Διάγνωση Whining θόρυβος κατά την επιτάχυνση

Είναι ένα κλαψούρισμα θόρυβος κατά την επιτάχυνση, διαταράσσοντας ειρηνική κατάσταση διαλογισμού σας στο τιμόνι; Ήρθε η ώρα κάνατε κάτι γι ‘αυτό και διερευνάται το μυστήριο. Whining θόρυβο κατά την επιτάχυνση φαίνεται να είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πιο πολυσυζητημένα προβλήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο φόρουμ. Με τόσα πολλά μέρη του αυτοκινήτου που εργάζονται ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να καταλάβουμε πού ακριβώς, είναι το κλαψούρισμα του θορύβου που προέρχεται από.

Άλλες αναφέρουν κλαψούρισμα του θορύβου από τον κινητήρα, κάποια έκθεση που να προέρχονται από την μπροστινή δεξιά ή αριστερά μπροστά και μερικά είναι απλά ανίδεοι γι ‘αυτό. Κάποιος πρέπει μάλλον να έχουν κοντά στο «Vulcan« δίκης (ανα: Star Trek), για να εντοπίσετε την ακριβή θέση του στοιχείου κλαψούρισμα. Αυτό που κάνει το κλαψούρισμα ακόμα πιο μυστηριώδες είναι το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε υψηλές στροφές του κινητήρα ή κατά την επιτάχυνση.

Η τριβή και τους κραδασμούς είναι δύο παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι σε υψηλές ταχύτητες το αυτοκίνητο. Με μια πληθώρα των επιχειρησιακών κινούμενα μέρη, υπολογίζοντας τον ένοχο που συμβάλλουν στο αυτοκίνητο κάνοντας θόρυβο κλαψούρισμα είναι δύσκολο ακόμη και για έμπειρους οδηγούς αυτοκινήτων. Ένας τρόπος είναι να εξακριβωθεί για όλες τις πιθανές δυνατότητες, μία προς μία. Για να καταλάβω γιατί ένα αυτοκίνητο κάνει θόρυβο κλαψούρισμα, ενώ επιταχύνεται, κάνει μια λίστα με όλες τις πιθανές αιτίες και να εξαλειφθούν μέσω της έρευνας, μέχρι που μπορείτε να περιορίσετε σε ένα ενιαίο. Στην επόμενη ενότητα, θα παρέχει μια λίστα με τις πιθανές αιτίες της κλαψούρισμα του θορύβου κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης, που ανακάλυψα από διάφορα φόρουμ αυτοκινήτων και έμπειροι μηχανικοί αυτοκινήτων.

Πιθανές αιτίες

I απαριθμήσω τους διάφορους λόγους για τους οποίους το αυτοκίνητό σας μπορεί να γίνει ένα whiner σε υψηλές ταχύτητες επιτάχυνση. Μια ιδέα είναι να καταλάβω τι μέρη του αυτοκινήτου μπαίνουν στο παιχνίδι σε υψηλές ταχύτητες επιτάχυνση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές.

Προβλήματα Μεταφοράς

Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για κλαψούρισμα θόρυβος μπορεί να τριβής που προκαλείται στο μηχανισμό μετάδοσης αυτοκίνητο. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να φορεθεί από εργαλεία και τα χαμηλά επίπεδα υγρού μετάδοσης. Μπορείτε να ελέγξετε αν το πρόβλημα είναι στη μετάδοση με τον ακόλουθο τρόπο. Επιτάχυνση το αυτοκίνητο για ταχύτητες με τις οποίες το κλαψούρισμα του θορύβου είναι το δυνατότερο, μεταβείτε σε νεκρά ταχύτητα και να σκοτώσει τον κινητήρα. Αν ο θόρυβος επιμένει, τότε το πρόβλημα βρίσκεται κάπου στο σύστημα μετάδοσης ή μετάδοσης. Αν ο θόρυβος πηγαίνει μακριά, τότε μπορεί να είναι η συναρμολόγηση του κινητήρα ή του συμπλέκτη που προκαλεί το πρόβλημα. Μια λεπτομερής τσεκάπ μετάδοση μπορεί να λύσει το μυστήριο.

Προβλήματα Gear Διαφορική

Φορώντας από εργαλεία στο πίσω διαφορικό ή μπροστά, μπορεί να προκαλούν ήχους κλαψούρισμα. Αυτός ο ήχος μπορεί να προκύψει από την τριβή στο δαχτυλίδι και διάταξη γραναζιών. Πάρτε το πίσω διαφορικό έλεγχο του θορύβου και να πάρει το σταθερό όσο το δυνατόν συντομότερα.

Προβλήματα Τιμόνι

Αν το κλαψούρισμα θόρυβος κατά την επιτάχυνση είναι δυνατότερη, λαμβάνοντας παράλληλα μια στροφή, το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο συγκρότημα του υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης. Ο κύριος λόγος για το κλαψούρισμα θα μπορούσε να είναι μια χαλαρή ζώνη, που τρέχει πάνω τροχαλία της αντλίας υδραυλικού τιμονιού του. Να πάρει η ζώνη αυστηρότεροι, ενώ το σύνολο επαναπροσδιοριστούν συναρμολόγησης, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημά σας.

Προβλήματα Κινητήρας

Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τον κινητήρα που μπορεί να δημιουργήσει ένα κλαψούρισμα ή υψηλής συχνότητας θόρυβο. Να πάρει το όλο συγκρότημα του κινητήρα ελέγχεται μπορεί να περιορίσετε το πρόβλημα σε κάποιο εξάρτημα χαλαρό ή κακή ευθυγράμμιση. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε μια έλλειψη λίπανσης προκαλώντας τριβή σε ορισμένα μέρη του κινητήρα.

Κανονική Συντονισμού

Διάβασα ότι ορισμένοι θόρυβοι γκρίνια μπορεί να δημιουργηθεί αποκλειστικά από την δονητική συντονισμού των επιμέρους συστατικών σε υψηλές ταχύτητες. Για παράδειγμα, ένας από τους λόγους που αναφέρθηκαν για το κλαψούρισμα θορύβου σε μια BMW, αποδόθηκε στο θόρυβο που δημιουργείται από τα πλανητικά γρανάζια. Αυτό είναι το είδος του θορύβου η οποία είναι ενδημική σε αυτό το σύστημα αυτοκινήτων.

Υπάρχουν μια σειρά από μοντέλα αυτοκινήτων και το καθένα έχει τα δικά του ιδιαίτερα προβλήματα του. Αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε, σας προτείνω να ελέγξετε έξω τα προβλήματα που σχετίζονται auto φόρουμ αφιερωμένο στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας ή επισκεφθείτε έναν έμπειρο μηχανικό αυτοκινήτων, που γνωρίζει τα πράγματα του πολύ καλά. Γνωρίζω προσωπικά πολλούς μηχανικούς αυτοκινήτων, που θα διαγνώσει τι είναι λάθος με ένα αυτοκίνητο, μόνο και μόνο με το άκουσμα σε αυτό!

Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Καλύτερη Sedan 2012
Κεραμικά Τακάκια
Αυτοκινήτων ήχου και βίντεο Συμβουλές για την αγορά
Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Airless βαφής και όπλα
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Squeaky Φρένα
Πλένεται σπρέι βαφής
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Smart Κριτικές αυτοκινήτου

Leave a Reply