμονους λεκέδες και τα σημάδια που είναι αδιάλυτες στο νερό. Υγρά άνθρακα εκκίνησης ή τα ορυκτά πνεύματα μπορεί επίσης να δώσει ουσιαστικά αποτελέσματα.

Βήμα 2.

Τα ακατέργαστα και κνησμώδης, χαραγμένες επιφάνειες του σώματος του αυτοκινήτου εμποδίζει την απαιτούμενη φινίρισμα μετά από τη ζωγραφική. Έτσι, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν με γυαλόχαρτο ώστε να εξομαλύνουμε. Προσδιορίστε όλα αυτά τα σημεία του αυτοκινήτου που απαιτούν κάποιο ποσό για την επισκευή ή τρίψιμο. Εάν η έκταση των τραχιά επιφάνεια είναι μια μεγάλη ή τα σήματα μηδέν είναι βαθιά, τότε μπορείτε να τρίψετε με ένα χαλαρό γυαλόχαρτο. Για τα μικρά μπαλώματα, όπου μικρές λείανση απαιτείται μια λεπτή άμμος θα είναι αρκετά ακριβώς. Οποιοδήποτε είδος μικρών ή μεγάλων χτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου θα πρέπει να επιδιορθωθεί πριν αναλάβει την εργασία βαφής. Στόκος υλικό είναι η καλύτερη επιλογή για τη συμπλήρωση ενός τέτοιου βουτιές και να κάνει την επιφάνεια ισοπέδωσε. Μετά από αυτή την εργασία επισκευής, θα πρέπει να κάνετε ένα άλλο γύρο τρίψιμο να κάνει τα μπαλώματα ομαλή επισκευαστεί. Αν βρείτε πολλά σκόνη στην επιφάνεια λόγω της εργασίας άμμο, το πλένετε για μια ακόμη φορά.

Βήμα 3.

Εργασία χρωμάτων σας μπορεί να αρχίσει μόνο μετά από το αυτοκίνητό σας έχει στερέψει καλά. Για το λόγο αυτό, ακόμη και αν έχετε να περιμένετε για μερικές ώρες δεν διστάζουν να το πράξουν. Καλύψτε το όλα εκείνα τα τμήματα του οχήματος όπου ζωγραφική δεν απαιτείται. Όπως και καθρέφτες, γυαλί, κουφώματα, χερούλι της πόρτας, κλπ κολλητική ταινία είναι η καλύτερη επιλογή για το σκοπό αυτό. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τρύπες και κενά στις ταινίες μέσω του οποίου χρώμα μπορεί να διεισδύσει σε αυτές τις περιοχές.

Βήμα # [4]

Τώρα που το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο, μπορείτε να αρχίσετε την εργασία βαφής. Θα πρέπει να αρχίσει με την εφαρμογή ενός ασταριού. Αυτό είναι υπεύθυνο για να καταστεί η συγκόλληση μεταξύ της επιφανείας αυτοκινήτου και το χρώμα ισχυρότερη και η βαφή θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του αστάρι προσεκτικά. Ορισμένα αστάρια να απαιτήσει την εφαρμογή της διπλής στρώσεις. Εφαρμόστε το αστάρι επί όλων αυτών των περιοχών για την βαφή αυτοκινήτου όπου πρέπει να εφαρμοστεί. Βεβαιωθείτε ότι το αστάρι είναι απλώνεται ομοιόμορφα επί της επιφάνειας. Κρατήστε το παλτό του ασταριού ελαφρώς παχύτερο στους τομείς εκείνους όπου η εργασία επισκευής βαθούλωμα και τις γρατσουνιές έγιναν. Αυτό θα καταστήσει αυτές τις επιφάνειες ακόμα. Αφήστε το αστάρι θεραπεύσει εντελώς. Συμβαίνει συχνά ότι οι μικρές λακκούβες και τα ντιπ που προκαλούνται από το έναυσμα. These ανώμαλες επιφάνειες πρέπει να εξομαλύνονται από άλλον ένα γύρο τρίψιμο.

Βήμα 5.

Urethane με βάση τα χρώματα είναι το καλύτερο χρώμα για το αυτοκίνητό σας. Πρώτον, εφαρμόζει μια βασική στρώση του χρώματος αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ψεκασμού και αφήνεται να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά. Κατόπιν βάλτε ένα άλλο παλτό του χρώματος. Κανονικά, δύο στρώσεις χρώματος αρκούν για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν έχετε επιλέξει οποιαδήποτε τέτοια βαφής που έχει οδηγίες να εφαρμόσει περισσότερες από δύο επιστρώσεις, στη συνέχεια, κάντε αναλόγως. Η δεύτερη στρώση χρειάζεται μια-δυο ώρες για να στεγνώσει. Όταν το τελικό παλτό του χρώματος έχει στερέψει, θα πρέπει να δώσει μια τελευταία πινελιά εφαρμόζοντας σαφή παλτό του χρώματος. Εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο όπως και το χρώμα. Κανονικά, εφαρμόζεται τρεις φορές. Αφήστε το αυτοκίνητο να στεγνώσουν επί μία ώρα και ένα δεύτερο ή έτσι. Έτσι, το καθήκον σας ζωγραφικής αυτοκίνητό σας έρχεται στο τέλος της.

Θα πρέπει να υπάρχει σωστός εξαερισμός στο χώρο όπου η εργασία χρωμάτων θα πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να ετοιμάζονται με κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις βλαβερές αναθυμιάσεις της μπογιάς και το έναυσμα. Επιλέξτε φαρδιά ρούχα που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα σας καλά. Μάσκες και γυαλιά είναι επίσης ένα must για αυτό το είδος της εργασίας.

Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου
Πώς να Wax αυτοκινήτων
Mastering CD ήχου
Honda Vs Nissan
Καθαρισμός ζάντες αλουμινίου
DRM αφαίρεσης
Πώς να επισκευάσει ένα κάθισμα αυτοκινήτου δέρμα
Best Cars για εφήβους
Honda vs Toyota
Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου

Leave a Reply