Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να αγοράσω γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι σε θέση να τους αντέξουν οικονομικά. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη έρευνα παρατηρήθηκε ότι πολλά high-end μοντέλα αυτοκινήτων που είναι πέντε έως επτά ετών μπορούν να αγοραστούν κάτω από τριάντα χιλιάδες δολάρια. Αν και αυτό ακούγεται πολύ περίεργο και μπορείτε να μεταβείτε με χαρά με την προοπτική να αγοράσουν τέτοια συναρπαστικά αυτοκίνητα σε τόσο χαμηλές τιμές, θα πρέπει να γνωρίζουν πού να απευθυνθούν και τι πράγματα που εξετάζουν προτού να αγοράσετε αυτά τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν πολλοί έμποροι που πωλούν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και με την εξασφάλιση ότι η ποιότητα του αυτοκινήτου είναι μέχρι το σήμα, μπορείτε να αγοράσετε τους σίγουρα. Στο τίμημα των τριάντα χιλιάδες δολάρια, θα έχετε επίσης κάποιες καλές και γρήγορα αυτοκίνητα, τα οποία θα συζητήσουμε στις παραγράφους που ακολουθούν.

Dodge Challenger SE
Το Dodge Challenger SE μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ένα γρήγορο αυτοκίνητο κάτω από 30k. Αυτό το αυτοκίνητο έχει ιπποδύναμη 250 και μια εξαιρετική οικονομία καυσίμου που το καθιστά μια μεγάλη αγορά. Το ύφος και φαίνεται να προσθέσει αξία του, και το καθιστούν ένα από τα καλύτερα για τους νέους όσο και ενήλικες. Η αρχική τιμή είναι περίπου $ 23.000 το οποίο το καθιστά αρκετά προσιτό.

2008 Hyundai Sonata SE
Το Hyundai Sonata SE είναι ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα μεταξύ των οικονομικά αυτοκίνητα λίστα. Είναι γνωστή για τα μοναδικά χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων. Ο χώρος που μπορείτε να πάρετε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι τόσο καλή όσο αυτή που παρέχεται από premium αυτοκίνητα πολυτελείας τα οποία είναι πολύ ακριβότερα από ό, τι αυτό το αυτοκίνητο. Αυτό το αυτοκίνητο έχει κινητήρα κατά 3,3 λίτρων και διαθέτει ένα εντυπωσιακό 234 ίππους. Η τιμή αυτού του αυτοκινήτου είναι φθηνή σε σύγκριση με τις μεγάλες προσφορές. Τα βασικά έξοδα μοντέλο περίπου 19.500 δολάρια.

Volkswagen Jetta GLI
Η Volkswagen Jetta GLI απαιτεί μόλις 6,8 δευτερόλεπτα για να κάνει μια 0 έως 60 mph και έχει δύο λίτρων κινητήρα. Με τα πόδια ροπή £ 207 και 200 ​​ίππους, το αυτοκίνητο έρχεται με μια μεγάλη σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές. Τα μέρη του αυτοκινήτου είναι εύκολα διαθέσιμα και ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι πρόκειται για μια δοκιμασμένη αυτοκίνητο και έχει λάβει φανταστική εκθέσεις από πολλούς ανθρώπους. Με μια τιμή των $ 25.000 αυτό το αυτοκίνητο αξίζει σίγουρα να είναι σε αυτό. Μεταξύ των αυτοκινήτων Volkswagen, αυτή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς.

Mitsubishi Eclipse GT
Η Mitsubishi Eclipse GT έρχεται με ένα 2,4 λίτρων κινητήρα ισχυρό και έχει 162 ίππους, μαζί με εκπληκτική εμφάνιση και κομψό εξωτερικών χώρων. Αυτό το αυτοκίνητο είναι γνωστό για την οικονομία καυσίμου η οποία είναι καλύτερη από ό, τι άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Μπορείτε να πάρετε αυτό το αυτοκίνητο στην τιμή των περίπου $ 25.000 που θα ήταν μια πολύ καλή συμφωνία.

Κάποιοι Περισσότερα

Nissan Sentra SE-R Spec V
Honda Civic Si Coupe
Honda Accord 3,5 EX
Hyundai Genesis Coupe
Ford Mustang GT
2008 MINI Cooper S

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας εύκολα. Έτσι, εκτός από σύνεση για να αγοράσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και chill out. Καλή τύχη για την αγορά!

Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Πώς να Αποσύνδεση της μπαταρίας αυτοκινήτου
Υγρό ψυγείου
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Top Car Carrier αποσκευών
Πώς να αντικαταστήσει Struts
Mastering CD ήχου
Πώς να καθαρίσετε την ταπετσαρία αυτοκινήτων
Chrome σπρέι βαφής
Αντικαταστήστε Ελαιολεκάνη

Leave a Reply