Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας

Ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι ένα παράξενο τέρας για να ελέγξει μερικές φορές. Όπως κάθε άτομο, κάθε αυτοκίνητο έχει το δικό του ιδιορρυθμίες και την ιδιοσυγκρασία του. Αφού πέρασε πολύ χρόνο με ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι έχει ένα είδος του μοναδική προσωπικότητα με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στον έλεγχο σας. Ενώ ορισμένοι θόρυβοι που συμβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο κατά την κανονική λειτουργία μπορεί να είναι συστηματική, υπάρχουν μερικοί που σηματοδοτούν ανωμαλίες, οι οποίες πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό. Θορύβου οποιουδήποτε είδους, άλλες από τις συνήθεις, είναι το αποτέλεσμα της τριβής του σε κάποιου είδους εσωτερικό μηχανισμό του αυτοκινήτου.

Διάγνωση

Έχω παρατηρήσει προσωπικά μηχανική εμπειρογνώμονα διάγνωση των προβλημάτων αυτοκινήτων, με απλά ακούγοντας τα φυσήματα αυτοκίνητο ως ο κινητήρας στο ρελαντί εγκαθίσταται σε κατάσταση ή βουίζει στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη σχέση. Για να προσδιορίσετε τι μπορεί να προκαλεί το άλεσμα ή clunking θόρυβο κατά την περιστροφή, θα πρέπει να προσδιορίσει την πηγή του ήχου. Όταν ενεργοποιείτε και να ακούσετε τον ήχο, προσπαθήστε να μετρηθεί αν είναι από πίσω ή μπροστά. Είναι στα δεξιά ή αριστερά; Σύμφωνα με την κατεύθυνση της ηχητικής πηγής, η αιτία μπορεί να προσδιοριστεί.

Πιθανές αιτίες

Ερεύνησα πολύ στο φόρουμ επισκευής αυτοκινήτων και κάποιες διαβουλεύσεις των εμπειρογνωμόνων μηχανικοί αυτοκινήτων για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει την ανησυχητική τρίξιο κατά την επιτάχυνση ή στροφή. Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου παρουσιάζονται στην επόμενη ενότητα, για το διάβασμα σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε μοντέλο αυτοκινήτου έχει μοναδικά προβλήματα της, δεν εγγυάται ότι η αιτία μπορεί να είναι οποιαδήποτε από τις τρεις που αναφέρονται παρακάτω, αλλά είναι οι πιο πιθανές.

Bad ρουλεμάν τροχού
Αν το αυτοκίνητό σας κάνει θόρυβο κατά την περιστροφή και είναι το είδος άλεσης, η πιο πιθανή αιτία είναι η κακή ή φθαρμένα ρουλεμάν τροχού. Το έδρανο τροχού έχει σχεδιαστεί για να είναι το ρυθμιστικό μεταξύ άξονα και του τροχού ίδια, η οποία αποτρέπει την τριβή μεταξύ των δύο κινούμενα μέρη. Ωστόσο, φθαρμένα ρουλεμάν τροχού μπορεί να οδηγήσει σε τριβή, προκαλώντας θόρυβο λείανσης, ενώ γυρίζοντας το αυτοκίνητο στις στροφές. Αυτός ο θόρυβος επιμένει, όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει. Η αντικατάσταση του ρουλεμάν τροχού πρέπει να σταματήσει ο θόρυβος.

Προβλήματα φρένου
Μια άλλη πιο πιθανή πηγή του θορύβου στο αυτοκίνητό σας, μπορεί να είναι τα προβλήματα με το σύστημα πέδης. Μπορεί να είναι μια χαλαρή ασπίδα φρένων, φθαρμένα δαγκάνες και τακάκια ή ακόμη και κακή ευθυγράμμιση ρότορα. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται ότι μπορείτε να πάρετε το σύνολο του συστήματος πέδησης ελέγχεται έξω.

Βιογραφικό κοινή Συναφών Προβλημάτων
Προβλήματα με το βιογραφικό άξονα ή από κοινού μπορεί να προκαλέσει αυτό το είδος του θορύβου κατά την περιστροφή. Είναι ένα μέρος του κινητήριου άξονα, η οποία μπαίνει στο παιχνίδι όταν περιστρέφεται. Αποκτήστε το βιογραφικό άξονα ελέγχεται για να επιβεβαιωθεί αν αυτή είναι η πηγή του προβλήματος.

Θόρυβος από κάθε είδους τριβή δείχνει, η οποία είναι μια αποδιοργανωτική δύναμη, που σχίζει χώρια κάθε αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι κάθε περίεργο θόρυβο από τους μηχανισμούς εσωτερικού του αυτοκινήτου, δεν πρέπει να αγνοηθεί. Πάρτε όλες τις πιθανές αιτίες ελεγχθεί το συντομότερο δυνατό για να πάρει τα πράγματα πίσω σε κανονικό.

Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου
Συμβουλές Auto Detailing
Best Car Wax
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Πώς να δοκιμάσει μια μπαταρία αυτοκινήτου
Αντικατάσταση πίσω τακάκια
Airbrushing Συμβουλές και Τεχνικές
Car αφαίρεση σκουριάς
Τι σημαίνει MP3 Stand για;

Leave a Reply