Ενδιαφέροντα Γεγονότα αυτοκινήτου

Αυτές είναι γνωστές ως μία από τις καλύτερες καινοτομίες από τον άνθρωπο. Τα αυτοκίνητα είναι κάτι που είναι κοντά στην καρδιά του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς ποτέ δεν ξεχνάμε το πρώτο αυτοκίνητό μας, δεν έχει σημασία αν είναι του 1961 Volkswagen ή το 2010 BMW Σειρά 5. Για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο είναι ένα μεγάλο πράγμα, είναι ένα σύμβολο του καθεστώτος. Ανέκαθεν πίστευα ότι η τεχνολογία έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε, αλλά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν μπορεί να σταματήσει ευχαριστώντας τους λαμπρά μυαλά που σκέφτηκαν να καταστεί. Κάθε οικογένεια έχει πολλά συναισθήματα που συνδέονται με τα αυτοκίνητά τους, πρώτος δίσκος ενός ζευγαριού από κοινού, το πρώτο οικογενειακό πικνίκ, κλπ. Αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Ωστόσο, οι περισσότεροι από μας δεν γνωρίζουν σχετικά με τα λίγα στοιχεία που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε.

Γνωρίζατε ότι η πρώτη γενιά κλασικά αυτοκίνητα που αναπτύχθηκαν στα μέσα του 16ου αιώνα δεν είχε τιμόνι, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να οδηγήσουν αυτά τα αυτοκίνητα με τη βοήθεια ενός μοχλού. Συγκλονιστικές, έτσι δεν είναι; Υποθέτω ότι, οι περισσότεροι από εσάς δεν ήξερε ότι. Σε αυτό το κομμάτι των πληροφοριών, θα πάρετε για να μάθετε περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως αυτοκίνητα. Ας διαβάσει …

Ενδιαφέροντα δεδομένα για Αυτοκίνητα

Τώρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τις μεγάλες μάρκες των αυτοκινήτων στην αγορά, αλλά δεν ξέρετε ποιος εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο; Μάθετε περισσότερα γεγονότα σαν αυτά και να βελτιώσουν τις γνώσεις σας.

Το αυτοκίνητο λέξη είναι ένα μίγμα της «αυτόματης» τη γαλλική λέξη που σημαίνει αυτο και κινητής τηλεφωνίας που σημαίνει κίνηση.
Το πρώτο αυτοκίνητο εφευρέθηκε το έτος 1672 από τον Ferdinand Verbiest.
Ο ταχύτερος χρόνος που λήφθηκε για να αφαιρέσετε ένα κινητήρα του αυτοκινήτου και την αντικατάστασή του με ένα νέο ήταν 42 δευτερόλεπτα. Αυτό το ιστορικό περιστατικό συνέβη στις 21 Νοεμβρίου 1985 και το αυτοκίνητο ήταν ένα Ford Escort.
Οι υαλοκαθαριστήρες που είναι ένα σημαντικό συστατικό της κάθε αυτοκίνητο εισήχθη από μια γυναίκα.
Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι οι κορυφαίες μηχανές καυσίμων επιταχύνει έως 5 g από την αρχή στέκεται. Η ένεση νιτρομεθάνιο σας δίνει BHP 6000.
Οι πιο πολυσύχναστες οδούς στην Ευρώπη μπορεί να βασίζεται στη χώρα του Λουξεμβούργου με 570 αυτοκίνητα ανά 1000 άτομα.
Το πρώτο ιαπωνικό αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ ήταν το Honda Accord, το Νοέμβριο του 1982.
Οι νόμοι και οι κανονισμοί για υπερβολική ταχύτητα αυτοκινήτων που ξεκίνησε το 1865 όταν οι νόμοι για την ταχύτητα αναπτύχθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο νόμος ήταν γνωστή ως νόμος Locomotive και έχει σχεδιαστεί για να περιορίσει την ταχύτητα των οχημάτων άλογο λιγότερο σε 2 mph σε πόλεις και 4 mph το εξοχή.
Κατά το έτος 1925, ένα αυτοκίνητο Ford θα κοστίσει μόνο $ 625.
Η Ford Motor Company γίνεται μόνο 107 μοντέλα της Ford GT40 εκ των οποίων 7 ήταν για τα αυτοκίνητα δρόμου.
Μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα στον κόσμο που συνέβη το 1980 μεταξύ Παρισιού και Λυών στη γαλλική Autoroute. Η μαρμελάδα ήταν 110 μίλια μακρύ και το πιο πρόσφατο γεγονός της κυκλοφορίας κρατήσει ψηλά τεντώθηκε στα 100 μίλια και συνέβη κοντά στο Αμβούργο της Γερμανίας το 1993.
Φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο κατασκευάζεται στην Ινδία και ονομάζεται Tata Nano.
Πρώτη πολιτική ασφάλισης στον κόσμο auto αγοράστηκε το 1897 στο Westfield, Μασαχουσέτη
Ο αερόσακος διαρκεί μόλις 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να φουσκώνουν μετά από ένα ατύχημα.
Το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο είναι η Bugatti Veyron που διατίθεται στην τιμή των $ 1,60,000.

Γεγονότα αυτοκινήτου για παιδιά

Τα παιδιά πάντα την αγάπη για να ξέρω κάποια διασκέδαση και ενδιαφέροντα γεγονότα και όλα τα παιδιά αγαπούν τα αυτοκίνητα. Αυτό είναι το αγαπημένο τρόπο μεταφοράς τους η οποία έχει κάνει ακόμη σχολικές εκδρομές διασκεδαστικό και εύκολο. Έτσι, εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα αυτοκίνητα για τους νέους αυτούς σας να ξέρετε.

Το Toyota Corolla είχε ένα από τα πιο καταπληκτικά πωλήσεις στην ιστορία των αυτοκινήτων. Πούλησε ένα αριθμό ρεκόρ των 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων πριν από αυτό αντικαταστάθηκε από το Toyota Yaris. Ο αριθμός των πωλήσεων του Corolla είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά γεγονότα στην ιστορία της Toyota.
Το 1916, το 55% των αυτοκινήτων του κόσμου ήταν T της Ford. Αυτό το αρχείο είναι ακόμα αήττητη.
Το αυτοκίνητο είναι το πιο ανακυκλωμένο προϊόν στον κόσμο.
Το πρώτο επιταχυνόμενο εισιτήριο δόθηκε κατά το έτος 1902.
Πάνω από το 90% των ιδιοκτητών αυτοκινήτων παραδέχονται ότι το τραγούδι ενώ ήταν οδήγηση.
Ιαπωνία παράγεται το μεγαλύτερο είδος των αυτοκινήτων το 2006.
Ο πρώτος θάνατος οδικής κυκλοφορίας που συνέβη το 1896, όταν μια κυρία πέθανε μετά να πληγεί από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το πρώτο ραδιόφωνο αυτοκινήτου εφευρέθηκε το έτος 1929, ονομάστηκε Motorola.
Ferrari κατασκευάζει μόνο 14 αυτοκίνητα κάθε μέρα.
Το Ford Puma είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Ford που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά σε έναν υπολογιστή.
Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι ξοδεύουν περίπου 2 εβδομάδες το χρόνο τους περιμένοντας φανάρια για να γίνει πράσινη.
Το πρώτο αυτοκινητιστικό ατύχημα συνέβη το 1769 και το κατεστραμμένο όχημα εξακολουθεί να διατηρείται σε Ωδείο Metiers Nationale des Arts et στο Παρίσι.

Έτσι, αυτά ήταν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα για το αυτοκίνητό σας ανθρώπους. Ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση τους? Και υπάρχουν πολλά περισσότερα για να σκάψουν έξω, οπότε αν βρείτε κάτι που θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας.

Πώς να αλλάξετε υγρό φρένων
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Muffler κόστος επισκευής
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Car Wax Remover
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Car Stereo Wiring
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή

Leave a Reply