Επισκευή δεξαμενής αερίου

Έχοντας μια τρύπα στο αυτοκίνητό σας ή μοτοσικλέτα δεξαμενή αερίου μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση για να έχει. Είναι απολύτως απαραίτητο να πάει για επισκευή το συντομότερο δυνατόν για την αποφυγή κινδύνων πυρκαγιάς και την πρόληψη της απώλειας καυσίμων. Δεν χρειάζεται να πάτε για μια αντικατάσταση, αν η βλάβη είναι σε μικρές αναλογίες. Η επισκευή μπορεί να γίνει χρήση χημικών σφράγιση εποξική. Πολλοί άνθρωποι διεξαγωγή τέτοιου είδους εργασίες επισκευής κιτ με δική τους χρήση. Δεν μειώνει το κόστος και είναι αρκετά μια εύκολη αποτύπωση.

Πώς να επισκευάσει δεξαμενή αερίου;

Είναι δύσκολο για μια διαρροή δεξαμενή αερίου να περάσει απαρατήρητη. Όχι μόνο μπορεί να προκαλέσει απώλεια των καυσίμων, αλλά είναι επίσης και ένας πιθανός κίνδυνος πυρκαγιάς στα σκαριά. Από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε ή υποπτεύεστε διαρροή της δεξαμενής, είναι απαραίτητο να πάει για επισκευή το συντομότερο δυνατό. Εδώ είναι το πώς μπορείτε να διορθώσετε μικρές τρύπες αυτές οι δεξαμενές.

Επισκευή δεξαμενής αερίου του αυτοκινήτου
Τα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
Λάκα ή ακετόνη λεπτότερο
Κολλητική ταινία ή υλικό κάλυψης
ΕΠΟΞΙΚΟΣ
Στόκος
Πλαστικό δοχείο
Ζώνες από καουτσούκ
Πλαστική συσκευασία
Μαχαίρι

Πρώτο μέρος της επισκευής είναι η αφαίρεση της δεξαμενής φυσικού αερίου και την αποστράγγιση όλων των καυσίμων βενζίνης έξω από αυτό. Για να πάρετε τη δεξαμενή καθαριστεί καλά από οποιαδήποτε εναπομένοντα καύσιμα, προσθέστε μια πίντα της ακετόνης ή λάκα λεπτότερες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιστρέψετε το ρεζερβουάρ για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα στο εσωτερικό της δεξαμενής καθαριστεί με ακετόνη. Αφού πλυθεί καλά το δοχείο, μπορείτε να πετάξετε το εσωτερικό υγρό και αφήστε το δοχείο στεγνώσει για λίγο. Εντοπίστε τις τρύπες στη δεξαμενή και να σηματοδοτήσει σαφώς.

Επόμενη μέρος σφράγιση των οπών με τη χρήση εποξειδικής sealers από το εσωτερικό. Πριν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να εφαρμόζεται κολλητική ταινία πάνω από τις μικρές τρύπες έτσι ώστε το σφραγιστικό χύνεται μέσα δεν διαρρεύσει. Είναι ουσιώδες ότι οι έξοδοι της δεξαμενής, επίσης σφραγίζονται με στόκο. Αναμειγνύονται τα δύο τμήματα του στεγανωτικού εποξυ σε ένα πλαστικό δοχείο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε το εσωτερικό της δεξαμενής.

Το στόμιο πλήρωσης της δεξαμενής αερίου θα πρέπει να σφραγίζεται με τη χρήση λάστιχο και πλαστικό περικάλυμμα μετά την έκχυση του στεγανωτικού μέσα εποξυ Στη συνέχεια, η δεξαμενή θα πρέπει και πάλι να υποβάλλεται σε περιστροφή, έτσι ώστε οι στρώσεις βαφής εποξυ ίδια ομοιόμορφα στην εσωτερική επιφάνεια των δεξαμενών, η οποία θα σφραγίσει τις οπές. Μετά την περιστροφή του για κάποιο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε το βύσμα στην έξοδο πλήρωσης και αφήστε το υπόλοιπο ποσό της εποξειδικής sealer στραγγίξει. Ξύστε από οποιεσδήποτε επιπλέον καταθέσεις. Στη συνέχεια αφήνετε το ρεζερβουάρ να στεγνώσει και να δώσει χρόνο για την sealer για να σκληρύνει. Μόλις η δεξαμενή είναι ξηρό, ελέγξτε για διαρροές μετά την οποία η εργασία σας γίνεται. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το δοχείο και πάλι στη θέση του.

Επισκευή μια δεξαμενή αερίου Μοτοσικλέτα
Είναι σημαντικό ότι οι τρύπες σε μια δεξαμενή μοτοσικλέτας να επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πλήρη sealer εποξειδικής βάσης κιτ για τον καθορισμό διαρροές δεξαμενών σε μοτοσικλέτες.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη για την επισκευή αυτοκινήτων stank αερίου. Αφαιρέστε το δοχείο από το ποδήλατο και να απλώσουν οποιοδήποτε από τα καύσιμα μείνει μέσα. Ξεπλύνετε τη δεξαμενή καλά και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία και στόκος, να καλύπτει τις τρύπες από το εξωτερικό. Ρίχνουμε το μικτό sealer εποξική μετά την ανάμειξη δύο μέρη μαζί του. Σφραγίστε τις οπές πλήρωσης και περιστρέψτε τη δεξαμενή. Αφήστε το sealer καλύπτουν το εσωτερικό καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις εναπομένουσες στεγανωτικό και να αφήσει τη δεξαμενή για να θεραπευτεί. Που τελειώνει το έργο της σφράγισης τρύπες σε δεξαμενές μοτοσικλέτα.

Επισκευή μια πλαστική δεξαμενή
Πλαστικές δεξαμενές παίρνουν συχνά γεμάτη με μικρές τρύπες που πρέπει να καθορίζονται αμέσως. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
Γυαλόχαρτο
Εποξειδικά σφραγιστικό με βάση πλαστική δεξαμενή κιτ επισκευής

Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το δοχείο και αδειάστε εντελώς το καύσιμο στο εσωτερικό του. Ξεπλύνετε και αφήστε το να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Εντοπίστε τις οπές στη δεξαμενή και να τραχύνει την περιοχή γύρω τους με γυαλόχαρτο. Αυτό θα βοηθήσει το sealer εποξική να κολλήσει στη θέση του και συνδέστε τις τρύπες αποτελεσματικά.

Αναμίξτε τις δύο διαφορετικές χημικές ουσίες του στεγανωτικού επόξυ για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να εφαρμόζει στις οπές που σχηματίζονται στο δοχείο. Σε περίπτωση που οι οπές που σχηματίζονται στο δοχείο είναι πάρα πολύ μεγάλο, συνδέστε το fiberglass ματιών που παρέχεται με το κιτ στην οπή πριν την εφαρμογή του στεγανωτικού εποξυ. Βεβαιωθείτε ότι η εποξειδική επίστρωση είναι λεία και αφήστε το να ξηραίνεται και να σκληρύνεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Με ότι η δουλειά σας γίνεται. Ακριβώς ελέγξτε για τυχόν διαρροές πριν από την εγκατάσταση της δεξαμενής πάλι.

Αυτού του είδους οι διορθώσεις λειτουργήσει καλύτερα για τις μικρές τρύπες σε δεξαμενές αερίου. Σε περίπτωση που η δεξαμενή ζημιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν χτυπήματα, τότε είναι καλύτερο να πάρει η δεξαμενή αντικατασταθεί ή επισκευαστεί από ένα κατάστημα σώμα.

Μέσος όρος ζωής μπαταρίας αυτοκινήτου
Επείγουσα Επισκευή φρένων
Κοινή Προβλήματα αυτοκινήτου
Παράθυρα αυτοκινήτου δεν λειτουργούν
Car Stereo Wiring
Bestseller Audio Books
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Σπρέι βαφής για πλαστικά
Κόστος Τακάκια
Διάγνωση Whining θόρυβος κατά την επιτάχυνση
Προφυλακτήρας κόστους επισκευής

Leave a Reply