Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές

Όταν ξοδεύετε τόσα πολλά χρήματα για την αγορά ενός αυτοκινήτου, δεν σας αρέσει, ακόμη και τη σκέψη του να ξεφλουδίσει έξω περισσότερα για επισκευές αυτοκινήτων. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα αυτοκίνητο που μπορεί να προκύψουν. Μπορείτε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια πολύ, αλλά δεν μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο με τον δίσκο τους άλλους. Ενώ μπορεί να καταβάλει πολλή προσοχή για την συντήρηση του αυτοκινήτου, μικροεπισκευές αυτοκινήτων θα χρειαστούν από καιρό σε καιρό. Μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε γρατσουνιές ή χτυπήματα στο αυτοκίνητό σας ή να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει ένα χαλασμένο μέρος του αυτοκινήτου. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συχνά καταλήγουν να πληρώνουν πολλά χρήματα για την επισκευή αυτοκινήτων. Ωστόσο, μπορούν να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα εάν μάθουν βασικές συμβουλές για την επισκευή αυτοκινήτων. Αν και θα ήταν φρόνιμο να αφήσει τα σύνθετα προβλήματα σε εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι απλούστερες μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσει επισκευής αυτοκινήτων για τη δική σας.

Συνήθη προβλήματα και Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εκτελέσετε μικρές επισκευές αυτοκινήτων; Δεδομένου παρακάτω είναι μερικά από τα κοινά προβλήματα αυτοκίνητο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αντιμετωπίζουν επίσης και οδηγίες για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Flat Tire
Ξέρετε πώς να καθορίσει ένα σκασμένο λάστιχο; Δεν ήμασταν σε αυτή την κατάσταση και τις περισσότερες φορές σήκωσε τα χέρια μας σε απόγνωση αβοήθητοι; Επιτρέψτε μου να σας πω πώς να αλλάξει ένα σκασμένο λάστιχο. Πρώτα απ ‘όλα, σταματήστε στην άκρη του δρόμου και το πάρκο το αυτοκίνητο σε επίπεδο έδαφος. Τραβήξτε το φρένο έκτακτης ανάγκης και βγάλτε το lug κλειδί, υποδοχή και ρεζέρβα από την εκκίνηση. Τοποθετήστε το γρύλο κάτω από το αυτοκίνητο τους κατευθύνει προς τον ανελκυστήρα, όπως επισημαίνει δίνονται στο εγχειρίδιο. Αφαιρέστε το καπάκι του διανομέα και χαλαρώστε τα καρύδια λοβός. Σταδιακά jack το αυτοκίνητο μέχρι το επίπεδο είναι πάνω από το έδαφος. Τώρα αφαιρέστε τα lug καρύδια και τραβήξτε προς τα έξω το σκασμένο λάστιχο. Re-θέση η ρεζέρβα ευθυγράμμιση οπών με λαβή των μπουλονιών. Τώρα μειώσει την υποδοχή μέχρι οι τροχοί βρίσκονται στο έδαφος. Σφίξτε τα μπουλόνια και τοποθετήστε το καπάκι του διανομέα. Τώρα εκδιωχθεί και μην ξεχάσετε να πάρετε διαμέρισμά σας επισκευαστεί γρήγορα.

Αυτοκίνητο δεν ξεκινά
Αν το αυτοκίνητό σας δεν ξεκινήσει, ξεπροβάλλουν την κουκούλα. Ρίξτε μια ματιά στους ακροδέκτες της μπαταρίας. Αν τυχόν σημάδια διάβρωσης εκεί, τότε θα μπορούσαν να έχουν φάει σε καλώδια σας. Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε τακτικά τους πόλους της μπαταρίας του εν λόγω διάβρωσης. Αν όλα φαίνεται μια χαρά τότε είναι πιθανό ότι η μπαταρία σας είναι φορτισμένη, αν ναι τότε το πάρει ακυρωτικά. Κατά καιρούς, ο κινητήρας γυρίζει πάνω, αλλά δεν ξεκινά. Πρώτον βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αέριο στη δεξαμενή. Δώστε όλες τις γραμμές καυσίμου σε βάθος τρέχει μέσα. Βεβαιωθείτε ότι όλοι τους είναι σε θέση και καλά συνδεδεμένο. Κοιτάξτε την κύρια καλωδίωση. Αν όλα είναι στη θέση του, θα μπορούσε να είναι μια πιο σοβαρή ηλεκτρική ή μηχανική ζήτημα. Θα ήταν καλύτερα να αφήσει μηχανικός διάγνωση του προβλήματος αυτοκίνητο.

Γρατσουνιές στο αυτοκίνητο
Αγοράστε ένα αστάρι και χρώμα μέχρι αφής που ταιριάζει εργασία βαφής του αυτοκινήτου σας. Βεβαιωθείτε ότι το αστάρι είναι ένα χρώμα ελαφρύτερο άγγιγμα από χρώμα σας επάνω. Πλύνετε και στη συνέχεια άμμος της περιοχής. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα από το τρίψιμο και το τμήμα από το μηδέν. Τώρα ισχύει η ένωση σώματος κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό μαχαίρι. Μόλις η ένωση σκληραίνει άμμος αυτό και στη συνέχεια να εφαρμόσει το έναυσμα. Αφού στεγνώσει το αστάρι εφαρμόσει την αφή επάνω χρώμα και αφήστε το να στεγνώσει. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το αυτοκίνητό σας θα πρέπει να δούμε τόσο καλή όσο και νέα!

Dent για Αυτοκίνητο
Αν το βαθούλωμα είναι μικρή, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να απαλλαγούμε από τα χτυπήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξύλινο μπλοκ πλήγμα για την περιοχή και απαλά κτύπησε το βαθούλωμα από το εσωτερικό χρησιμοποιώντας ένα λαστιχένιο σφυρί. Μερικές φορές το βαθούλωμα θα σκάσει και συμπληρώσετε το τμήμα όπως πριν. Αυτό βοηθά αν το βαθούλωμα είναι προσβάσιμο. Εφαρμογή του ξηρού πάγου στο κέντρο της επιφάνειας πλήγμα θα βοηθήσει επίσης στην απομάκρυνση των μικρών βαθουλώματα. Σε περίπτωση που το βαθούλωμα είναι απρόσιτο, θα χρειαστείτε ένα σετ αφαίρεσης βαθούλωμα. Πάρτε τη λαβή ενός εμβόλου από καουτσούκ και πιέστε το στο βαθούλωμα για να δημιουργήσετε μια ενέργεια αναρρόφησης. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τραβώντας το βαθούλωμα έξω. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε να τρυπάνι και μια τρύπα μέσα από το κέντρο της βαθούλωμα και στη συνέχεια τοποθετήστε το εργαλείο επισκευής βαθούλωμα σε αυτό για να τραβήξετε έξω το βαθούλωμα.

Αυτό ήταν κάποιες πληροφορίες για τα κοινά προβλήματα αυτοκινήτου, μαζί με τους τρόπους για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Ενώ μπορείτε να διορθώσετε ένα ελαστικό αυτοκινήτου ή γρατσουνιές ή χτυπήματα επισκευής, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσουν τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία, αν δεν είναι σε θέση να εντοπίσει το πρόβλημα.

Οι τιμές Εργασίας Car Paint
Ηλιοροφή Εγκατάσταση
Mp3 Players
Κόστος επισκευής αυτοκινήτων Παράθυρο
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Προβλήματα κινητήρα αυτοκινήτου
Στροφόμετρο Αντιμετώπιση προβλημάτων

Leave a Reply