Δοκιμή πίεσης καυσίμου

Είχα μόλις διαβάσει κάπου Mercedes – η χιουμοριστική αναλάβει Mercedes πηγαίνει όπως αυτό – ένα μοντέλο της Mercedes, ο οποίος δοκιμάζεται από τον πελάτη. Μετά από μια καλή πορεία, να σταματήσει απότομα. Ο πελάτης, για να αναρωτηθεί για το, παίρνει απάντηση – Κύριε, δεν ξέρετε πώς αυτό το αυτοκίνητο πήγε ακόμη και αυτή η απόσταση; Πελάτης λέει όχι. Ο διαχειριστής εκθετήριο λέει, είναι έτρεξε από την καλή θέληση του brand name, χωρίς καύσιμα! Σε μια σοβαρή σημείωση όμως, τα καύσιμα και το σύστημα καυσίμου του αυτοκινήτου, ακριβώς όπως ένα πεπτικό σύστημα του οργανισμού, είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Μια παρτίδα για το πώς ένα αυτοκίνητο τρέχει εξαρτάται από την πίεση καυσίμου και το όλο σύστημα ανεφοδιασμού. Στη συνέχεια, καθίσταται υποχρεωτική για να ελέγξετε την πίεση περιοδικά.

Πώς να δοκιμή πίεσης καυσίμου;

Για να ελέγξετε την πίεση σε ένα αυτοκίνητο, χρειάζεστε ένα μετρητή πίεσης και tester. Θα χρειαστείτε επίσης προσαρμογείς για το όχημά σας. Κακώς τρέχει το αυτοκίνητο μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ανεπαρκούς πίεσης καυσίμου. Καυσίμου αντικατάσταση αντλίας θα πρέπει να εξεταστεί σε περίπτωση που η αντλία έχει πλήρως κατανεμημένες.

ΒΗΜΑ 1.
Αφού έχετε συλλέξει το δοκιμαστή και τα άλλα εφόδια που απαιτούνται, θα πρέπει να βρείτε το λιμάνι πίεσης καυσίμου. Γι ‘αυτό ίσως χρειαστεί να ελέγξετε το εγχειρίδιο. Είναι επίσης πιθανό ότι μπορεί να έχετε για την T-στη γραμμή καυσίμου.

Βήμα 2.
Γυρίστε τη μίζα του αυτοκινήτου και σημειώνω την ανάγνωση. Μετά από αυτό ξεκινήσει το αυτοκίνητο και να καταγράφει τις μετρήσεις μετά τη λειτουργία του.

Βήμα 3.
Υπάρχει η πιθανότητα ότι το πρόβλημα στο αυτοκίνητο μπορεί να προκύψει, ενώ εσείς την οδήγηση. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να λάβει μια δοκιμή δρόμο για την τήρηση αρχείου για την πίεση καυσίμου όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση.

Βήμα # [4]
Ταινία ο μετρητής στο παρμπρίζ και έχουν κάποιον έλεγχο της πίεσης, ενώ οδηγείτε. Συγκρίνετε τις ενδείξεις με αυτές που αντιστοιχούν στο αυτοκίνητό σας στο εγχειρίδιο.

Βήμα 5.
Στις δοκιμές πίεσης καυσίμου, αν η πίεση που ταιριάζουν με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, τότε μην ανησυχείτε. Αν δεν είναι, τότε θα πρέπει είτε να αλλάξετε το φίλτρο καυσίμου ή πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό και πάλι.

Εκτός από αυτά, βλέπε για τα συμπτώματα μιας κακής ρυθμιστή πίεσης. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεβιδώσετε το μανόμετρο από όπου το καύσιμο θα βγει και στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή ελέγχου σε αυτό.

Ποιο είναι το επόμενο; Τι δείχνουν οι μετρήσεις; Τι αντίκτυπο έχει αυτό έχει για τα μέρη, όπως μπουζί; Λοιπόν, εδώ είναι οι απαντήσεις!

Σενάρια πίεσης καυσίμου

Μια χαμηλά για τα πιο πιθανά σενάρια, αφού έχετε βρει την πίεση. Ένα πολύ σημαντικό ένα είναι περίπου το ρυθμιστή πίεσης.

Περισσότερα πίεσης καυσίμου από την απαιτούμενη
Ακριβώς όπως χαμηλή πίεση δεν είναι μία καλή ένδειξη, μεγαλύτερη πίεση πάρα πολύ, δεν είναι καλή. Τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση είναι, επιπλέον πίεση θα αναγκάσει περισσότερα καύσιμα από ό, τι χρειάζεται, με τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου. Αυτό θα οδηγήσει τον κινητήρα να λειτουργεί πλούσια και ότι με τη σειρά του, θα προκαλέσει βλάβη στα μπουζί, μαύρο καπνό και η απότομη ή υποτονική αδράνεια. Ρυθμιστή πίεσης καυσίμου θα πρέπει να ελέγχονται για τα προβλήματα σε αυτή την περίπτωση.

Χαμηλή πίεση καυσίμου
Εάν, μετά τη δοκιμή, χαμηλή πίεση βρίσκεται έξω, αυτό μπορεί να είναι η απάντηση στο αυτοκίνητό σας δεν εκτελεί μέχρι τη χαραγή. Κακή απόδοση του κινητήρα, ασταθής ρελαντί και μια διάλειψη μπορεί να είναι αποτέλεσμα της χαμηλής πίεσης. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το φίλτρο καυσίμου έχει φράξει. Ως εκ τούτου, πριν πάτε για την αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου, να είστε σίγουροι. Μερικές φορές, η αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου θα κάνει το κόλπο.

Τέλος, πριν τη διεξαγωγή της δοκιμής, βεβαιωθείτε ότι η αντλία καυσίμου λειτουργεί. Ακούστε προσεκτικά για ένα ξεχωριστό ήχο που εκπέμπεται από την αντλία καυσίμου. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λυγισμένα, στριμμένα ή να το πιέζετε γραμμές καυσίμου. Επίσης, δείτε αν μπορείτε να κάνετε την αντλία καυσίμου ρελέ ελέγχου. Αν η αντλία καυσίμου δεν λειτουργεί, η αντικατάσταση θα μπορούσε να είναι στις κάρτες. Σε περίπτωση, αυτό φαίνεται να περίπλοκη, μπορείτε πάντα να πάτε σε ένα μηχανικό και να πάρετε το τεστ. Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε μια σαφή εικόνα.

Bugatti Vs. McLaren
Top Car Carrier αποσκευών
Τι σημαίνει MP3 Stand για;
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου
Dead συμπτώματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Πώς να Paint Φλόγες
Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Πώς να εγκαταστήσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου
Δέρμα Φροντίδα Seat
Αυτοκίνητο Touch Up Paint

Leave a Reply