Επισκευή διαρροής πετρελαίου

Jason σηκώθηκε από το κρεβάτι του με το συναγερμό στη διαπασών στα αυτιά του. Είχε ξεχάσει να το θέσετε σε προγενέστερο χρόνο – για άλλη μια φορά, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι αργά για την κατηγορία του. Όχι, αν μπορώ βιάζεται σκέφτηκε. Στην κορυφή ταχύτητα, που ξεφύλλιζε το δωμάτιο σκέψεις ρούχα της συλλογής, και τα βιβλία και έτρεξε έξω στο διάδρομο και κατευθύνθηκε ευθεία για την κουζίνα. Εκείνος άρπαξε ένα κουλούρι από το πλαίσιο στο μετρητή και μεγεθυνθεί πέρασε ο πατέρας του κάθεται στο αίθριο, σχεδόν τον χτυπήσει πάνω. Άλμα πάνω από φράχτες και σχεδόν λείπει η γάτα σύνθλιψη κάτω από τα πόδια του, πήρε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, ακριβώς όπως ήταν έτοιμος να έρθει σε επαφή και φεύγω για το σχολείο, είδε μια διαρροή πετρελαίου κοντά στο μπροστινό τροχό. Drat! Σκέφτηκε, όπως βγήκε από το αυτοκίνητο, κοίταξε πάνω από τη βλάβη, κλώτσησε τότε το ελαστικό για το καλό μέτρο και πήγε πίσω στο σπίτι. Είχε προβλήματα αυτοκίνητο. Δεν πήγαινε οπουδήποτε σήμερα – δεν είχε καμία ιδέα για κάτι που εμπλέκονται επισκευή διαρροής πετρελαίου.

Εάν έχετε βιώσει ποτέ τι έκανε ο Jason εκείνο το πρωί, ξέρω ότι θα με ενδιέφερε να μάθει τα πάντα για την επισκευή διαρροής πετρελαίου. Να τι χρειάζεται να γνωρίζετε.

Πώς να επισκευάσει μια διαρροή πετρελαίου

Καθοριστεί ο τόπος
Πρώτον, είναι σημαντικό να μάθετε όπου η διαρροή προέρχεται από προκειμένου να επισκευάσει το ίδιο. Δείτε αν έρχεται από τον κινητήρα ή τα φρένα, είναι το λάδι κινητήρα ή είναι η βαλβίδα που υπάρχει διαρροή. Εδώ είναι τι κάνετε, τοποθετήστε ένα χαρτόνι κάτω από το αυτοκίνητο, που καλύπτουν ολόκληρο το αυτοκίνητο και το σήμα αυτό – ότι τα διαφορετικά ελαστικά, η μηχανή κ.λπ., για να το χαρτόνι. Τώρα αφήστε τη διάρκεια της νύχτας. Όταν ελέγχετε το πρωί, θα δείτε όπου η διαρροή προέρχεται από. Το μέρος στο οποίο υπάρχει διαρροή θα αποτελέσει ένα patch λάδι σε χαρτόνι.

Ελέγξτε για Valve
Ελέγξτε αν τα καλύμματα βαλβίδας είναι σφιχτό. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε τυχόν διαρροές εκεί. Ξεκινήστε κάνοντας βεβαιωθείτε ότι είναι σφιγμένα τα μπουλόνια του καλύμματος της βαλβίδας. Θα χρειαστείτε μια σωστή καρυδάκι ή κατσαβίδι για αυτό. Όταν σφίξτε όλες τις βίδες της βαλβίδας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το μόνο που χρειάζεται για τη διαρροή να σταματήσει.

Χρησιμοποιήστε μια Διαλύτης
Για να βρούμε άλλες διαρροές θα πρέπει να ψεκάζετε και να καθαρίζετε σε άλλους τομείς για να διαπιστώσετε αν υπάρχει διαρροή, καθώς και. Κάνετε αυτό με τον ψεκασμό των περιοχών που ενδέχεται να παρουσιάσει διαρροή με καρμπυρατέρ καθαριστικά ή καθαριστικά απολιπαντικό.

Ελέγξτε το Pan Oil
Δείτε ότι η τάπα αποστράγγισης λαδιού δεν έχει αφαιρεθεί και είναι σφιχτό. Αν βρείτε μια τρύπα στο κάρτερ λαδιού θα μπορούσε να οφείλεται στο τρέξιμο πάνω σε ένα βράχο. Η λύση για αυτό είναι να βιδώσετε μία βίδα (από το κατάλληλο μέγεθος) στο κάρτερ λαδιού. Μπορεί επίσης να επισκευαστεί από μια απότομη στόκος. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γαλλικό κλειδί για να ελέγξει και να επαληθεύσει εάν όλες οι βίδες που στερεώνουν τον κινητήρα και το κάρτερ λαδιού είναι σφιχτό.

Ελέγξτε το φίλτρο λαδιού
Μια άλλη πιθανή αιτία για μια διαρροή λαδιού θα μπορούσε να οφείλεται στο φίλτρο λαδιού. Η διαρροή μπορεί να συμβαίνει λόγω του φίλτρου λαδιού δεν εγκατασταθεί σωστά ή επειδή το φίλτρο λαδιού έχει καμφθεί, ίσως οφείλεται σε off road οδήγηση. Αυτό θα απαιτήσει να αλλάξετε το φίλτρο λαδιού. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο περισσότερο το άκαυτο βενζίνη θα στάξει μέσα στο λάδι του κινητήρα και να το διαρρεύσει.

{0}Ζητήστε {1}βοήθεια:{/1}{/0}
Μπορεί να λάβει όλα αυτά τα βήματα αν ξέρεις πώς να πραγματοποιήσει τον εαυτό σας κάποια συντήρηση αυτοκινήτων. Ωστόσο, αν δεν είστε ενήμεροι των τυχόν επισκευή απολύτως, είναι καλύτερα να πάρετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία μηχανικό. Μην με οποιονδήποτε τρόπο, υποκρίνομαι ένα μέρος ή βίδα σε κάτι που δεν ξέρετε τίποτα για. Μπορείτε να καταλήγουν να κάνουν την κατάσταση χειρότερη και πρέπει να πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό, τι θα έχετε κληθεί να πληρώσει, αν είχατε πάει σε έναν μηχανικό στην πρώτη θέση. Και το κόστος επισκευής που είναι λίγο υψηλή για να αρχίσει με (στην κλίμακα από 500 έως $ 2000) ανάλογα με το μέρος που έχει μια διαρροή, θα είναι ακόμα μεγαλύτερος εάν παρέμβει ίδιοι με αυτό.

Έτσι τώρα που ξέρετε μερικά πράγματα για την επισκευή διαρροής πετρελαίου, θα είναι ευκολότερο να πάρει τον έλεγχο του τι θα έχουμε φαινόταν να είναι μια απελπιστική κατάσταση. Όλα τα καλύτερα!

Αυτοκίνητα
Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα
Πώς να καθορίσει ένα σκασμένο λάστιχο
Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο
Ζωγραφική Vinyl για Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Διάγνωση Whining θόρυβος κατά την επιτάχυνση
Ψεκάστε στένσιλ Paint
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων
Δυναμό Διάγνωση Πρόβλημα
Πώς λειτουργεί ένα μετατροπέα ροπής

Leave a Reply