Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου

Ιδιοκτησία πρώτο αυτοκίνητο σας, σας δίνει έναν λόγο να είναι υπερήφανοι. Είναι, επίσης, ο λόγος για τον οποίο το πρώτο σας αυτοκίνητο είναι πάντα ένα από τα υπάρχοντά σας περήφανοι. Τα πάντα σχετικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου, όπως το πλύσιμο αυτοκινήτων και στίλβωση αυτοκίνητο φαίνεται ειδικών. Ωστόσο, ένα από τα υποτιμημένα συνήθεις εργασίες συντήρησης του αυτοκινήτου είναι αποτρίχωση αυτοκίνητο. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση της αρχικής λάμψη και την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Εκτός από την εμφάνιση του οχήματος, κερί αυτοκίνητο προστατεύει το αυτοκίνητο από διάφορες εξωτερικές ζημιές, όπως γρατζουνιές, αποκρούσεις, σκόνη, λεκέδες λάσπης, κλπ. Ένα λεπτό στρώμα κεριού αυτοκινήτων είναι το μόνο που χρειάζεται για να διατηρηθεί το χρώμα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, κερί αυτοκίνητο είναι ένα πράγμα, το οποίο απαιτείται να επαναλαμβάνεται μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Αξιολογήσεις και κριτικές

Αυξητική ένα αυτοκίνητο είναι άχρηστο μέχρι να είναι εξοπλισμένα με το καλύτερο κερί αυτοκίνητο. Όταν πρόκειται για το καλύτερο αυτοκίνητο κερί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι των προϊόντων κεριού. Είναι – υγρό, πάστα / σκόνη και σπρέι. Μάρκες αυτοκινήτων κερί μπορεί επίσης να χωριστούν σε δύο μεγάλες ομάδες ως φυσικό κερί αυτοκίνητο και συνθετικό κερί αυτοκινήτου. Περιττό να πούμε, συνθετικό κερί προτιμάται έναντι φυσική δεδομένου ότι είναι χαμηλό τέλος. Όσον αφορά τη φύση του κηρού ανησυχεί, οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν σκόνη ή σπρέι κερί αυτοκίνητο, επειδή είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα. Ανάλογα με την δημοφιλής επιλογή, εδώ είναι οι καλύτερες αξιολογήσεις κερί αυτοκίνητο που θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν από την αγορά ενός αυτοκινήτου κερί για το όχημά σας.

Μαύρη Μαγεία BM48016 Wet Wax Liquid Shine
Μαύρη Μαγεία BM48016 Wet Wax Liquid Shine παρατίθεται για να είναι η καλύτερη διαφήμιση κερί αυτοκίνητο ονομάστηκε το καλύτερο αυτοκίνητο κερί για μαύρα αυτοκίνητα. Παίρνει μέγιστη βαθμολογία για τους λογαριασμούς της ανθεκτικότητα, λάμψη, την καθαριότητα, την πρόληψη ξύσιμο, αποτριβές και θαμπάδας. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα είναι ότι αυτό το προϊόν κερί αυτοκίνητο είναι επίσης συμβατό με τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το προϊόν είναι η τιμή του, η οποία είναι πολύ μέτρια. Μέσο κόστος είναι γύρω στα 9.

Turtle Wax Τ-6Α Carnauba Wax
Turtle Wax Τ-6Α Carnauba Wax δίνει μια σκληρή μάχη για Μαύρη Μαγεία και όλα τα υπόλοιπα των ανταγωνιστών όσον αφορά τα σχόλια κερί αυτοκινήτου. Μαζί με το να είναι φθηνή, αυτό το προϊόν κερί αυτοκίνητο είναι αρκετά χρήσιμο και ανθεκτικό όσο λάμψη και την εμφάνιση του αυτοκινήτου ανησυχεί. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές πτώσεις του κεριού αυτοκινήτων πάρα πολύ. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι όλα τα φτωχά αποτελέσματα στον τομέα της προστασίας του χρώματος αυτοκίνητο από το ξύσιμο και σμίλευση. Όλα σε όλα, αυτό το προϊόν αναφέρεται συχνά να είναι η πλέον φιλική χρησιμοποιείται ένας από μακριά. Μέσο κόστος είναι περίπου 10 δολάρια.

Meguiars Wax αυτοκινήτου ColorX
Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρωματισμένο κερί αυτοκίνητο. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το προϊόν είναι ότι είναι απαλλαγμένο από όλα τα είδη των λειαντικών που θα μπορούσαν να βλάψουν το χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτό το κερί αυτό αναφέρεται για να είναι ένα από τα καλύτερα κερί αυτοκίνητο για την αντοχή, λάμψη και προστασία της συνολική εμφάνιση του οχήματος. Είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που έχουν χρωματιστό αυτοκίνητα τείνουν να επιλέξουν την Meguiars ColorX Wax αυτοκινήτου. Μέσο κόστος είναι γύρω στα 9.

Eagle Ένα κερί-As-U-Dry Spray Wax αυτοκινήτου
Διάφορες εκθέσεις αξιολόγησης αυτοκίνητο κερί αναφέρουν Eagle Ένα κερί-Σαν-U-Dry ως το καλύτερο αυτοκίνητο κερί ψεκασμού. Σε αντίθεση με τα υγρά προϊόντα κηρού, αυτή ψεκασμού είναι εύκολο στη χρήση και η καλύτερη για συνολική προστασία της βαφής αυτοκινήτου από ξεφλούδισμα και η θαμπάδα. Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με πλαστικά και εξαιρετική όσο διατηρώντας τη λάμψη του το όχημα ανησυχεί. Άξιος μνείας πτώση αυτού του προϊόντος είναι ότι παίρνει λιγότερα αξιολογήσεις στον τομέα του καθαρισμού αυτοκινήτου. Πέρα από αυτό, αυτό το κερί του αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο συνιστώμενη κερί αυτοκίνητο ψεκασμού. Μέσο κόστος είναι περίπου USD 14.

Άλλες αξιοσημείωτες προϊόντα περιλαμβάνουν: Pinnacle Souverän Wax Επικόλλησε Carnauba, Zymol Wax Ebony, Hi Meguiar της Tech Yellow Wax (της Meguiar # 26), μητέρες Καλιφόρνια Gold Γνήσιο Wax Formula Carnauba Cleaner, 3M Perfect-it Εμφάνιση αυτοκινήτου Liquid Wax 39026, Collinite αριθ. 845 Insulator Wax, Wax Armor All αυτοκινήτου, Nu Τέλος NFP-80, κλπ. Μόλις τελειώσετε με τη σύγκριση και οι βαθμολογίες, στη συνέχεια, αγοράζει μόνο το κερί κράξιμο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλισθεί ελκυστική εμφάνιση του αυτοκινήτου και την αντοχή του χρώματος αυτοκινήτων.

Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Πώς να αλλάξει Δισκόφρενα
Καθίσματα Αυτοκινήτου

Leave a Reply