Δαγκάνα φρένων Επισκευή

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη ενός αυτοκινήτου είναι σύστημα πέδησης του. Για την ασφαλή οδήγηση, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι το σύστημα πέδησης σας είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν υδραυλικά συστήματα πέδησης car. Η διατήρηση ενός συστήματος πέδησης περιλαμβάνει πολλά δουλειές συμπεριλαμβανομένων υγρών φρένων flush, φρένο αιμορραγία, και συχνά περιλαμβάνει την δαγκάνα επισκευή.

Δαγκάνα φρένου Λειτουργία
Φρένων δαγκάνα είναι ένα σημαντικό συστατικό των υδραυλικά δισκόφρενα που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα αυτοκίνητα. Οι τροχοί αυτοκινήτων συνδέονται με στροφεία που είναι μεταλλικοί δίσκοι που περιστρέφονται μαζί με τους τροχούς. Οι δαγκάνες φρένων συνδέεται μέσω του ρότορα και να ενεργούν σαν σφιγκτήρες. Η δουλειά τους είναι να επιτρέψει την πέδηση με τη δημιουργία τριβών με τον ρότορα τροχό. Μέσα δαγκάνες των φρένων, τα τακάκια φρένων τοποθετούνται τα οποία πιέζεται το ρότορα όταν φρενάρετε. Η πρωταρχική λειτουργία των φρένων δαγκάνα είναι να κρατήσει τα τακάκια των φρένων και υδραυλικά έμβολα φρένων στη θέση του.

Διαδικασία επισκευής
Φρένων δαγκάνα επισκευής είναι μια αρκετά απλή εργασία και μπορείτε να το τραβήξει μακριά αν ακολουθήσετε τις οδηγίες σωστά και να φροντίζει για προληπτικά μέτρα ασφαλείας. Για κατευθυντήριες γραμμές ειδικά για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, σας προτείνω να αγοράσετε το εγχειρίδιο του Hayne κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για την εργασία είναι οι εξής:
Καρυδάκι
Δύο ολοκαίνουργια δαγκάνες φρένων
Υγρό φρένων για φρένα αιμορραγία
WD-40 σπρέι για τη λίπανση και την πρόληψη της διάβρωσης
Jack Βάσεις αυτοκινήτων και υποδοχή

Πρώτον jack την πλευρά του τροχού αυτοκινήτου στο οποίο σκοπεύετε να εργάζονται και να τοποθετήσετε υποδοχή βρίσκεται από κάτω. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα κλειδιά χαλαρώσει τα καρύδια λοβός του ελαστικό του οποίου το φρένο δαγκάνες θα πρέπει να επιδιορθώσετε. Σε περίπτωση που οι lug ξηροί καρποί έχουν εντείνει πάρα πολύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WD-40 λιπαντικό να χαλαρώσει. Χρησιμοποιώντας ένα δυναμόκλειδο, αφαιρέστε τα lug καρύδια και στη συνέχεια να πάρει το λάστιχο από το αυτοκίνητο.

Αφού αφαιρέσετε το λάστιχο, οι δαγκάνες των φρένων θα είναι εύκολα ορατό. Επισκευής μπορεί να γίνει με τη χρήση κιτ δαγκάνα ανοικοδόμηση, αλλά θα ήθελα να σας συμβουλεύσει να πάρετε αυτά αντικαθίστανται αν έχουν φθαρεί. Όπως και αν έχουν αποτύχει εντελώς, ολόκληρο το σύστημα πέδησης υποφέρει μεγάλες ζημιές. Δεν υπάρχει κανένα σημείο στη λήψη πιθανότητες, όταν πρόκειται για αυτοκίνητο σύστημα πέδησης σας. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο για την αντικατάσταση φθαρμένων δαγκάνες των φρένων.

Οι βίδες που αποδίδουν δαγκάνες του συστήματος πέδησης συνήθως κρύβεται από πλαστικά καλύμματα. Αφαιρέστε τα καλύμματα από τα άνω και κάτω βίδες και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί σωστό μέγεθος, να προχωρήσει για να αφαιρέσετε τις βίδες που συνδέουν δαγκάνα του ρότορα.

Υπάρχει ακόμη μια βίδα που πρέπει να αφαιρεθεί για να αποσπαστεί εντελώς τη δαγκάνα φρένου από το σύστημα πέδησης. Είναι το μπουλόνι που συνδέει τη δαγκάνα στη γραμμή φρένων. Αφού έχετε εντοπίσει το μπάντζο ροδέλα κάτω από το μπουλόνι, αφαιρέστε το μπουλόνι και ροδέλα αντικαταστήσει με ένα καινούργιο που έρχεται με το ολοκαίνουργιο δαγκάνα. Το φθαρμένο δαγκάνες μπορεί στη συνέχεια να αφαιρεθεί εύκολα από το ρότορα και μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το νέο δαγκάνα. Στη συνέχεια, καθορίζει το μπουλόνι μαζί με ροδέλα Νέα πίσω μέρος ιόντων. Ανιχνεύοντας διαδικασίας απομάκρυνσης σας, βάλτε τα άνω και κάτω παξιμάδια πίσω στη θέση του και βεβαιωθείτε ότι είναι καλά ταιριάζει. Βάλτε τα πλαστικά καλύμματα και πάλι για τις βίδες. Με αυτό γίνει, εργασία επισκευής σας γίνεται. Ωστόσο, θα πρέπει να ματώνουν τα φρένα αυτοκινήτων για την απελευθέρωση τυχόν εγκλωβισμένου αέρα, ώστε να εξασφαλιστεί. Μόλις η διαδικασία αιμορραγία γίνεται, μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαστικό αυτοκινήτου πίσω στη θέση του και σφίξτε τα καρύδια λοβός.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόστος επισκευής, αν κάνετε τη διαδικασία μόνοι σας. Περιοδικός έλεγχος από το εσωτερικό του συστήματος πέδησης, το οποίο περιλαμβάνει τα τακάκια των φρένων και το υδραυλικό σύστημα πέδησης συνιστάται. Θέσεις εργασίας επισκευής αυτοκινήτων μπορεί να γίνει εύκολα, αν είστε πρόθυμοι να μελετήσει τα προβλήματα αυτοκίνητο προσεκτικά και να εφαρμόσουν ό, τι έχετε μάθει!

Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Επισκευή Αυτοκινήτων
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Car Wax Remover
Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Πώς να αγγίξει έως και βαφής αυτοκινήτων
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Ρύθμιση ταμπούρο
Top 10 Best Audio Books
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση

Leave a Reply