Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player

Εναέρια συσκευές αναπαραγωγής DVD είναι μια καλή διασκεδαστικό τρόπο για να παρακολουθείτε ταινίες DVD και να κάνει το χρόνο σας πιο ευχάριστη, ενώ ταξιδεύετε. Επιλέγοντας να δημιουργήσει ένα υπερυψωμένο σύστημα DVD το αυτοκίνητό σας μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιητική σε βάθος χρόνου, αλλά σύνθετο στην αρχή. Μη ειδήμονα ή κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την εγκατάσταση μπορεί επίσης να συμπληρώσει αυτό το είδος του έργου τον εαυτό του, ωστόσο, κάποια κατανόηση και εμπειρία στο έργο θα καταστήσει πιο γρήγορα. Επιπλέον, η εκτέλεση της εγκατάστασης εαυτό σας θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πολλά για τα έξοδα εγκατάστασης. Για να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα ψυχαγωγίας, θα πρέπει να γίνεται αναφορά στις γενικά σχόλια DVD player είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την εγκατάσταση, έχετε την εναλλακτική λύση του να πάρει βοήθεια μέσω της εταιρείας που αγόρασε από το σύστημα.

Εγκατάσταση Εναέρια DVD Player

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε μια θέση που θέλετε το σύστημα DVD για να εγκατασταθεί μέσα Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια θέση η οποία θα επιτρέψει σε όλους στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δείτε την οθόνη αβίαστα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρουν το φως θόλο. Το επόμενο βήμα θα είναι να εκπονήσει ένα περίγραμμα του βραχίονα που συνοδεύει το σύστημα για την επένδυση οροφής του αυτοκινήτου, όταν έχετε επιλέξει το σύστημα που θα δημιουργηθεί. Βεβαιωθείτε ότι η διαγραμμίσεών βρίσκεται στο κέντρο και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Μερικώς πέσει η επένδυση οροφής αυτοκινήτων, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πέσει μόλις μία μόνο πλευρά του, έτσι ώστε να πάρει τη διάταξη της καλωδίωσης μέσα. Τότε θα πρέπει να ξεβιδώσετε την πλευρά του οδηγού ή του συνοδηγού σκιάδιο κατά την οποία η ασφαλειοθήκη βρίσκεται. Αποσυνδέστε το φως ματαιοδοξία με τη σταδιακή τραβώντας τις υποδοχές. Μοχλός η άνω και κάτω πλαίσιο επένδυσης της κολόνας προς την ίδια κατεύθυνση από την οποία πήρε το σκιάδιο με το κατσαβίδι. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να σας ζητηθεί να πάρετε από τη ζώνη ασφαλείας και αν συνδέεται με το ανώτερο πυλώνα. Η ζώνη ασφαλείας είναι γενικά καθορίζεται με ένα κεφάλι ή μπουλόνι. Βγάλτε τις βίδες και κλιπ στερέωσης, και να χαλαρώσει τον πίνακα κλωτσιά πάνω από την ασφαλειοθήκη και τοποθετήστε τον πίνακα στο πλάι.

Κόψτε το διαγραμμίσεών για την επένδυση οροφής αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι η δέσμη στήριξης διασχίζει το μέρος όπου θέλετε να βάλετε το σύστημα. Αν δεν υπάρχει τέτοια δέσμη, θα πρέπει να επικολλήσετε το σιδηροδρομικό ξύλο στην οροφή του αυτοκινήτου. Απασχολούν το στήριγμα για το σκοπό της σήμανσης τουλάχιστον τέσσερις γεωτρήσεις στο ξύλο ή δέσμη στήριξης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις οπές στο κέντρο της δοκού.

Ρυθμίστε τα καλώδια που ήρθε με το σύστημα μέσα από την επένδυση οροφής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χαλαρό για τη σύνδεση με τον παίκτη. Ανατρέξτε στις κατευθυντήριες γραμμές και χρησιμοποιούν το υλικό που ήρθε μαζί με την εναέρια σύστημα DVD. Λίγα συστήματα θα απαιτούν από εσάς να συνδέσετε όλα τα καλώδια στο σύστημα DVD πριν από την τοποθέτηση. Απόκρυψη του συγκροτήματος καλώδιο στην πίσω πλευρά του πάνελ που έβγαλε. Τοποθετήστε το στήριγμα επιμελώς χρησιμοποιώντας τις σύντομες βίδες που ήρθε μαζί με το σύστημα DVD. Ενώστε τα καλώδια θόλο με τα κατάλληλα καλώδια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στο εγχειρίδιο DVD player.

Συνδέστε την τροφοδοσία και ήχου καλώδια, όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια που συνδέονται με μια 12-volt πηγή εκτός από το μαύρο καλώδιο που απαιτείται για να γειωθεί. Η γείωση μπορεί να γίνει με απλά χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε βίδα. Απασχολούν ένα ρολό σύρμα για να κόψει τα καλώδια, και να χρησιμοποιούν ηλεκτρική ταινία για το σκοπό της διασφάλισης συνδέσεις καλωδίων. Τοποθετήστε το FM διαμορφωτή κάτω από το κάθισμα που βρίσκεται πιο κοντά στο σημείο που αφαιρούνται από τον πίνακα. Θα πρέπει στη συνέχεια να ρυθμίσετε το καλώδιο ήχου στο διαμορφωτή FM. Ρυθμίστε το ρυθμιστή σε οποιοδήποτε ραδιοσήμα που αναφέρεται στο διαμορφωτή. Σταθερά τη θέση των καλωδίων όπου οι ομάδες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στερεώστε όλα τα πάνελ, ζώνη ασφαλείας, και πίσω headliner σε κατάλληλες θέσεις τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα την do-it-yourself έργο των εναέριων εγκατάσταση DVD player. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, απλά διασφαλίζουν ότι ο παίκτης δεν είναι πάνω από σφιγμένα. Εάν είναι, αυτό μπορεί να προκαλέσει την οθόνη για να λυγίζει. Μπορεί να χρειαστούν περίπου πέντε ώρες ή περισσότερο για την πλήρη διαδικασία εγκατάστασης, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο προτού να πάρετε για να κάνει αυτό το έργο.

Πώς να Μετατροπή ήχου σε MIDI
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
Προβλήματα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Αυτοκίνητο Πρόγραμμα συντήρησης
Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Bad συμπτώματα Δυναμό

Leave a Reply