Επισκευή κύριου κυλίνδρου

Κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου σας, έχετε αισθάνθηκε μια squishy ή απαλή αίσθηση, ενώ πατώντας τα φρένα; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μια επισκευή αντλίας φρένων. Ενώ πατάτε το πεντάλ του φρένου, θα βυθιστεί και θα αγγίξει το πάτωμα. Επιπλέον, οι διαρροές υγρού φρένων στο εσωτερικό του κυλίνδρου. Κάθε φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει θα πρέπει να πατήσετε το πεντάλ του φρένου ξανά και ξανά, έτσι ώστε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Συνήθως, όταν η τρόμπα χρειάζεται κάποια επισκευή, θα παρατηρήσετε διαρροή υγρού φρένων είτε από κοντά τους τροχούς ή από την ίδια αντλία φρένων. Έτσι, κάθε φορά που θα παρατηρήσετε κάποιο υγρό στάζει έξω και την ίδια στιγμή δεν είναι τα φρένα που εργάζονται τόσο καλά, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την αντλία φρένων. Εδώ θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την επισκευή ενός κυλίνδρου.

Πώς να επισκευάσει μια τρόμπα

Το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση ενός κυλίνδρου είναι να προσδιορίσει την δεξαμενή και αντλία φρένων. Θα πρέπει να προσδιοριστούν τα στοιχεία του κυλίνδρου, οι αισθητήρες του επιπέδου του υγρού φρένων και υγρό γραμμές. Όταν τα εντοπίσουμε, θα πρέπει να αφαιρέσετε το πώμα του δοχείου υγρών φρένων και την εισαγωγή υγρού φρένων εργαλείο αφαίρεσης για να απαλλαγούμε από το υγρό φρένων. Μετά την αφαίρεση του υγρού φρένων, ξαναγέμισμα τον κύλινδρο και να εγκαταστήσετε ξανά το καπάκι. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τις ηλεκτρικές γραμμές που συνδέουν τον αισθητήρα της στάθμης υγρού. Συνήθως αυτές οι ηλεκτρικές γραμμές που παρέχονται με κλιπ ασφαλείας και αυτά θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από την αποσύνδεση.

Αφού έχετε ακολουθήσει αυτά τα βήματα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια γραμμή κλειδί στις γραμμές του υγρού φρένων. Eνα εργαλείο γραμμής είναι ειδική, με την έννοια ότι μπορεί να κρατήσει πέντε βαθμούς αντί για δύο σημείων σε ένα κανονικό κλειδί. Eνα εργαλείο γραμμής δίνει περισσότερη δύναμη και την ίδια στιγμή δεν θα βλάψει τα εξαρτήματα. Μετακινήστε το κλειδί σε μια αριστερόστροφη κατεύθυνση, έτσι ώστε να χαλαρώσει τα εξαρτήματα της αντλίας φρένων. Αφού έχετε αφαιρέσει όλα τα εξαρτήματα, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις βίδες στερέωσης της αντλίας φρένων με τη βοήθεια του ένα γαλλικό κλειδί. Μετά την αφαίρεση των μπουλόνια στερέωσης, αφαιρέστε την αντλία φρένων από το όχημα.

Αφού έχετε αφαιρέσει όλες τις ακαθαρσίες από την αντλία φρένων, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ξανά, σφίξτε τα μπουλόνια στερέωσης, συνδέστε τις ρευστές γραμμές και τον αισθητήρα. Η αντλία φρένων θα πρέπει να ξαναγεμίσει με καινούργιο υγρό φρένων. Οι τέσσερις βίδες του αιμοφιλικός υγρών φρένων στον κύλινδρο τροχού ή δαγκάνα θα πρέπει να χαλαρώσει. Από τη στιγμή που όλα αυτά τα βήματα γίνονται με, ελέγξτε το πεντάλ του φρένου, πατώντας το. Εδώ θα πρέπει να βοηθήσει με κάποιον, όπως το πρόσωπο που θα χρειαστεί να κλείσει τις τέσσερις βίδες της εξαέρωσης φρένων ενώ πατάτε το πεντάλ του φρένου. Σιγά-σιγά αφήστε το πεντάλ επιστροφή στο φυσιολογικό, καθώς αυτό θα αφήσει νέο υγρό μέσα στον κύλινδρο.

Κύριου κυλίνδρου κόστος επισκευής

Κεντρικού κυλίνδρου επισκευή απαιτεί μεγάλη προσοχή και το χρόνο, εκτός από την εμπειρία. Κατάργηση κάθε μέρος απαιτεί μια σειρά από εξειδικευμένα και ακριβά εργαλεία κάνοντας την επισκευή ενός κυλίνδρου μια πολύπλοκη και δαπανηρή υπόθεση. Εάν έχετε κάνει σε έναν αντιπρόσωπο, μπορείτε να περιμένετε να πληρώνω οπουδήποτε στην περιοχή των US $ 300 – 350. Ωστόσο, μπορεί να πάει ψηλότερα και αυτό εξαρτάται από το πεδίο εφαρμογής του κώδικα. Και πάλι, αν έχετε να αντικαταστήσει την ατομική κυλίνδρων master σε κάθε τροχό, το κόστος θα αυξηθεί. Από την άλλη πλευρά, αν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, δεν χρειάζεται να πληρώσουν τόσο πολύ. Απλά πρέπει να πληρώσει για το υγρό φρένων, εκτός από τα μέσα που θα χρειαστεί για την επισκευή.

Έτσι, κεντρικός κύλινδρος επισκευή δεν είναι τόσο δύσκολο όπως πολλοί θα πιστεύουν. Είναι πάντα καλύτερο να προσπαθήσει να κάνει τον εαυτό σας, αλλά αν δεν μπορείτε, να το κάνει σε ένα φημισμένο κατάστημα μηχανικός έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών.

Wheel Bearing θορύβου
Προβλήματα Ελέγχου Cruise
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Εποξειδικές σπρέι βαφής
Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Πλαστά Vs Τροχοί. Χυτές ζάντες
Εμπρός ευθυγράμμιση των τροχών
Car Stereo Εγκατάσταση
Λίστα ελέγχου συντήρησης αυτοκινήτων

Leave a Reply