Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Κατά το έτος 1769, η πόλη του Παρισιού εξέφρασε την ικανοποίησή πρώτα ατμοκίνητα αυτοκίνητα (à fardier vapeur), που εφευρέθηκε από τον Nicolas-Joseph Cugnot? Αλλά η πόλη δεν πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό για την πρώτη συντριβή αυτοκινήτων. Δύο χρόνια αργότερα, το ατμοκίνητο αυτοκίνητο, οδηγείται από Cugnot, προσέκρουσε σε τοίχο. Mary Ward ήταν το πρώτο πρόσωπο για να πεθάνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, στην Ιρλανδία, στις 31 Αυγούστου 1869. Ήταν σύντομα ακολουθούμενο από ένα άλλο οδηγό που συνετρίβη το αυτοκίνητό του στις 25 του Φεβρουαρίου του 1899, στο Λονδίνο.

Στη δεκαετία του 1930, δύο επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, Claire L. Straith και CJ Strickland, ήρθε με μια πρόταση. Πρότειναν ότι επιβάτες των ζωνών ασφαλείας αυτοκινήτων χρήση, ενώ ταξιδεύετε? Το ταμπλό του αυτοκινήτου να καλύπτονται για να αποφεύγεται ο τραυματισμός των επιβαινόντων ρίχνονται εναντίον της, λόγω των επιπτώσεων της σύγκρουσης. Strickland πήγε για να γίνει ο πατέρας του Συνδέσμου Ασφάλεια Αυτοκινήτου της Αμερικής. Το 1934, η General Motors, για να αποδείξει πόσο ασφαλή αυτοκίνητα της ήταν, πραγματοποίησε μια δοκιμή κρούσης εμπόδιο. Μέτρα για την ασφάλεια αυτοκινήτων σε μία ή την άλλη μορφή, ενσωματώθηκαν στα αυτοκίνητα από τους κατασκευαστές. Η General Motors ήρθε με το ταχύμετρο, ηλεκτρικά προβολέας, όλα-σώμα χάλυβα, αντιθραυστικά παρμπρίζ, πλάι-φύλακας δέσμη πόρτα, αερόσακοι, κλπ. Ένας άλλος κατασκευαστής αυτοκινήτων, Saab, εφαρμόζονται μέτρα για την ασφάλεια των αεροσκαφών για τα αυτοκίνητά της, και εγκαθίσταται σε κλωβούς ασφαλείας. Mercedes-Benz, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του αυτοκινήτου, κάνει ένα σημείο για να crash-test πρωτότυπα όλα τα αυτοκίνητα που πρόκειται να λανσαριστούν. Τα Ηνωμένα Έθνη, μέσω ενός οργανισμού αφιερωμένη στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, πήρε την πρωτοβουλία, και σωτήρια μέτρα, όπως ζώνες ασφαλείας εισήχθησαν στην αγορά.

Automobile Πρότυπο Βαθμολογίες Ασφάλεια

Ανάλογα με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σε δοκιμές ασφαλείας, οι αξιολογήσεις που ανατίθενται στο αυτοκίνητο. Η Εθνική Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA), ένας οργανισμός που λειτουργεί ΗΠΑ κάτω από το Υπουργείο Μεταφορών (DOT), είναι υπεύθυνη για τις δοκιμές πρόσκρουσης. Ένα αυτοκίνητο αποδίδει καλά σε μετωπικές και πλευρικές συγκρούσεις δοκιμές πρόσκρουσης, ανατροπής μετρήσεις αντίστασης, και δυναμικές δοκιμές σταθερότητας καταστεί υποχρεωτική η NHTSA, απονέμεται ένα 5-αστέρων. Η χαμηλότερη βαθμολογία απονέμεται από NHTSA είναι 1-αστέρων. Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους (IIHS) έχει τη διεξαγωγή των δοκιμών του αυτοκινήτου, όπως το crash test που χρησιμοποιεί επιπτώσεις αντισταθμίζονται τα εμπόδια, από το 1969. Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται από IIHS, για να κρίνουμε την ασφάλιση αστικής ευθύνης αυτοκινήτων.

Στην Ιαπωνία, τα αυτοκίνητα είχαν αξιολογηθεί ως ΑΑΑ (το καλύτερο), AA σε Β, Γ και Δ (το χειρότερο), ανάλογα με την ασφάλεια, που προσφέρεται. Ο Εθνικός Οργανισμός για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και βοήθεια των θυμάτων (OSA), που εργάζονται κάτω από το Ιαπωνικό Υπουργείο Μεταφορών, αναθεωρήθηκε εντελώς το 2001. Νέο σύστημα αξιολόγησης της Ιαπωνίας καθιστά υποχρεωτική για κάθε αυτοκίνητο να περάσει τρεις δοκιμασίες? Πλήρη αντίκτυπο μετωπική, μετωπική offset, και πλευρά. Αξιολόγηση γίνεται με βάση το πόσο προστασία το αυτοκίνητο προσφέρει στο κεφάλι, τον αυχένα του επιβάτη, στήθος, κοιλιά, τη μέση και τα πόδια. Σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης, ένα αυτοκίνητο απονέμεται ένα 6-αστέρια, αν υπάγεται στην κατηγορία της «μικρό κίνδυνο»? Ενώ, εκείνοι υπό τον τίτλο «βέβαιο θάνατο» ή «ζημία» κατηγορία κερδίζουν ένα ενιαίο αστέρι.

Πριν από κάθε αυτοκίνητο έχει ξεκινήσει στην αγορά, θα υποβληθεί σε πολλές δοκιμές για να εξασφαλιστεί ότι είναι εντάξει να οδηγεί. Αυτές οι δοκιμές που διενεργούνται για την αξιολόγηση ανθεκτικότητά του αυτοκινήτου και πόσο ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος. Αξιολόγηση ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Δοκιμή Crash: Η δοκιμή διεξάγεται με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε ένα στερεό φράγμα με προκαθορισμένο τρόπο και σε μία προκαθορισμένη ταχύτητα. Μετά τη συντριβή, το αυτοκίνητο έχει ληφθεί χώρια για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τις ζημίες σε διάφορα μέρη και τη δομή του αυτοκινήτου. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, μπορεί να προσδιοριστεί πώς ένα αυτοκίνητο θα εκτελέσει σε μια συντριβή.

Μετωπική Offset δοκιμής συντριβής: Σε αυτόν τον τύπο των δοκιμών πρόσκρουσης, το φράγμα επιφάνεια καλύπτεται με πτυσσόμενο αλουμίνιο. Το όχημα για τη δοκιμή οδηγείται προς το φράγμα στο 64km/hr, κατά τέτοιο τρόπο ώστε το 40% του πλάτους του οχήματος εκτίθεται στο φράγμα από την πλευρά του οδηγού. Δεδομένου ότι μόνο ένα μέρος του πλάτους του αυτοκινήτου φέρει την πλήρη ορμή της σύγκρουσης, υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά στο αυτοκίνητο. Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο αξιολογείται για τον δυνητικό τραυματισμό στους επιβάτες. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ανδρείκελα καταλαμβάνουν τη καθίσματα οδηγού και συνοδηγού. Μετά τη δοκιμή, οι ανδρείκελα ελέγχονται για σημεία πρόσκρουσης στο κεφάλι, το θώρακα και τα πόδια.

Πλευρά δοκιμής συντριβής επιπτώσεων: Στη δοκιμή αυτή, το αυτοκίνητο που πρόκειται να ελεγχθεί διατηρείται ακίνητο. Ένα φορείο με ένα πτυσσόμενο επιφάνεια αλουμινίου στο μέτωπο, και ζυγίζει 950 κιλά, έμβολα μέσα στο αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού. Όπως με τα περισσότερα crash tests, υπάρχουν ανδρείκελα στο αυτοκίνητο. Αργότερα, θα ελέγχονται για το ότι η επίδραση είχε πάνω τους. Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο αξιολογείται για την αντοχή της δομής του και τη θωράκιση που παρέχονται στις ανδρεικέλων κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Σήμερα, ένα αυτοκίνητο ενσωματώνει την τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, αισθητήρες, και πολλά άλλα πράγματα τα οποία συνεργάζονται για να παρέχουν προηγμένη προστασία στους επιβάτες. Ο αγοραστής αναμένει ένα αυτοκίνητο να έχει τα περισσότερα ή όλα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πριν αυτός θα εξετάσει σοβαρά για την αγορά.

Χαρακτηριστικά Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ασφάλειας επιβατών παιδιών: Ένα αυτοκίνητο πρέπει να έχει μια πρόβλεψη για την εγκατάσταση ενός καθίσματος ασφάλεια των παιδιών. Οι περισσότερες αμερικανικές πολιτείες έχουν ένα νόμο ότι ένα παιδί κάτω των 4 ετών και ζυγίζει λιγότερο από 40 κιλά και ταξιδεύουν σε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να γίνει σε ένα κάθισμα ασφαλείας για παιδιά που πληροί τα εγκεκριμένα πρότυπα. Ότι, τα παιδιά κάτω των 16 ετών πρέπει να χρησιμοποιούν ζώνες ασφαλείας. Ένα παιδικό κάθισμα είναι μια συσκευή ασφαλείας αυτοκινήτου για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια μιας αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο οποίος είναι ένας σημαντικός λόγος για τους θανάτους παιδιών.

Προσκέφαλα: Το προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων πρέπει να είναι επαρκούς ύψους και πρέπει να τοποθετείται κοντά πίσω από το κεφάλι. Σε μια οπίσθια σύγκρουση, ο επικεφαλής του προσώπου στο μπροστινό κάθισμα ρίχνεται πίσω από το κεφάλι υπόλοιπο λόγω του αντίκτυπου. Ένα στήριγμα κεφαλιού με λιγότερο από βέλτιστη ύψος θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υπομόχλιο και το πρόσωπο που θα μπορούσε να στηρίξει τραυματισμού του αυχένα.

Αερόσακοι: Twin αερόσακοι που υποστηρίζονται από τις ζώνες ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά εμπρός επιβάτες σε μια συντριβή αυτοκινήτων. Air ορμά στους αερόσακους αμέσως μετά τη συντριβή, και ο επιβάτης πέφτει πάνω τους αντί για το τιμόνι ή το ταμπλό. Ζώνες ασφαλείας λειτουργούν ως περαιτέρω συγκράτησης για τον επιβάτη κινείται προς τα εμπρός.

Αντι-ασφαλιστικό σύστημα πέδησης: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όταν ο οδηγός ασκεί πίεση στο πεντάλ του φρένου, αυτός τείνει να κρατήσει για την εφαρμογή της. Αυτό οδηγεί σε μια μανδάλωση του τροχού, και το ελαστικό σε επαφή με την επιφάνεια του δρόμου παίρνει θερμαίνεται και διαλύεται και οι ολισθήσεις αυτοκινήτων εκτός ελέγχου. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να ασκήσει πίεση στο πεντάλ και αφήστε το να μειώσει την ταχύτητα της περιστροφής του τροχού. Εάν αυτό γίνεται κατ ‘επανάληψη, θα οδηγήσει σε μειωμένη ταχύτητα χωρίς καταβάσεως εκτός ελέγχου. Νέα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν μικροεπεξεργαστές να αντλήσει το πεντάλ του φρένου, το οποίο αποτρέπει την ολίσθηση.

Το σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης: ελέγχου πρόσφυσης είναι να διοικείται από έναν μικροεπεξεργαστή σε αυτοκίνητα με την προηγμένη τεχνολογία. Έλξης είναι η τριβή μεταξύ των τροχών του αυτοκινήτου σας και την επιφάνεια του δρόμου. Αυτή η τριβή κρατά το αυτοκίνητο εύχρηστο και ασφαλές. Οδήγηση σε βρεγμένο δρόμο δεν είναι εύκολο, διότι υπάρχει ταινία του νερού μεταξύ της επιφάνειας του δρόμου και το τιμόνι. Οδηγεί σε απώλεια τριβής. Μείωση της ταχύτητας θα αποκαταστήσει την τριβή. Σε μια τέτοια κατάσταση, ένα σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ελέγχεται από ένα μικροεπεξεργαστή λαμβάνει διορθωτικές ενέργειες. Ο μικροεπεξεργαστής μειώνει την ισχύ που εφαρμόζεται στους περιστρεφόμενους τροχούς. Τελικά, τριβή αποκαθίσταται, και το αυτοκίνητο ανακτά την ευελιξία του.

Αναδιπλούμενο κολώνας τιμονιού: Αυτό το είδος της κολόνας του τιμονιού έχει σχεδιαστεί για να σπάσει και να καταρρεύσει κατά την πρόσκρουση. Σε μια συντριβή αυτοκινήτων, όταν ένας οδηγός που ρίχνονται κατά το τιμόνι, τα διαλείμματα κολώνα του τιμονιού και πτυχώσεις. Καταρρέει, παίρνοντας μαζί του τον εσωτερικό σωλήνα και του άξονα διευθύνσεως, έτσι καταρρέει το τιμόνι. Ο οδηγός ξεφεύγει από τον πλήρη αντίκτυπο της συντριβής.

Για έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων, auto αξιολογήσεις ασφαλείας έχουν γίνει ένα σημαντικό ζήτημα. Οι καταναλωτές δίνουν ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των αυτοκινήτων αξιολογήσεις, ενώ την αγορά ενός αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο με χαμηλή βαθμολογία, δεν έχει καμία πιθανότητα επιβίωσης στην αγορά. Ωστόσο, η ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν έχει σχέση με το υλικό μόνο. Περιλαμβάνει πειθαρχία από την πλευρά του οδηγού, καθώς και. Ασφαλής οδήγηση είναι το καλύτερο μέτρο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει.

Ρύθμιση ταμπούρο
Honda Vs Nissan
Squeaky Φρένα
Καθίσματα Αυτοκινήτου
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Κοινή Προβλήματα αυτοκινήτου
Προβλήματα Ενισχυτής
Best Small Cars
Honda vs Toyota
Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου
Car Audio Οδηγός Εγκατάστασης

Leave a Reply