Διαρροή Αντιψυκτικό

Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαιτούμενη ποσότητα του ψυκτικού υγρού σε αυτό είναι σαν έκκληση για μια καταστροφή. Είναι αναγκασμένη να οδηγήσει σε βλάβη του κινητήρα του αυτοκινήτου, και επομένως είναι καλύτερα να αποφεύγονται. Η στιγμή που θα δείτε κάποια προειδοποιητικά σημάδια της διαρροής αντιψυκτικό, θα πρέπει να σταματήσει το αυτοκίνητο και να διορθώσετε το πρόβλημα. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν προειδοποίηση στα ύψη θερμοκρασία κάτω από την κουκούλα, (η οποία προφανώς θα προβληματιστούν σχετικά με το μετρητή θερμοκρασίας), ο ατμός που προέρχονται από την κουκούλα, και φυσικά προειδοποιητικά φώτα που δείχνει πρόβλημα.

Τι είναι Αντιψυκτικό;
Για να το θέσουμε στις απλούστερες λέξεις είναι δυνατόν, ο ορισμός του αντιψυκτικού θα είναι “ένα υγρό προστίθεται σε νερό στο σύστημα ψύξης του οχήματος, προκειμένου να μειώσει το σημείο πήξης του». Επίσης γνωστό ως ψυκτικό, αντιψυκτικά είναι βασικά ένα κρυοπροστατευτικό που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών μεταφοράς θερμότητας, για να διασφαλιστεί ότι δεν τα περιβλήματα υπόκεινται σε οποιαδήποτε είδους σωματική καταπόνηση, ως αποτέλεσμα της διαστολής που λαμβάνει χώρα όταν το νερό μετατρέπεται σε πάγο. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αντιψυκτικά έχει ένα χαμηλότερο σημείο ψύξης και ένα υψηλότερο σημείο ζέσεως, όταν συγκρίνεται με το νερό. Αντιψυκτικά είναι πιο συχνά κατασκευάζονται από κάποια ένωση του αιθυλενίου. Επίσης ως αναστολείς της διάβρωσης σε αυτό, ειδικά για να εξασφαλίσει ότι οι διάφορες συνιστώσες του κινητήρα που υποβάλλεται σε διάβρωση.

Τι είναι αυτό που χρησιμοποιείται για;
Σε ημέρα με την ημέρα η ζωή μας, χρησιμοποιούμε ως αντιψυκτικό πρόσθετο στο καλοριφέρ του αυτοκινήτου, κυρίως για να βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας δεν παίρνει καταστραφεί λόγω υπερβολικής θέρμανσης. Σε οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το αντιψυκτικό εφιστά της περίσσειας θερμότητας από το σύστημα, για να διασφαλιστεί ότι ο κινητήρας δεν υπερθερμαίνεται, ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Χρήση αντιψυκτικού με ύδωρ διασφαλίζει ότι το υγρό μίγμα δεν παγώνει και ρέει μέσω του κινητήρα εσωτερικής καύσης ομαλά. ένα από το καλύτερο παράδειγμα του αντιψυκτικού που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα είναι γλυκόλη, ένα παχύ, άχρωμο υγρό, που παράγεται τεχνητά από ορισμένες ενώσεις αιθυλενίου.

Πώς μπορείτε να διαγνώσει αν υπάρχει διαρροή;
Αντιψυκτικό διαρροή μπορεί να είναι εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σε περίπτωση εσωτερικής διαρροής, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι κάτι σημαντικό, όπως ένα λυγισμένο μπλοκ του κινητήρα, και μπορεί να απαιτήσει μέχρι τα νύχια το αυτοκίνητο στο μηχανικό για να το φτιάξω. Από την άλλη πλευρά, η εξωτερική διαρροή είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί και να παρακολουθήσουν σε. Ο προσδιορισμός του τόπου από όπου υπάρχει διαρροή αντιψυκτικού μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια στη διάγνωση του προβλήματος. Εάν υπάρχει διαρροή από το πίσω μέρος του κινητήρα, οι πιθανότητες είναι ότι το πρόβλημα έγκειται με βύσμα πάγωμα, και την αντικατάστασή του με ένα νέο, θα εξυπηρετήσει το σκοπό. Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχει διαρροή κάτω από το αυτοκίνητο, μπορεί να είναι ένα σημάδι του κατεστραμμένου σωλήνα κάτω, και θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτή τη βλάβη.

Πώς μπορεί να Αντιψυκτικό Διαρροή Σταθερή;
Το απλούστερο δυνατό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει όσον αφορά την εξωτερική διαρροές είναι μια κακή πώμα του ψυγείου, η οποία έχει χάσει την ικανότητα να περιορίσει τη ροή του υγρού. Σε μια τέτοια περίπτωση, αντικαθιστώντας το με ένα νέο είναι αρκετή για να λύσει το πρόβλημα. Αλλά αν δεν είστε αρκετά τυχεροί, το πρόβλημα μπορεί να είναι με τους σωλήνες καλοριφέρ, ή το καλοριφέρ από μόνη της. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες ότι η διαρροή αντιψυκτικού σας μπορεί να εντοπιστεί σε ένα ρήγμα ή διάσπαση στους σωλήνες του ψυγείου ή ένα χαλαρό σφιγκτήρα. Σε περίπτωση ρωγμών ή διάσπαση, θα παρατηρήσετε μια βρύση που στάζει υγρό έξω από το σημείο. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο λάστιχο, είτε πάνω ή κάτω σωλήνα σωλήνα, με ένα νέο. Μπορεί επίσης να απαιτούν την αντικατάσταση σφιγκτήρες σωλήνα, τα οποία τείνουν να αποδυναμωθεί με τον χρόνο, και δεν μπορεί να χειριστεί την πίεση του ατμού.

Εάν το πρόβλημα παραμένει με το ίδιο το ψυγείο, μπορείτε να καταφύγουν σε κάποιες άμεσα διαθέσιμα πρόσθετα, τα οποία πρέπει να χύνεται μέσα στο ψυγείο για να διορθώσετε pinhole διαρροές του ψυγείου. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου όμως, ότι αυτό είναι μόνο μια προσωρινή λύση. These pinhole διαρροές είναι στην πραγματικότητα η απόδειξη ότι η υπερβολική φθορά έχει αφήσει καλοριφέρ σας ακατάλληλα, και αυτό πρέπει να αλλάξει το συντομότερο. Τέλος, μια ρωγμή στο δοχείο υπερχείλισης μπορεί επίσης να προκαλέσει το ψυκτικό να διαρρεύσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να διορθώσετε αυτό το κρακ – ιδανικά με κάποια κόλλα, ή να την αντικαταστήσει με ένα νέο.

Από την άποψη των χρημάτων και προσπαθειών, για τον καθορισμό διαρροές αντιψυκτικό από την έναρξη έγκαιρη επισκευή είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι επισκευή κάθε ζημία που προκαλείται στον κινητήρα. Στην περίπτωση των εσωτερικών διαρροών, τα οποία μπορεί να απαιτούν επαγγελματική παρέμβαση, μπορεί να χρειαστεί να πληρώνω περίπου $ 1000 ή έτσι. Ωστόσο, εξωτερικές διαρροές θα είναι σχετικά φθηνή για να παραστεί στην, και το πιο σημαντικό, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Best Cars Concept
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Προβλήματα Ενισχυτής
Τιμές Auto Detailing
Εκτίμηση Paint Job
Paint αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD

Leave a Reply