Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή

Τα περισσότερα από τα πολυτελή αυτοκίνητα έχουν ένα λειτουργικό πάνελ στην οροφή του οχήματος το οποίο επιτρέπει τόσο αέρα και το φως να εισέλθει στο χώρο των επιβατών. Αυτό είναι σίγουρα ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων που ανήκουν στην κατηγορία πολυτελείας. Ηλιοροφή είναι ο γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτή την λειτουργική ομάδα. Ηλιοροφή για πρώτη φορά σχεδιάστηκε από Hollandia, μια ολλανδική εταιρεία. Αν και ηλιοροφή ή γυάλινη ηλιοροφή δημιουργήθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Ηλιοροφή, είχε εγκατασταθεί πρώτα από Ford στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το πρώτο αυτοκίνητο να έχει ηλιοροφή ήταν ο Lincoln Continental Mark IV. Από τότε, η έννοια της παρούσας λειτουργική πάνελ στην οροφή του οχήματος έχει γίνει πολύ δημοφιλής.

Πώς είναι ένα Ηλιοροφή διαφορετική από μια ηλιοροφή

Αν και η Ford που χρησιμοποιείται αυτό το χαρακτηριστικό στη δεκαετία του 1970, η έμπνευση ήρθε από τους ανθρώπους. Σε εκείνες τις ημέρες, ακόμη και πριν από την εισαγωγή του moonroof από τη Ford, οι άνθρωποι είχαν αρχίσει να placing αδιαφανές και μεταλλικά πάνελ στην οροφή των αυτοκινήτων τους. Αυτά ήταν χειροκίνητα. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας αυτής της τάσης, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αποφάσισε να ενσωματώσει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στα οχήματά τους. Καθώς η τεχνολογία προηγμένη, αρκετές αλλαγές. Προηγούμενα αυτές οι ομάδες λειτουργούν χειροκίνητα, αλλά σύντομα οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ήρθε με καλύτερα χαρακτηριστικά και αυτά άρχισαν να λειτουργούν ηλεκτρονικά. Με την προηγμένη τεχνολογία και το σχεδιασμό τεχνογνωσία, ορισμένες αλλαγές που έγιναν. Η έκδοση που εισήχθη από τη Ford το 1970 χρησιμοποιείται πάνελ από γυαλί και πήρε το όνομά του ως ηλιοροφή. Κάποιος πρέπει να εξετάσει την ιστορία της εξέλιξης του σχεδιασμού αυτοκινήτων να κατανοήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ηλιοροφή και ηλιοροφή.

Η ηλιοροφή είναι συνήθως ένα στερεό χρώμα του αμαξώματος πίνακα που εμφανίζεται ή είναι αφαιρούμενη, ενώ, μια ηλιοροφή είναι ένα ιδιαίτερο είδος της ηλιοροφής. Το συρόμενο πάνελ από γυαλί κάνει ηλιοροφή πιο κομψό από ηλιοροφές. Η ηλιοροφή είναι χαρακτηριστικό θεωρείται κομψό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε την ηλιοροφή χαρακτηριστικό σε διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα. Ηλιοροφή είναι ένα αδιαφανές πλαίσιο επιτρέπει στο φως ή αέρα, μόνο όταν είναι ανοιχτό, ενώ, ηλιοροφή λόγω του ότι ένα πάνελ από γυαλί, επιτρέπει στο φως να εισέλθει ακόμη και όταν είναι κλειστό.

Όταν η έννοια της moonroof εισήχθη, έγινε όλο και περισσότερο δημοφιλής επειδή υαλοπίνακες κοίταξε κομψό και επέτρεψε στους επιβάτες να πάρετε μια άποψη του ουρανού, ακόμη και όταν η ηλιοροφή έκλεισε. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με όλων των τύπων των πολυτελών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν αυτό το χαρακτηριστικό. Με τα χρόνια, οι όροι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά. Τα μέταλλα δεν είναι πλέον χρησιμοποιείται για να κάνει ηλιοροφές. Οι κατασκευαστές πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τη γεύση των αγοραστών και βελτιωμένες εκδόσεις χρειάζονται για να τους ικανοποιήσει. Πηγαίνουν τις ημέρες, όταν η ηλιοροφή σήμαινε ένα ενιαίο στρώμα του γυαλιού που θα έπρεπε να λειτουργεί χειροκίνητα και θα μπορούσε να ανοίξει μόνο ελάχιστα. Αυτά τα νεότερα εκδόσεις είναι πάνελ από γυαλί που κλίνουν προς τα πάνω ή σπρώξτε πίσω στην οροφή εντελώς και να επιτρέψει στους επιβαίνοντες να αναπνεύσετε καθαρό αέρα και να απολαύσετε τον ήλιο. Τώρα το άγχος είναι στην καλύτερη κυκλοφορία της οροφής και διάφορες μορφές, όπως η pop-in, αναδίπλωση, top-mount, αεροτομή, έχουν πανοραμική θέα και αφαιρούμενα πάνελ οροφής έχουν συσταθεί για να εξασφαλίζουν καλύτερες επιλογές. Οι περισσότερες από τις ηλιοροφές είναι λειτουργεί ηλεκτρονικά.

Αυτό ήταν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά μεταξύ ηλιοροφή και ηλιοροφή. Επειδή τώρα ηλιοροφές κατασκευασμένο από γυαλί, οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται τώρα εναλλακτικά. Έτσι, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μπερδεύονται μεταξύ των δύο.

Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Καθαρισμός δεξαμενής καυσίμου – Καθαρισμός ρεζερβουάρ βενζίνης
Πιο ακριβό αυτοκίνητο
ABS λυχνία παραμένει αναμμένη
Disc Vs. Ταμπούρα
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Honda vs Toyota
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων

Leave a Reply