Δέρμα Φροντίδα Seat

Οι καλύμματα καθισμάτων Δερμάτινα σε αυτοκίνητα πάντα που σχετίζονται με το στυλ και την κομψότητα. Μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Πάντως, τέτοια καλύμματα καθισμάτων μπορεί να είναι δαπανηρή και απαιτούν ειδική φροντίδα για τη διατήρηση της εμφάνισής του. Εκτός από την εμφάνιση, θεωρούνται ανθεκτικά και λεκέδες. Τα καλύμματα των καθισμάτων απαιτούν τακτική φροντίδα, που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και κλιματισμό. Χωρίς τακτική φροντίδα, που μπορεί να γίνει θαμπό, ξηρό και ραγισμένο, καθώς χάνουν την λάμψη και ελαστικότητα. Αν φροντίζετε δερμάτινο κάθισμα καλύπτει σας τακτικά, θα παραμείνει μαλακό, φρέσκο ​​και καθαρό και θα διαρκέσει περισσότερο.

Πώς να φροντίσει για τα δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων

Σε αντίθεση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται ως καλύμματα καθισμάτων, το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο. Είναι εμποτισμένη με αιθέρια προστατευτικά κατά τη στιγμή της κατασκευής η ίδια. Αλλά, με τον καιρό, αυτά τα προστατευτικά χάνουν την ισχύ τους, γεγονός που καθιστά επιρρεπή στις ζημίες που προκαλούνται από τη βρωμιά, τη σκόνη, το πετρέλαιο και το φως του ήλιου. Προκειμένου να διατηρηθεί η υφή της και να λάμψει, θα πρέπει να καθαρίσετε και την κατάσταση του δέρματος σε τακτική βάση.

Καθαριότητα

Το δέρμα είναι το νεκρό δέρμα στην πραγματικότητα μόνο. Ακόμα όμως, είναι εμποτισμένη με προστατευτικά κατά το χρόνο της παραγωγής, με το χρόνο, τη βρωμιά και τη σκόνη μπορεί να πάρει ριζωμένη σε αυτό. Πέρα από αυτό, οι κλιματικές συνθήκες μπορεί να κάνει να στεγνώσει. Όλοι αυτοί οι παράγοντες οδηγεί σε περικοπές ρωγμές, και βρώμικα καθίσματα. Έτσι, τακτικός καθαρισμός είναι ένα πρέπει να αποφευχθούν τέτοιου είδους συνθήκες. Ωστόσο, δερμάτινα καθίσματα δεν πρέπει να καθαριστούν με νερό και σαπούνι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το δέρμα θα συρρικνωθεί και να σκληρύνει. Ακόμη λιπαρό και κηρώδη προϊόντα πρέπει να αποφεύγονται για τον καθαρισμό, καθώς μπορούν να προσελκύσουν τη σκόνη και βρωμιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκουπίσετε κάτω από τα καθίσματα με ένα καθαρό και μαλακό πανί, σε τακτική βάση. Καλή καθαριστικά ποιότητας δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά κάθε τρεις μήνες.

Κλιματισμός

Δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ξήρανση και το ράγισμα. Όπως ενυδατώνετε το δέρμα μας, το υλικό αυτό χρειάζεται πάρα πολύ κάποια προσφορά υγρασίας, για να διατηρήσει τη λάμψη του χρώματος. Μπορεί να ενυδατωθεί με μαλακτικό δέρματος. Σιγουρευτείτε για να αγοράσει καλής ποιότητας εδαφοβελτιωτικό, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται πάνω από τα καθίσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξαπλωθεί η λύση στα καθίσματα απλόχερα και σκουπίστε τα καθίσματα με ένα μαλακό πανί. Θα πρέπει να εφαρμόσει το conditioner στις έδρες γενναιόδωρα, έτσι ώστε οι παράγοντες ενυδάτωσης στο conditioner απορροφάται από το δέρμα. Είναι συνιστάται αφού τελειώσετε με τις σκούπισμα, τα καθίσματα πρέπει να μείνει με ένα υγρό φιλμ πάνω τους. Μόλις στεγνώσει το conditioner, στιλβωμένο τα καθίσματα με ένα στεγνό, καθαρό πανί.

Με λίγα λόγια, τον καθαρισμό και κλιματισμού είναι δύο σημαντικά μέρη της τακτικής φροντίδας δερμάτινο κάθισμα. Πέρα από αυτό, θα πρέπει επίσης να προστατεύουν αυτά τα καθίσματα από το άμεσο ηλιακό φως, που μπορεί να κάνει τους ξηρό και επιρρεπείς σε ρωγμές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ομπρέλες για το σκοπό αυτό. Δεν θα πρέπει να παραμείνει υγρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε, σε περίπτωση διαρροής, καθαρίστε το νωρίτερο, ακουμπώντας τα με ένα μαλακό πανί. Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά ταπετσαρίας τακτική τους.

Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Πώς να Μετατροπή ήχου σε κείμενο
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Πώς λειτουργούν ABS Φρένα
Ευθυγράμμιση τροχών Κόστος
Κόστος Τακάκια

Leave a Reply