Εκτίμηση Paint Job

Κάθε τόσο συχνά, θα πρέπει να γίνει κάτι, αλλά δεν έχουν το χρόνο για αυτό. Να πάρει το αυτοκίνητό σας θα μπορούσε να είναι ζωγραφισμένο ένα από αυτές τις θέσεις εργασίας. Αλλά περιμένετε … Θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια γενική ιδέα για το κόστος, έτσι δεν είναι; Μετά από όλα, οι τιμές εργασία χρωμάτων σημαίνει γενικά καλά χρήματα και δεν θα θέλουν να μαδήσει, έτσι δεν είναι; Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μια εκτίμηση από ένα αξιόπιστο κατάστημα auto πριν να πιάσουμε την αποστολή του αυτοκινήτου σας για να πάρει βαμμένο. Κόστος πέρα, ένα καλό συνεργείο αυτοκινήτων θα κάνει επίσης καλή δουλειά με τη ζωγραφική. Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θέλει το αυτοκίνητό τους αναζητούν άσχημο μετά από να πάρει τόσο πολύ η εργασία που εκτελείται σε αυτό;

Πως να υπολογίσετε μια εργασία χρωμάτων

Πότε και πώς ξέρετε ότι δεν κάνετε κάποιο λάθος;

Πρώτα απ ‘όλα, το κόστος εργασία χρωμάτων που προτείνεται να σας πρέπει να ακούγεται ρεαλιστικό. Ας μην παρασυρόμαστε από τη σκέψη ότι η εκτίμηση της ζωγραφικής θα είναι ζωοτροφών κοτόπουλο, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να ακούγεται σαν να πρόκειται είτε στη θάλασσα. Μόλις έχετε τον εαυτό σας να προετοιμαστεί σχετικά με τις τιμές, θα πρέπει να εξετάσει το είδος της εργασίας που σας είναι στην πραγματικότητα να πάρει γίνει. Είναι το ένα βελτιώσουμε ή μήπως είναι μια νέα κατασκευή; Αν πρόκειται για ένα βελτιώσουμε, δεν το απαιτούν τα έργα ή είναι απλά μια βασική δουλειά; Πιστέψτε με, αυτά μπορεί να ακούγεται σαν ασήμαντες δείκτες, αλλά σημαίνει πολλά, όταν αναφέρονται για την εκτίμηση. Παράγοντες όπως το κόστος υλικών ή περιοχή μπορεί να είναι το ίδιο, αλλά η νεότητα ή την έλλειψή της θα μπορούσε να προσθέσει μέχρι και μια καλή συμφωνία. Επίσης, έχουμε κατά νου, το είδος του αυτοκινήτου που γίνεται όλο και ζωγραφισμένα θα κάνει επίσης μια τεράστια διαφορά. Ο εκτροφέας το αυτοκίνητο, τόσο περισσότερο θα κοστίσει.

Δεύτερον, ρίξτε μια καλή ματιά στο συνεργείο αυτοκινήτων, και στα περίχωρα. Αν φαίνεται το λιγότερο ύποπτο λίγο, ίσως να θέλετε να επανεξετάσει. Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη ύποπτη, εδώ είναι ό, τι πράγμα μιλάω … Αν το πρόσωπο που μιλάτε να θέλει να δει το αυτοκίνητό σας χωρίς να έχετε την παραμικρή υποψία σχετικά με τις τιμές, μπορείτε να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο ρυθμός θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από το είδος του αυτοκινήτου που έχετε, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θέλετε να μείνετε μακριά από.

Τρίτον, δεν αποδέχεται την προσφορά του να πάρει πίσω το αυτοκίνητό σας από το κατάστημα σε μια-δυο μέρες. Αυτό είναι γενικά μια ένδειξη ότι το κατάστημα ενδίδει σε χύμα εργασίες βαφής, η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να σημαίνει χάλια αποτελέσματα. Δεν θέλετε να ξεφλουδίσει έξω τα χρήματα για αυτό.

Εκτίμηση Auto Paint

Μπορείτε να είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια εκτίμηση κάτω από $ 1000 για μια πλήρη εργασία χρωμάτων θα είναι αρκετά πιθανόν να σημαίνει ότι θα λάβετε μια μέτρια δουλειά κάτω στην τιμή αυτή. Θα ακούσετε συχνά αυτοί οι τύποι κατάστημα μιλήσουμε για τη ζωγραφική του αυτοκινήτου σας για κάτι σαν $ 250, αλλά μην ξεγελιέστε. Με κανένα τρόπο δεν είναι εσείς να πάρει κάτι περισσότερο από ένα νέο παλτό του χρώματος πάνω από το παλιό. Ενώ ένα μέσο εύρος για μια αρκετά αξιοπρεπή δουλειά είναι κάπου μεταξύ $ 1000 και $ 5000, high-end έργο θα μπορούσε ακόμη και να σας κοστίσει κάτι σαν $ 10.000. Όπως δύσπιστος κι αν ακούγεται, αυτό θα είναι χρήματα που ξοδεύονται καλά. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Ενώ είμαστε σε αυτό, μπορούμε επίσης να δούμε υπολογίζει τις εκτιμήσεις για μια εργασία χρωμάτων για το σπίτι σας, καθώς και.

Αρχική Εκτίμηση Paint

Φαίνεται αμφίβολο ότι οι άνθρωποι δεν θα ξέρουν πώς να υπολογίσει μια εκτίμηση για μια εργασία χρωμάτων για τα σπίτια τους. Αλλά για εκείνους από εσάς που βρίσκονται σε σύγχυση, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς γίνεται. Μάλλον προφανώς, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι είναι η περιοχή του χώρου που θα πάρει βαμμένο. Ξεκινήστε με τη μέτρηση πάτωμα με το ύψος της οροφής. Με να πάρει ότι γίνει, μετρήστε το πλάτος του τείχους και το ανώτατο όριο, αν αυτό απαιτεί να πάρει πάρα πολύ ζωγραφισμένο. Στη συνέχεια, θα θέλατε να πολλαπλασιάσει τις διαστάσεις του τοίχου από το ύψος της οροφής. Το αποτέλεσμα αυτού του υπολογισμού, όταν προστίθεται στην περιοχή του ανώτατου ορίου, θα οδηγήσει στην περιοχή του σπιτιού / δωματίου σας. Σύμφωνα με όλους τους υπολογισμούς, να καταλάβω το ποσό της μπογιάς που θα απαιτούνταν για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή. Επίσης, έχουμε κατά νου ότι το κόστος των άλλων υλικών (βούρτσες, ταινία ζωγράφου, κλπ.), θα είναι ένα επιπλέον κόστος. Συνιστάται να αγοράσει προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας από τη στιγμή που θα θέλετε να διαρκέσει καθ ‘όλη τη διαδικασία. Μετά την μέθοδο που αναφέρεται σίγουρα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα σχετικά με μια εκτίμηση για το σπίτι σας.

(Σημείωση: Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το είδος της εργασίας.)

Τώρα που έχετε μια ιδέα σχετικά με θέσεις εργασίας χρώμα, να προχωρήσει με το να πάρει το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας βαμμένο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει για κάποιο είδος εγγύησης για την ίδια. Μετά την επιβεβαίωση όλων αυτών των στοιχείων, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα κρίση σας και τις εκτιμήσεις πηγαίνει στραβά.

Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Brake Fluid Ρουαγιάλ
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου
Φτηνές RWD Αυτοκίνητα
Απομάκρυνση Brake Drum
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Leave a Reply