Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής

Αν είστε ένα τέρας ταχύτητα τότε θα πρέπει να έχετε σίγουρα δει τις γρήγορος και ο εξαγριωμένος σειρά, πολλές φορές. Και κάθε φορά που θα πρέπει να έχετε σκεφτεί να πάρει ένα από αυτά τα μηχανήματα μέση. Λοιπόν, νιώθω έτσι κάθε φορά που τυχαίνει να παρακολουθήσουν αυτά τα ταινίες το χρόνο και πάλι από την αρχή. Το γκάζι, οι NOS, ποτέ δεν το RPM βελόνα πηγαίνει κάτω, ο καπνός, ο θόρυβος, είναι απλά ενισχύει την αδρεναλίνη. Λοιπόν, δεν είναι όλα αυτά τα λεγόμενα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι custom-made, τροποποίηση ή έννοια αυτοκίνητα, ενώ πολύ λίγοι είναι σε παραγωγή.

Κατάλογος των γρήγορων αυτοκινήτων Παραγωγής

Bugatti Veyron Super Sport
Η Bugatti Veyron βασιλεύει ακόμα τη λίστα και είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής. Αυτήν την τρελλή μηχανή μπορεί να φτάσει σε whooping 267 μίλι/ώρα και 0-6 σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα! Φτου! Έχει δοκιμαστεί χρόνο και ξανά, αλλά αυτό το μηχάνημα ταχύτητα αγαπά να είναι στην κορυφή. Αυτό το τέρας έχει ένα 8,0 λίτρων W16 κινητήρα με δεκαέξι κυλίνδρων και παράγει 1001 μετρικούς ίππους (736 kW και 987 ίππων). Μπορεί να ζητάμε περισσότερα; Αν θέλετε να δείτε αυτό το θηρίο στο γκαράζ σας, θα πρέπει να πληρώνω περίπου. 1.700.000 δολάρια. Ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο.

SSC Ultimate Aero
Επόμενη στη λίστα είναι το SSC Ultimate Aero, που είχε τη φήμη ότι είναι το νούμερο ένα θέση για την ταχύτερη αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο, μέχρι πρόσφατα, όταν Bugatti Veyron ανέλαβε. Ναι, οι Ultimate Aero ήταν στην κορυφή και ήταν απόφαση, αλλά τώρα είναι στην δεύτερη θέση. Αυτό το τέρας έχει ένα twin-turbo V8 και 1183 hp. Μπορεί να φτάσει μέχρι και στην κορυφή της ταχύτητας από 257 mph και 0-6 σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα! Η τιμή του είναι περίπου. 650.000 δολάρια.

Saleen S7 Twin Turbo
Στην τρίτη θέση είναι το S7 Twin Turbo. Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα ισχυρό twin-turbo V8 με κυβισμό 7000c το οποίο παρέχει 750 ίππους στις 6300 σ.α.λ.! Είναι ένα διθέσιο coupe και το φως του σωματικού βάρους αυξάνει την απόδοσή του, επειδή αποτελείται από ανθρακονήματα και αλουμίνιο. Η τελική ταχύτητα είναι 248 μίλι/ώρα και 0-60 σε 3,2 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο φαίνεται μεγάλη και μπορεί να είναι δικοί σας για περίπου. 555.000 δολάρια.

Koenigsegg CCX
Koenigsegg έχει κάνει σούπερ μηχανήματα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Koenigsegg CCX είναι ο διάδοχος του Koenigsegg CCR το οποίο ήταν επίσης στον κατάλογο των ταχύτερα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του χρόνου του. «CCX» σημαίνει «ανταγωνισμός Coupe X». Αυτή η Σουηδία έκανε το αυτοκίνητο είναι αρκετά ένας θεατής και έχει εξαιρετικό σχεδιασμό. Καρδιά του αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 με χωρητικότητα 4700cc. Μπορεί να παράγει 806 ίππους στις 6900 σ.α.λ.. Η τελική ταχύτητα είναι 245 mph και 0-60 σε 3,2 δευτερόλεπτα. Τιμή περίπου $ 545.000.

McLaren F1
Ένα από τα F1 τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα της McLaren κατασκευαστή είναι ο επόμενος στη λίστα. McLaren ήταν πάντα στο top 10 λίστα ταχύτερα αυτοκίνητα και κατά τα πρώτα έτη του, χρησιμοποιείται για να είναι στην κορυφή. Τώρα, είναι μία μεταξύ τους αν και όχι στην κορυφή. Η F1 από την McLaren έχει ένα 6 λίτρων V12 κινητήρα, 6064cc και είναι σε θέση να παράγει 627 ίππους στις 7400 στροφές ανά λεπτό. Πρόκειται για ένα 2-3-πόρτα coupe κάθισμα και η τιμή είναι περίπου. $ 900.000 – 1.000.000.

Υπάρχουν πολλά άλλα υπερηχητικά μηχανές εκεί έξω, μερικά από τα οποία είναι έννοια, λίγοι είναι προσαρμοσμένη, ενώ μερικά άλλα βρίσκονται σε παραγωγή. Να πάρει ένα από αυτά τα μηχανήματα μέση είναι απλή, αν έχετε έξι ή επτά-figure μισθό! Ενώ για τους άλλους, αν θέλετε το αυτοκίνητό σας να μετατραπεί σε ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο δρόμου, θα έλεγα ότι η αναβάθμιση του κινητήρα και μια μικρή έθιμο δουλειά θα κάνει το κόλπο, και δεν θα είναι τόσο δαπανηρή όσο να πάρει ένα από αυτά που αναφέρονται παραπάνω. Εις υγείαν!

Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Front End Κόστος Ευθυγράμμιση
Πώς να Μετάβαση Start a Car
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust
Paint αυτοκινήτου
Αντιμετώπιση προβλημάτων Δυναμό
Best Car Wax
Οδηγός MP3 Player Αγοραστή: Πώς να αγοράσετε ένα MP3 Player
Ψεκάστε στένσιλ Paint
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Leave a Reply