Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο

Γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα έχουν πάντα μια πηγή έμπνευσης και ένα θέμα ενδιαφέροντος για πολλούς. Έχει ειπωθεί πολλά για διάφορους τύπους αυτοκινήτων, τα χαρακτηριστικά τους, την ταχύτητα, και άλλες πτυχές. Πολλοί αναρωτιούνται για το οποίο το γρηγορότερο αυτοκίνητο δρόμου στον κόσμο είναι.

Μάχη για το γρηγορότερο Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο

Περίπου πέντε χρόνια νωρίτερα, το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής να κυλήσει έξω από το εργοστάσιο ήταν η «Bugatti Veyron». Στις 19 Απρίλη 2005, ήταν ο κάτοχος του ρεκόρ για το γρηγορότερο αυτοκίνητο ποτέ με τελική ταχύτητα 253,81 μίλια ανά ώρα. Έφθασε 0 έως 60 mph σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Αυτό το ρεκόρ ήταν αδιάσπαστη μέχρι 13η Σεπτεμβρίου, 2007, όταν SSC Ultimate Aero TT φτάσει την τελική ταχύτητα των 256,14 μίλια/ώρα. Ωστόσο, στις 26 Ιουνίου 2010, από προσωπικό Guinness World Records και Γερμανική Τεχνική Υπηρεσία Επιθεώρησης (TÜV) υποστήριξε «Bugatti Veyron Super Sport» να είναι γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο. Η δεύτερη παραλλαγή της Bugatti Veyron φτάσει την τελική ταχύτητα των ένα επιβλητικό 267,81 μίλι/ώρα, ένα ρεκόρ που κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχει σπάσει από τώρα.

Bugatti Veyron Super Sport

Η Bugatti Veyron EB 16.4 είναι ένα υψηλής απόδοσης αυτοκίνητο πολυτελείας σχεδιασμένο από τον Όμιλο Volkswagen και κατασκευάζεται από την Bugatti Automobiles SAS Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έρχεται κάτω από την κατηγορία «Grand Touring». Αυτό το αυτοκίνητο παίρνει το όνομά του από το «Pierre Veyron», ένας Γάλλος οδηγός αγώνων ο οποίος ήταν ο νικητής του ’24 ώρες του Le Mans »το 1939, κατά τη διάρκεια της εργασίας του με την εταιρεία Bugatti. Η τελική ταχύτητα των δύο παραλλαγές αυτού του αυτοκινήτου εξετάστηκαν στο Ehra-Lessien πίστα δοκιμών.

Η πρώτη παραλλαγή της Bugatti Veyron ήρθε με μόνιμη τετρακίνηση και ένα 8,0 λίτρων W16 quad-turbo κινητήρα που παράγεται μια δύναμη από 1001 hp. Η δεύτερη παραλλαγή, η οποία είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για το γρηγορότερο αυτοκίνητο προς το παρόν, αποκαλύφθηκε στο Pebble Beach Concours d’Elegance τον Αύγουστο του 2010. Όταν ο οδηγός εργοστάσιο του κατασκευαστή δοκιμαστεί η ταχύτητα του αυτοκινήτου, καταγράφηκε ότι η μέγιστη ταχύτητα ήταν 267,81 μίλι/ώρα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα πρώτα πέντε μονάδες αυτού του αυτοκινήτου παραγωγής θα έρθει στο μαύρο και πορτοκαλί τελείωμα το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της δοκιμής κορυφή ταχύτητα. Προκειμένου να προστατεύσει τα ελαστικά από βλάβη, η εταιρεία έχει περιορίσει ηλεκτρονικά την τελική ταχύτητα στα μοντέλα παραγωγής του Super Sport σε 258 mph.

Οι περισσότερες από τις προδιαγραφές του κινητήρα του Super Sport παραμένουν οι ίδιες όπως παραδοσιακή εκδοχή του. Είναι μόνο ότι η ισχύς του κινητήρα έχει αυξηθεί από 1.001 σε 1.200 hp hp. Η επίσημη τιμή του γρηγορότερο αυτοκίνητο φέρεται να είναι περίπου 2.700.000 δολάρια. Ένα προηγμένο χαρακτηριστικό αυτού του αυτοκινήτου είναι ότι καθώς φτάνει το σήμα των 140 mph το «χειρισμό λειτουργία», το υδραυλικό σύστημα μειώνει αυτόματα την απόσταση από το έδαφος έως 9 cm. Μαζί με το αυτοκίνητο να είναι χαμηλότερο, το φτερό και η αεροτομή είναι επίσης ενεργοποιημένη.

Σε περίπτωση που ο οδηγός θέλει να πετύχει την κορυφαία ταχύτητα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την «κορυφή λειτουργία ταχύτητα». Αυτό πρέπει να γίνει με τη χρήση ενός ειδικού κλειδιού και την εναλλαγή της κλειδαριάς εκτός από το κάθισμα. Αυτή η τεχνολογία που επιτρέπει για την κορυφαία ταχύτητα είναι χαρακτηριστικό λειτουργεί μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Όταν η λειτουργία ταχύτητας ενεργοποιείται, μαζί με άλλες αυτόματες προσαρμογές, τα εμπρόσθια διαχύσεως αέρος κοντά και την απόσταση από το έδαφος μειώνει σε 6,5 cm.

Αυτό ήταν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Άλλες κορυφή κάτοχοι ρεκόρ ταχύτητας στο παρελθόν είναι το Koenigsegg CCR, McLaren F1, Jaguar XJ220 και. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα δέκα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο. Ελπίζω αυτό το άρθρο σχετικά με το γρηγορότερο δρόμο νομική αυτοκίνητο στον κόσμο σας έχει δώσει πολλές πληροφορίες για την Bugatti Veyron Super Sport με.

Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Mp3 Players
Bugatti Vs. McLaren
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Αυτόματη Dye Carpet
Best Φίλτρο λαδιού
Ηλιοροφή Εγκατάσταση
Airless βαφής και όπλα
Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ

Leave a Reply