Επισκευή Αυτοκινήτων Scratch

Γδαρσίματα και είναι αρκετά κοινή σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος, είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο ή ένα μεγάλο φορτηγό. Ακόμα και αν έχετε δώσει την καλύτερη θεραπεία για πρόσφατα αγόρασε το αυτοκίνητό σας, αργά ή γρήγορα θα πάρει τέτοια άσχημη γρατσουνιές. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί κάποια επισκευή για να επαναφέρετε την αρχική εμφάνιση. Η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους τρόπους για να διορθώσετε γρατσουνιές αυτοκίνητο θα σας βοηθήσει στον καθορισμό του αυτοκινήτου σας ικανοποιητικά, ενώ οι δαπάνες λιγότερο για το σκοπό αυτό.

Για όλους, η εμφάνιση των γρατζουνιές σε ένα αγαπημένο αυτοκίνητο είναι απογοητευτικό. Και έρχονται στο αυτοκίνητο επισκευή το μηδέν χρώμα, υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις, είτε να το διορθώσετε μόνοι σας ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Ενώ η λήψη της απόφασής σας, σκεφτείτε το μέγεθος της γρατσουνιές και βάθος. Αν το μηδέν μοιάζει περισσότερο με γραμμή χωρίς εξάπλωση, μπορείτε να σκεφτείτε για να γίνει αυτό με τον εαυτό σας. Ανατρέξτε στα ακόλουθα σημεία, προκειμένου να αποκλείσει τις δυνατότητες για αυτό το είδος της επισκευής αυτοκινήτων.

Εξετάστε τις γρατσουνιές
Προτού να πάρετε τον εαυτό σας απασχολημένο σε μια γρατσουνιά επισκευή αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε ότι ο αποχρωματισμός του χρώματος αυτοκίνητο δεν είναι ένα σημάδι, αλλά ένα πραγματικό μηδέν. Σήματα που προκαλούνται όταν η τριβή υλικού είναι μαλακότερο από το χρώμα του αυτοκινήτου. Αντί προκαλεί τριβή, αποθέτει υλικό στην επιφάνεια της βαφής, προκαλώντας τον αποχρωματισμό. Στην περίπτωση των σημάτων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς βγαίνουν εύκολα με τη βοήθεια μιας ήπιας αεροζόλ ή αφαίρεσης σήμα.

Προετοιμαστείτε για Επισκευή Scratch
Έτσι, μπορείτε να εκτελέσετε το δάκτυλό σας στην περιοχή και είναι σίγουρο ότι θα είναι μια αρχή. Το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσει την περιοχή μηδέν για επισκευή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε καλά το μέρος και το επίπεδο κάτω από το τρίψιμο. Μπορείτε να συνεχίσετε για πλυντήριο αυτοκινήτων με ένα ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων ή ένα σαμπουάν. Στη συνέχεια, πάρτε ένα λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο και το επίπεδο το μηδέν και η γειτονική περιοχή. Σκουπίστε τη σκόνη με τη βοήθεια του ένα μαλακό πανί ή μαλακή βούρτσα.

Καθορισμός Scratch αυτοκινήτου
Για την επισκευή ενός αυτοκινήτου το μηδέν, θα χρειαστείτε τρία στοιχεία – ένωση του σώματος, χρώμα αστάρι και αφή-up χρώμα. Αγορά προμηθεύει κατάλληλη στο αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου σας. Εφαρμόστε την ένωση του σώματος πάνω από την περιοχή το μηδέν με ένα πλαστικό μαχαίρι. Μετά σκληραίνει, άμμο μακριά στο επίπεδο της ένωσης ομοιόμορφα. Blow μακριά τη σκόνη και σπρέι βαφής αστάρι προσεκτικά. Αφήστε το να στεγνώσει για την προβλεπόμενη ώρα και επισκευή φινίρισμα με την εφαρμογή του αφή-up χρώμα.

Χρησιμοποιήστε μια Remover Scratch αυτοκινήτου
Υπάρχει μια πληθώρα των προϊόντων αφαίρεσης αυτοκίνητο μηδέν στην αγορά, τα οποία ισχυρίζονται ότι δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μην πηγαίνετε από την τιμή? Θα βρείτε πολλά φθηνά προϊόντα που υπόσχονται να δώσουν καλό φινίρισμα. Να είστε έξυπνος αγοραστής και επιλέξτε αυτό που έχει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να περάσει από σχόλια remover το μηδέν το αυτοκίνητο και ελέγξτε τις αξιολογήσεις των προϊόντων. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο φάσμα τιμών και να αγοράσει το καλύτερο αφαίρεσης που έρχεται στον προϋπολογισμό σας.

Κόστος επισκευής αυτοκινήτου Scratch
Το κόστος είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό ενός μηδέν αυτοκινήτου. Φυσικά, βαφής αυτοκινήτων επισκευή το μηδέν με do-it-yourself συμβουλές είναι φθηνότερο από το να πάρει το σταθερό από ένα τεχνικό. Για την τελευταία αυτή λύση, οι παράγοντες, όπως το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, θέση μηδέν, χρώμα που χρησιμοποιείται για την επισκευή και βάθος μηδέν χρησιμοποιείται για την εκτίμηση του κόστους. Ανάλογα με τα θέματα αυτά, τα έξοδα επισκευής αυτοκινήτων το μηδέν περίπου USD 25 έως όσο μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Εξετάστε τις επιλογές για την επισκευή αυτοκινήτου το μηδέν και υπερτερούν εύρος τιμών τους και μετά τα αποτελέσματα. Στην περίπτωση αυτή, αν υπάρχουν πάρα πολλές βαθιές γρατσουνιές και τη διάδοση, δεν υπάρχει άλλη πρακτική λύση, αντί να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα επαγγελματικό σέρβις για να διορθώσετε γρατσουνιές αυτοκίνητο. Μετά από όλα, θέλετε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται καθαρό και λείο, δεξιά!

Car Stereo Εγκατάσταση
Πώς να Paint Ζάντες αλουμινίου
Συμβουλές Auto Detailing
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Best Cars κίνηση στους εμπρός τροχού
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό
Best Μάρκες αυτοκινήτων

Leave a Reply