Επισκευή Αυτοκινήτων ηλεκτρικού παραθύρου

Όλοι μας έχουν επίγνωση του αυτοκινήτου ηλεκτρικά παράθυρα, οι οποίοι είναι αυτόματα να πάει πάνω και κάτω σε ένα πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά υπάρχουν φορές όταν πατάτε το κουμπί και θα διαπιστώσετε ότι τα παράθυρα δεν λειτουργούν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη δυσλειτουργία αυτών των παραθύρων δύναμης.

Πώς να επισκευάσει τα Windows τροφοδοσίας αυτοκινήτου;
Ένας διακόπτης με συντρίμμια συσσωρεύεται γύρω από αυτό μπορεί να διαταράξει ενδεχομένως το παράθυρο εξουσία από το άνοιγμα και το κλείσιμο. Κουτιά ασφαλειών, που βρίσκονται κάτω από το ταμπλό (στα αριστερά του τιμονιού), θα μπορούσε να πάει ελαττωματικό. Κάποιος μπορεί εύκολα να εντοπίσουν αυτό με τον έλεγχο για ένα σπασμένο μεταλλικής ταινίας στην ασφαλειοθήκη. Αν τόσο ο διακόπτης και η ασφαλειοθήκη δουλεύουν μια χαρά, ακόμα και τα παράθυρα των αυτοκινήτων δεν ανταποκρίνονται στο διακόπτη, θα μπορούσε να υπάρχει ένα πρόβλημα με την καλωδίωση που συνδέονται με την ασφαλειοθήκη. Οι χαλαρές συνδέσεις στο κύκλωμα είναι απτά λόγους για πολλές δυσλειτουργίες ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Άλλοι σημαντικοί λόγοι θα μπορούσαν να είναι ελαττωματική ρυθμιστές παράθυρο του αυτοκινήτου ή δυσλειτουργία στα ηλεκτρικά μοτέρ του παραθύρου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πάνελ της πόρτας.

Πρώτα, αφαιρέστε το πάνελ των θυρών για την επισκευή στο παράθυρο, για να εντοπίσετε το ρυθμιστή παράθυρο και τον κινητήρα.
Εντοπίστε και αφαιρέστε τις βίδες που συγκρατούν το ρυθμιστή του παραθύρου. Αποσυνδέστε την καλωδίωση και να την αντικαταστήσει με το νέο ρυθμιστή παράθυρο (αν η κατάσταση ήταν ελαττωματική λόγω ρυθμιστής παράθυρο).
Αν δεν υπάρχει σφάλμα με το ρυθμιστή παράθυρο, ελέγξτε για χαλαρές συνδέσεις στην καλωδίωση. Αν είναι λεπτές, τότε υπάρχει η πιθανότητα ενός ελαττωματικού ηλεκτρικού κινητήρα. Δοκιμές λειτουργικότητα του κινητήρα παράθυρο είναι εύκολο όσο μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός πολύμετρου. Αν σας πολύμετρο δείχνει άπειρη αντίσταση και μηδενικό ρεύμα, αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας έχει πάει άσχημα και πρέπει να αντικατασταθεί.
Έτσι μόλις τελειώσετε με διάγνωση προβλημάτων αντικαταστήστε ρυθμιστή / μοτέρ / θρυαλλίδα / καλωδίωση (ό ήταν βρέθηκαν ελαττωματικό). Σφίξτε τα μπουλόνια και να εγκαταστήσετε ξανά το φράγμα υγρασίας.
Fix πίσω πόρτα του πίνακα και τώρα ασκούν το διακόπτη ηλεκτρικού παραθύρου. Παράθυρο του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να λειτουργεί μια χαρά.

* Σημείωση: Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να δοκιμαστεί υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου μηχανικού ή με τη βοήθεια ενός εγχειριδίου επισκευής αυτοκινήτων.

Κόστος αποκατάστασης των ηλεκτρικού παραθύρου
Το κόστος είναι πάντα ένα εμπόδιο, όταν πρόκειται για οποιαδήποτε υλιστική επισκευή. Όμως, το κόστος εξαρτάται από τη σοβαρότητα της βλάβης που προκαλείται τεχνικών στο παράθυρο. Θα μπορούσε να είναι μια καμένη ασφάλεια έξω, ή ένα ελαττωματικό ρυθμιστή παράθυρο ή μια μη λειτουργική παράθυρο ηλεκτρικό κινητήρα. Αν μοτέρ και ρυθμιστή σας είναι και οι δύο δεν εργάζονται, πάμε για άμεση αντικατάσταση. Ένας μηχανικός θα σας χρεώσει περίπου 100-150 δολάρια για τη διάγνωση του προβλήματος, USD 500 – 550 (κατά προσέγγιση) για τον καθορισμό των ελαττωματικών εξαρτημάτων και περίπου 400-450 δολάρια για την εργασία. Κρατήστε μια εκτίμηση του 1000 δολάρια για την επισκευή του κινητήρα όσο και τις ρυθμιστικές αρχές.

Θα έλεγα ότι αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου, μπορείτε να δοκιμάσετε τη διάγνωση πιθανώς το πρόβλημα μόνοι σας. Τουλάχιστον μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου 200 δολάρια από το συνολικό κόστος συντήρησης αυτοκινήτων. Κατά καιρούς, υπάρχουν μόνο μερικά βρωμιά που συσσωρεύεται γύρω από το διακόπτη που εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του το άνοιγμα και το κλείσιμο παραθύρων. Έτσι, είναι πάντα καλύτερο να ελέγξει κάθε δυνατότητα που δείχνει προς επισκευή παράθυρο του αυτοκινήτου προσωπικά, προτού να προσεγγίσουν έναν μηχανικό.

Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Muffler Εγκατάσταση Συμβουλές
Car Stereo Wiring
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Πώς να δοκιμάσει ένα Relay Switch
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Πώς να αφαιρέσει από το Paint Αυτοκίνητο Windows
Πώς να Μετατροπή ήχου σε κείμενο
Δοκιμή πίεσης καυσίμου
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;

Leave a Reply