Εποξειδικές σπρέι βαφής

Σχεδιάζετε να βάψετε τα δάπεδα σκυροδέματος στο γκαράζ σας; Ποτέ σκεφτεί χρησιμοποιώντας μια επίστρωση δαπέδων; Λοιπόν, μια εποξική σπρέι βαφής είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές στη διάθεσή σας. Epoxy είναι βασικά μια θερμοσκληρυνόμενη πολυμερές. Μία αντίδραση μεταξύ ενός ρητίνη (εποξείδιο) και ενός σκληρυντικού (πολυαμίνη) είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ενός επόξυ. Εποξικά λειτουργούν εξαιρετικά καλά ως συγκολλητικά για διάφορες ουσίες, όπως μέταλλο, γυαλί, πέτρα και ξύλο. Οι ιδιότητες τους μπορούν επίσης να τροποποιηθούν και έτσι, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Αυτές οι βαφές χρησιμοποιούνται ευρέως για τη βαφή σκυροδέματος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μη-εποξυ και εποξειδική βαφή; Η διαφορά έγκειται στην εσωτερική πηκτωματοποίησης ή την ποιότητα του θιξοτροπικού εποξυ. Οποιαδήποτε γνήσια εποξειδική βαφή έχει δύο συστατικά, το σκληρυντικό και της ρητίνης. Αυτά τα δύο πρέπει να αναμιγνύονται σωστά. Εποξειδικές, σε αντίθεση με μη-εποξυ ομόλογό της, είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό αδιάβροχο επιφάνεια. Αυτά τα χρώματα είναι δημοφιλείς καθώς μπορούν να αντισταθούν βρωμιά και τους λεκέδες. Αυτές, επίσης, πηκτωματοποιούνται καλά με μια ευρεία ποικιλία υλικών.

Χρήσεις των Εποξειδικά Χρώματα

Εποξειδικές παντός καιρού και συσκευή χρώματα είναι ιδανικά για διάφορες οικιακές εφαρμογές. Λόγω της αντοχής του και διάφορες άλλες ιδιότητες, που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε έργα ζωγραφικής πάτωμα. Η χημική ανθεκτική επίστρωση δαπέδων είναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό και προστατεύει από τη διάβρωση χημικών και σήψης από το νερό. Χρησιμοποιεί Conpro ΕΡ-1 σαν ένα συστατικό. Στη συνέχεια, υπάρχει εποξειδικό αστάρι και επικάλυψη η οποία χρησιμοποιεί Conpro ΕΡ-2. Χαμηλό ιξώδες του το καθιστά πιο χρήσιμος για την πλήρωση των ρωγμών. Διαφορετικές εκδόσεις του Conpro ΕΚ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργασίες που κυμαίνονται από δάπεδο, επένδυση και patch επισκευή συγκόλληση νέων και παλιών. Εποξειδικές βαφή σκυροδέματος είναι ένα διπλό σύστημα επίστρωσης τμήμα το οποίο σκληρύνεται μέσω μιας χημικής αντίδρασης και όχι μέσα από την εξάτμιση του διαλύτη στην ερώτηση. Βοηθά πραγματικά κρύβονται μικρές ατέλειες στην επιφάνεια. Εποξειδικές βαφή σκυροδέματος είναι πολύ άκαμπτη και ως εκ τούτου, θα πρέπει να το σταθεροποιήσουν πρώτα πρίν προσπαθεί να καλύψει παλτό ή μια ρωγμή με αυτό. Όταν εφαρμόζετε ένα χρώμα σκυρόδεμα γκαράζ εποξική για σας και τα πατώματα των υπογείων, το δάπεδο θα εξετάσουμε καλύτερα. Η εφαρμογή αυτών των επιστρώσεις δαπέδων θα καθιστούσε λιγότερο ολισθηρό εκτός από την κάλυψη τυχόν ρωγμές μέχρι και τις ρωγμές που υπάρχουν στο δάπεδο.

Συμβουλές για την εφαρμογή της βαφής

Πριν από την εφαρμογή της συγκεκριμένης εποξειδική βαφή δαπέδου θα πρέπει να καθαρίσετε την επιφάνεια καλά. Θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από κάθε βρωμιά, τη σκόνη και τα χημικά προϊόντα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο σπρέι βαφής που θα χρειαστεί. Είναι πάντα καλύτερο να έχουμε επιπλέον αντί να τρέχει έξω από το ήμισυ της διαδρομής χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις οδηγίες για την εφαρμογή της βαφής σωστά. Να έχετε κατά νου τα ιδανικά χρώματα βαφής θα πρέπει και μην διστάσετε να το δοκιμάσετε σε ένα κομμάτι δείγμα από ξύλο ή μέταλλο πριν από το χτύπημα της πραγματικής επιφάνειας. Βεβαιωθείτε ότι οι στεγνώνει επιφάνεια από πλήρως πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή. Συμπληρώστε σε ρωγμές πριν από την εφαρμογή της βαφής. Δώστε χρόνο για την εφαρμογή να θέσει σε, έτσι ώστε να σας δίνει το χρώμα και το φινίρισμα που έχετε πάντα επιθυμητό.

Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό χρώμα για να αλλάξετε την εμφάνιση των συγκεκριμένων τοίχων και δαπέδων, εποξικό χρώμα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές. Πολλές εταιρείες χρωμάτων έχουν πλέον εισέλθει στην αγορά, ώστε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μια καλή ποιότητα χρωμάτων για το έργο βελτίωσης σπίτι σας. Είτε θέλετε να βάψετε τα δάπεδα γκαράζ σας ή το δάπεδο υπόγειο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις σωστές τεχνικές ζωγραφικής πάτωμα. Αν επιλέξετε το σωστό χρώμα ψεκασμού και να εφαρμοστεί σωστά, θα πάρετε σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Lamborghini Ιστορία
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Auto Detailing
Αυτοκίνητο Touch Up Paint
Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Κεραμικά Τακάκια
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Wet Battery Cell
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων

Leave a Reply