Εργαλεία Αυξητική αυτοκινήτου

Κάθε φορά που βλέπω κάποιον αποτρίχωση το αυτοκίνητό τους, εγώ απλά να θυμάστε το 1984 επιτυχημένη ταινία The Karate Kid, όπου το αγόρι Daniel ήθελε να μάθει πολεμικές τέχνες και ο κύριός του τον κατέστησε αυτοκίνητα κερί όλη την ημέρα. Ήταν μια επίπονη εργασία και το αγόρι είχε εξαντληθεί από το βράδυ και αργότερα κατάλαβα ότι τα αυτοκίνητα αποτρίχωση ήταν έμμεσα συνδεδεμένο με τις πολεμικές τέχνες μαθήματά του. Κάθε άτομο που χρωστάει και αγαπά / αυτοκίνητό του την ξέρει την ανάγκη της αποτρίχωση. Η λάμψη που παίρνουν τα αυτοκίνητα μετά το κερί δεν είναι μόνο για επίδειξη, προστατεύει επίσης χρώμα του αυτοκινήτου από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος όπως το αλάτι, την υπεριώδη ακτινοβολία, τα έντομα, όξινη βροχή και κουτσουλιές. Ακόμα και το φως γρατσουνιές εξαφανίζονται μετά από μερικές συνεδρίες αποτρίχωση.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τον εξοπλισμό αποτρίχωση αυτοκίνητο πριν να το αγοράσει. Ορισμένα από αυτά τα εργαλεία έχουν λειαντικά που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Ένα πολύ γνωστό όνομα στον κόσμο των εργαλείων αποτρίχωση είναι Carnauba Wax. Αυτό το όνομα είναι γνωστό για μια στιγμή και οι άνθρωποι γενικά προτιμούν Carnauba, επειδή είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να αφαιρέσετε. Είναι συνήθως πολύ πιο ακριβά από ό, τι άλλα εργαλεία επειδή είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά (φύλλα φοίνικα).

Καλύτερα εργαλεία Wax αυτοκινήτου

Αν είστε fan των αποτρίχωση το αυτοκίνητό σας και κρατώντας το λαμπερό, τότε θα είναι πρόθυμοι να γνωρίζουν τα διάφορα εργαλεία αποτρίχωση που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Τα εργαλεία αυτά έρχονται σε ένα κιτ αποτρίχωση αυτοκίνητο και αν ψάχνετε για να αγοράσει ένα ολόκληρο σετ, τότε είναι σκόπιμο να ψωνίσετε για το κόστος-αποτελεσματικά εργαλεία αποτρίχωση οι οποίες είναι ιδανικές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Όταν ψάχνετε για να αγοράσει αυτοκίνητο εξοπλισμό αποτρίχωση είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τόσο τα ηλεκτρικά εργαλεία χειρός και αποτρίχωση που είναι διαθέσιμες.

Ηλεκτρικά Εργαλεία Αποτρίχωση
Η αγορά είναι γεμάτη με ηλεκτρονικά εργαλεία για αποτρίχωση αυτοκίνητο που μπορεί πραγματικά να κάνει τη δουλειά σας αποτρίχωση αυτοκίνητο γρήγορη και εύκολη. Για παράδειγμα, βλ. την τροχιακή εργαλείο ρυθμιστικού κερί το οποίο χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της επικάλυψης στο αυτοκίνητο χωρίς τον κίνδυνο γρατσουνιών. Το ρυθμιστικό διάλυμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα τριβείο το οποίο είναι χρήσιμο για την αφαίρεση διάβρωση και ζημιές από το χρώμα του αυτοκινήτου πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση με κερί αυτό.

Εργαλεία χειρός Αυξητική
Μερικοί άνθρωποι ζουν και ακολουθούν παλιό τρόπο ζωής του σχολείου. Ποτέ δεν προτιμούν να χρησιμοποιούν μηχανήματα και πιστεύουν σε κάνει όλη τη δουλειά με γυμνά χέρια τους. Γι ‘αυτούς υπάρχουν χειροκίνητα εργαλεία αποτρίχωση που σας βοηθά να κερί το αυτοκίνητο με το χέρι. Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι συν κερί κάτοχος και μπορείτε να έχετε μια ομαλή περίοδο κερί πάνω από το αυτοκίνητό σας. Αγοράστε μερικά επιπλέον πετσέτες που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσει το κερί στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Να μην είναι κάτω από την εντύπωση ότι η αποτρίχωση αυτοκίνητο γίνεται μόνο μία φορά το χρόνο. Τα προϊόντα αυτά λειτουργούν μόνο για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω εργαλεία αυτά διαβάσετε μερικά σχόλια κερί αυτοκίνητο για να έχουν μια καλύτερη γνώση σχετικά με τα προϊόντα. Πάντα να θυμάστε ότι πριν από την αποτρίχωση με κερί, το αυτοκίνητό σας χρειάζεται μια σωστή πλυντήριο αυτοκινήτων. Μπορείτε να επισκεφθείτε πραγματικά ένα εκθεσιακό χώρο αυτοκίνητο ντεκόρ και να κλείσετε αυτό για μια πλύση.

Αφού έχετε εφαρμόσει όλες τις κερί αυτοκίνητο, θα πρέπει να έχετε κάποια εργαλεία για την αφαίρεση επιπλέον κερί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αφαίρεσης κερί αυτοκίνητο με τράχυνση εργαλεία για να πάρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Επιτρέπεται η χρήση καλύμματος αφαίρεση κερί στο χέρι σας μπορεί επίσης να έρθει σε πρακτικό, δεδομένου ότι ταιριάζει πάνω από τα δάχτυλά σας σαν γάντι.

Ελπίζω με αυτό το άρθρο σχετικά με τα εργαλεία αποτρίχωση μπορείτε επίσης να έχουν μάθει πολλά για αποτρίχωση αυτοκίνητο. Πάντα να θυμάστε ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την λάμψη του χρώματος του αυτοκινήτου σας, εφαρμόζοντας τα καλύτερα προϊόντα αποτρίχωση αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά.

Δοκιμή πίεσης καυσίμου
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Auto Detailing
Φρένα αυτοκινήτων
Τιμές Ζωγραφική Auto
Brake Pads αντικατάσταση
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων
Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Lamborghini Ιστορία
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου

Leave a Reply