Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου

Όταν πρόκειται για την ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου ή οποιοδήποτε άλλο όχημα, η πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του οχήματος. Αυτοκίνητο εξοπλισμού ρυμούλκησης είναι βοήθεια κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια επίδειξη κινητήρα ή τη μετακίνηση σε ένα νέο σπίτι με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα. Μπορεί επίσης να είναι σε ανάγκη από ένα ρυμουλκό εξοπλισμού σε χειρότερα προβλήματα αυτοκίνητο όπως το αυτοκίνητό σας πήρε μπλοκαριστεί ή κλειδωμένο στη μέση του δρόμου. Ο εξοπλισμός για τη ρυμούλκηση είναι πολλά? Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η επιλογή ενός σωστή, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Δημοφιλή Εξοπλισμός αυτοκινήτου ρυμούλκησης

Είτε είστε ενοικίαση ή την αγορά εξοπλισμού ρυμούλκησης αυτοκινήτου, εξετάζει το είδος και τους λόγους για τη ρυμούλκηση. Τότε μόνο, θα είστε σε θέση να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό ρυμούλκησης και ανάκτησης για το αυτοκίνητό σας. Αρχικά ελέγξτε τις διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού του οχήματος ρυμούλκησης και να αναλύσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Θα πρέπει να εξετάσει το μέγεθος, το κόστος, το βάρος χωρητικότητα του εξοπλισμού ρυμούλκησης και σύστημα πέδησης για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επίπεδος ή αυτοκινήτου Trailer: Επίπεδος εξοπλισμός ρυμούλκησης είναι απλά ένα μεγάλο φορτηγό με καρότσα που συνδέονται με αυτόν. Οι όροι και ρυμουλκούμενο καρότσα αυτοκινήτου χρησιμοποιούνται ως συνώνυμα, καθώς και οι δύο περιλαμβάνουν τη χρήση ανθεκτικό ρυμουλκούμενα. Για τη ρυμούλκηση το αυτοκίνητο, ανυψώνεται και τοποθετείται στην καρότσα ή του ρυμουλκούμενου. Το ρυμουλκούμενο συνδέεται στη συνέχεια με το πίσω μέρος του φορτηγού, το οποίο εξυπηρετεί τον κύριο σκοπό της σύροντας το ρυμούλκησης εξοπλισμό. Έτσι, με ένα τρέιλερ αυτοκινήτου ή σε επίπεδη επιφάνεια, όλα τους τροχούς του ρυμουλκούμενου οχήματος παραμένουν πάνω από το έδαφος.

Η καρότσες είναι συνήθως ρυθμισμένη σε χαμηλό επίπεδο με ύψος εκτεταμένες ράμπες για την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του οχήματος. Μπορείτε να νοικιάσετε είτε ένα ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο από τους παρόχους υπηρεσιών ή την αγορά για μερικές χιλιάδες δολάρια. Αν και είναι δαπανηρή? Η αντοχή, η ασφάλεια και η ευκολία χρήσης είναι ασύγκριτη σε άλλο εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, ένα ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο θεωρείται ως μία από τις πιο ιδανικές ρυμούλκησης εξοπλισμό για μετακίνηση σε μεγάλη απόσταση.

Αυτοκίνητο Dolly: Ένας άλλος τύπος του εξοπλισμού ρυμούλκησης για το αυτοκίνητο ονομάζεται το αυτοκίνητο κουκλίτσα ή ρυμούλκηση κουκλίτσα. Χρησιμοποιείται ως μια δημοφιλής μέθοδος της δίτροχο ρυμούλκηση. Σε αντίθεση με καρότσες ρυμούλκησης εξοπλισμό, μόνο οι δύο μπροστινοί τροχοί του αυτοκινήτου είναι πάνω από το έδαφος. Είναι πιο κατάλληλο για τη ρυμούλκηση εμπρός τετρακίνητα αυτοκίνητα, στο οποίο μέγιστη ισχύ του κινητήρα λειτουργεί με τους μπροστινούς τροχούς. Σε σύγκριση με ρυμουλκούμενα αυτοκίνητο, ένα αυτοκίνητο κουκλίτσα είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή, είτε για ενοικίαση ή την αγορά. Παρ ‘όλα αυτά, μια κουκλίτσα αυτοκίνητο διαθέτει ορισμένα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, τα ελαστικά που αγγίζουν το έδαφος έχουν φοράει και τα δάκρυα, μειώνοντας έτσι την αντοχή.

Επίπεδη ρυμούλκησης Εξοπλισμός: Διαμέρισμα ρυμούλκηση είναι μια άλλη μέθοδος, κατά την οποία όλοι οι τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου ή του οχήματος αγγίξει το έδαφος. Είναι, επίσης, αναφέρονται ως τέσσερις τροχούς κάτω ρυμούλκηση. Επίπεδη ρυμούλκησης είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται για τη ρυμούλκηση οχημάτων αναψυχής, αντί να μεταφέρουν τα αυτοκίνητα. Η ρυμούλκησης εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη ρυμούλκηση επίπεδη θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό ώστε να φέρει το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το βάρος χωρητικότητα του αυτοκινήτου ρυμούλκησης εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, ενώ η επιλογή για αυτό το επίπεδο εξοπλισμού ρυμούλκησης, επιλέξτε τη σωστή κατηγορία κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας.

Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Επισκευή ταμπλό
Πώς λειτουργούν ABS Φρένα
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Οδηγίες εγκατάστασης Στροφόμετρο
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Αυτοκίνητο Tester μπαταριών
Auto Detailing
Προβλήματα Κιβώτιο ταχυτήτων

Leave a Reply